< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (31. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
Hocam hold düşük 2070 de kalıyor. Power limite takılıyor kart bir süre sonra. Ah şu kartı 3 güç girişli yapsalarmış.Bu serideki TUF kalitesi ile o zaman da STRIX'in pek anlamı olmazdı.
-
Saol İsmail hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konuya yazdığım ilk mesaja bakın, o tarihte altına koyduğum parayla RTX3080 Palit olan kart aliniyordu. Benim para 750TL civarında değer kazanmış ama RTX 3080 almak için şuan üzerine 850TL filan eklemem gerekiyor.
Yani RTX3080 altından daha iyi bir yatırım araciymis. Bunu anladik. Hayatımda ilk defa kar elde ettim onu da zararla kapattım.
Bu ulkede yaşamak gercekten çok zor olmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 3 Kasım 2020; 22:47:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kartta potansiyel var non oc tuf 2 güç girişli tuf oc yi 3 güç girişli yapabilirlerdi aslında. Gönlüm öyle istiyor tabii.😀
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben ona bi strix bios + klima hortumu 16c + 3000 rpm fan ile dünya rekoru kırdayım madem
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Baba
Konuya yazdığım ilk mesaja bakın, o tarihte altına koyduğum parayla RTX3080 Palit olan kart aliniyordu. Benim para 750TL civarında değer kazanmış ama RTX 3080 almak için şuan üzerine 850TL filan eklemem gerekiyor.
Yani RTX3080 altından daha iyi bir yatırım araciymis. Bunu anladik. Hayatımda ilk defa kar elde ettim onu da zararla kapattım.
Bu ulkede yaşamak gercekten çok zor olmaya başladı.amazon.de üzerinden çekersin, TR'ye bağlı kal diyen mi var?
@MALİ MÜŞAVİR Olsa güzel olurdu tabii ama dediğim gibi STRIX'i bu sefer haddinden fazla bloke ederdi.
-
Stok peşinde koşmak çok saçma. Ayriyeten artık sadece kartla alabilirim bu sebeple AMD bekliyorum dayanabildigim kadar :)
quote:
Stok peşinde koşmak çok saçma. Ayriyeten artık sadece kartla alabilirim bu sebeple AMD bekliyorum dayanabildigim kadar :)Ben zaten o açıdan demedim. Stoklar bollaştığı zaman alır geçersin. Daha NV'nın Ti kozları gelecek vs. vs.
TR'den idareten bir kart ayarlanıp, gayet beklenebilir, konuşmuştuk zaten seninle. Pandemi vs. de işin içerisinde olduğu için piyasanın tam anlamıyla oturması daha zaman alıyor olacak.
-
Azimliyim bulcam idarelik bir kart
Arkadaşlar biri bana yardım etsin yoksa kafayı yiyeceğim....
palig gaming pro 3080 mevcut.Önceden furmark testi yaptığımda 1080p de kartın %99'unu kullanıyordu ve 285 fps civarlarında alıyordu.
Thundermasterdan oto o.c yaptım karta furmak testine sokuyorum kartın %80 ini kullanıyor ve aldığım fps 240 civarinda bunun nedeni nedir?
Msı kambustor gibi baska bir stres testinde %99 kullanıyor ve o.c den sonra fps artışıda oldu.
o.c yi sıfırladım furmakı kaldırdım yeniden kurdum nafile 99 kullanmıyor en son sürüm yüklü bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
syg.
-
quote:
Orijinalden alıntı: melihocalArkadaşlar biri bana yardım etsin yoksa kafayı yiyeceğim....
palig gaming pro 3080 mevcut.Önceden furmark testi yaptığımda 1080p de kartın %99'unu kullanıyordu ve 285 fps civarlarında alıyordu.
Thundermasterdan oto o.c yaptım karta furmak testine sokuyorum kartın %80 ini kullanıyor ve aldığım fps 240 civarinda bunun nedeni nedir?
Msı kambustor gibi baska bir stres testinde %99 kullanıyor ve o.c den sonra fps artışıda oldu.
o.c yi sıfırladım furmakı kaldırdım yeniden kurdum nafile 99 kullanmıyor en son sürüm yüklü bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
syg.
Thundermaster ne ? O.c yi sadece msi afterburner dan yapican
Port Royal skorunu koy burdan ben anlarim varmi terslik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3080 için OC başarımı , atılan tasa urkutuen kuşa pek degmiyor sanırım oyunlarda.
quote:
3080 için OC başarımı , atılan tasa urkutuen kuşa pek degmiyor sanırım oyunlarda.Olur mu haci
2100 hold tutabilen bi 3080, 3090 performansi veriyor iste daha ne
O dediğin 3090 in takozlugu değil mi kardeşim
Böyle mi?
- 2 pinli 3090 alan takozlugu xD
-
yani 3090 i yakaliyorsa 3080 , 3090 alanlar boşa mı para verdi onu mu diyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleRThundermaster ne ? O.c yi sadece msi afterburner dan yapican
Port Royal skorunu koy burdan ben anlarim varmi terslik
Alıntıları GösterKardesim dedginnnedir bilmiyorum.Thundermaster palitin kendi programi zaten.orada kendi oto oc yaptigunda msinafter burnerdede ayni degerleri gosterior otomatik.Benm anlamadigim msi kambustor testindenyuzde 99 kullanim gozukurken ilk basta aldigim fps skorunu aliorum sorun yok.ama furmarkta onceden 99 kullsniordu 1080 p de 285 fps aliordu simdi 80 kullanior ve 245 fps alior 1080 icin.2k da deniyemiyorum su an icin.
-
Olur mu hocam çok değerli haber sitelerimiz yazıyorlar ya yeni oyunlarda 10gb yetmeyecek, 3080 alanlara kötü haber diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X