Her modelden biraz almış.Kırma bir model olmuş.Görünüş olarak fena değil.Soğutma ve ses durumunuda görmek lazım. |
NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi [Kullananlar Kulübü] (30. sayfa)
-
-
3D Mark yeni ray tracing benchmarkı çıkarmış.
-
Nvdia yi şişirmek için cikarmistir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Selamlar Herkese,
@StreamRolleR tavsiyesi ile 900 v, 1950 mhz ile olan 3Dmark sonuçlarım aşağıdadır. Kart evga rtx 3080 ftw3
-
Arkadaşlar bende rtx 3080 almayı planlıyorum araştırdım internette vram konusunda bir sürü şey diyen var 10gb vram 4k 120hz için yeterlimidir bir sorun çıkarırmı malum dolar bellli ikinci defa alma şansım olmayacak o nedenle hata yapmak istemiyorum bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşılarsa çok yardımcı olurlar teşekkürler:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: NortherionArkadaşlar bende rtx 3080 almayı planlıyorum araştırdım internette vram konusunda bir sürü şey diyen var 10gb vram 4k 120hz için yeterlimidir bir sorun çıkarırmı malum dolar bellli ikinci defa alma şansım olmayacak o nedenle hata yapmak istemiyorum bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşılarsa çok yardımcı olurlar teşekkürler:)
10 gb güncel tüm oyunlar için 4k da rahat sorunsuz yeter.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark matter10 gb güncel tüm oyunlar için 4k da rahat sorunsuz yeter.
Alıntıları Gösterbilgi için teşekkürler hocam o zaman dolar daha fazla çıkmadan almak lazım :)
-
Selamlar, lazımsa Palit Game Rock 3080 OC için benchmark paylaşabilirim elime geçtiği zaman az önce verdiğim sipariş sonrası.
-
Bir deneyeyim dedim, skorum oradakinden daha düşük.
-
Muhtemelen GPU boost hızı farklılıkları vs. dir (anlık da olabilir). Paylaştığım kaynağı tekrar kontrol ettiğim üzere GPU'lar ile alakalı marka-model paylaşımı yapılmamış.
-
Hocam merhaba sana yine ilk sayfayı güncelleteceğim.
rog strix 3080 oc den asus tuf 3080 oc ye geçtim.
Tuf 3080 oc ile yeni rekorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 3 Kasım 2020; 21:23:19 > -
Merhaba, güncelliyorum.
Max 2250 MHz oldukça yüksek bir değer, hold değeriniz nasıl? Bu değerlerde stabil kalıyorsa cidden iyi bir GPU'ya denk gelmişsiniz.
-
bismillahirrahmanirrahim bune Şenel hocam Bi hizaya gelelim, markua01 ide geçtiniz
-
Hocam hold düşük 2070 de kalıyor. Power limite takılıyor kart bir süre sonra. Ah şu kartı 3 güç girişli yapsalarmış.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Saol Mert hocam şimdi titanyum chip desem beni taşlarlar forumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 3 Kasım 2020; 22:19:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X