< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (163. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Öneriniz oldukça mantikli kişisel olarak kartlar çıkış yaptıktan sonra fiyat perfonmans aradaki farklarin getirilerin değerlendirmesinden sonra ikinci el piyasasıda az çok şekillenir yakın takibimde olan kartlar 5080-4090-4080 super veya düz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4090 satıp 5070 alınmaz ama kesinlikle 5070ti alınır
4090 satıp neden 4080 seviyesine düşsün ki? Mfg için mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RTX 60 çıktığında görürsünüz saf güç tarihe mi karıştı yoksa sizi mi kandırdılar
mfg nin yaptıgı fps o köpürmesi anlıyamasınız :D
Habersiz “Habersiz Kalma35” Kalmayoutube
Çocuklarına 100 Bin Euro'luk Tekne Alan Aile.https://www.youtube.com/watch?v=Q5Ttnchvc-s -
3090 sahipleri de aynı şeyi söylüyordu taki 4070ti fg açana kadar. Yine aynısı olucak. Hemde daha kaliteli şekilde
Tamam da aynı güç artışı yok ki. 5070 Ti en fazla 4080 seviyesine çıkabilecek. 4070 Ti gibi 3090 tokatlama işi yok bu nesilde. O iş olsaydı hak verirdim sana.
Mfg nin daha testi yok kötü olduğunu nereden biliyorsunuz
3090 sahibiyim, hiçte bi eksiklik hissetmiyorum. Amd saolsun nvidianın vermediği frame gen i bedavadan fsr 3.0 olarak verdi kullanıyoruz hiç sorunsuz çok şükür
Saf güçten bahsetmiyorum hocam. Bahsetmeye gerek yok çünkü. Mfg açınca %30 civarı 4090 a fark atıcak 5070ti
FE 93 bin ise diğer üreticiler 120 den asagı kart vermezler gibi duruyor, umarım yanılıyorumdur tabi
-
quote:
Orijinalden alıntı: xbrMfg nin daha testi yok kötü olduğunu nereden biliyorsunuz
kötü demiyorum leş gibi diyorum :D burda sizi kınıyorum ben kötü demedim hiç bi zaman.
-
Maalesef fsr 3 dlss e göre hissedilir seviyede kötü bir teknoloji
Nvidia mfg yazılımı zaten modlanacak bunun kaçarı yok, onun için 40 serisi kullananlar bence hiç değiştirmesin. Nvidia şimdi kendi ayağına sıkacak.
quote:
Orijinalden alıntı: zartzurt456kötü demiyorum leş gibi diyorum :D burda sizi kınıyorum ben kötü demedim hiç bi zaman.
Alıntıları GösterFsr 3 sorunsuz ve mfg leş diyorsunuz... Tamamdır
Trilyon dolarlık firma bunu düşünmüştür diye düşünüyorum. Çünkü adamlar 4 serisi üretimini durdurdu. Yani ticari olarak bir beklentisi olmayan bir ürünün yeni çıkan bir ürünü baltalamsını hoş karşılayacaklarını ve buna izin vericeklerini zannetmiyorum
Arkadaşlar, 2020'den beri her yıl en az bi kere, 30 serisinde de 2 kere alt ve orta segment denecek kartları aldım. Bu nvidia her yeni kartını çıkartırken, "Sadece yeni serimizde olacak bu özellik ile uçacaksınız. Eski kart sahipleri de, bu özelliğe camdan ekmek banacak" diyo. Biz de tutuşup kart yeniliyoruz ama bir bakıyoruz ya nvidia kendisi, ya amd ya da bi başka delikanlı, eski kartlara da o en yeni teknolojiyi/benzerini getiriyor.
şimdi bu mfg'nin 40 serisine gelemeyeceği kesin mi ilerde? yine "Abi, 50 serisine yeni bi çekirdek/donanım eklendi. asla gelemez 40 serisine mfg!" deniyor da, aslen bizi mi yiyorlar?
ne dersiniz? biz manyak gibi, her seri değişince kart yenilemeye mahkum muyuz?
Not: 4070 sahibi 1440p spor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylo84 -- 20 Ocak 2025; 22:33:39 > -
bana kalırsa dlss ve fsr da leş seviyesinde.
fg açık dlss performans en leş seviyesinde 4k oynamaktansa native 4k orta ayarlarda oynanır oyunları daha iyi
benim gözler keskin dlss olsun fsr olsun fg olsun direk fark ediyorum ve rahatsız ediyor, gözler bozuk yada 55inç tv de oyun oynuyor olsam sıkıntı yok herşeyi dayarım en sonra
dlss ultra performans mod filan 480p oyunu 4k ekranda alırım kendimi mutlu hisederim :D
-
Dostum digital foundry mi? Güvenelim yoksa sana mı? Güvenelim. Adamlar çok temiz çalıştığı ciddi iyileştirmeler olduğunu gecikmenin pek hissedilmediğini söylediler. Sen şimdi kalkmışsın leş diyorsun bunu neye dayanarak diyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X