Alsat cıysan diyecek bişey yok tabi ama sıfır kartların şu an fiyatları çok ucuz bence, yerine yenisini almak çok daha zor olur. Son vergilerle beraber fiyatlar uçacakmış diyorlar, özellikle de yabancı kanallar. Türkiyeyi hayal bile edemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (356. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
o açıdan demedim :D şu an o kart için 130k teklif varsa 3500€ eder diyorum
normalde o kart 2500€ bile etmiyor global fiyat açısından söylüyorum ben
1-2 yada 3 ay içinde stok skıntısı düzelirse zati o fiyatlara inecek kartlar
-
Valla inşallah iner dostum. Biz de RTX 5090 alabilir miyiz diye piyasayı kurcalarız.:) Ama 120 K ve üzerine Asus Astral bile olsa alınmaz. Çok yüksek fiyat.
-
aynen bende msi 5090 kovalıyorum :) 120k dan fazla vermem bende çünkü o fiyatlar etmez msi en tepe modeli bile 2800€ olduğu yerde 4000€ verilmez
-
Normalde o vergiler Trumpın ABD için koyduğu vergiler, orası hariç hiç bir başka ülkeyi etkilememesi gerekiyor, üretici firmalar çakallık yapmadıkça.
-
Tek nvme kullanıyorum sıkıntı olacağını zannetmiyorum. İlk bu kasayı görmüştüm ekranı vs hoşuma gitti ancak kasa salonda tv ünitesinin yanına durduğu için o11 mini boyutunda kasa lazım. Bir de bu kasalardaki ekranlar 2. ekran olarak geçtiğinden performansı baya olumsuz etkilediğine dair yorumlar/videolar da var bu konuda bilginiz var mı hiç?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
itopya ya 5090 msi stok girdi 150k :D
-
stok girmeye başladılar :D
-
saçmalık o fiyat ne öyle resmen kazıklama derdinde bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 6 Şubat 2025; 14:45:37 >
-
Tamı tamına 4.000 Euro, bizimkilerin arsızlığı başka seviyede maalesef.
-
4 tane stok girdiler şimdide stokdan kaldırdılar :D
-
5 tane vardı stok, satıldı mı acaba hepsi
-
o fiyata o kartı satıyolarsa koy g*tüne suprim 200k de asus 250k de sat vallah diyecek bişey yok .....
-
Hazır sisteme koydular kartı öyle satıyorlar
-
İşlemcisi de kesin 9800x3D falan değildir. Millete intel ultra itelemeye çalışıyolardır
-
Malesef fiyatlar giderek yükselecek artık. Alıştıra alıştıra yükseltecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle intel ultra
-
aynen intel çöplerini ile satma derdindeler ellerinde kalmış bi işe yaramaz işlemcileri satma çabaları
-
5080/90 alacak arkadaşlar fiyatlardan şu gelmiş bu gitmiş gına geldi.
size ayrı bir konu açalım.
forumun özüne dönsek iyi olur gibi.
kullandığım model gainward 5080 phantom.
kart oldukca heybetti.
uzunluk 33 cm
3 slot yer kaplıyor.
kart oyunlarda 2800 mhz altına düşmüyor. ben en tepe 2875 gördüm.
fan sesinde eser yok.
önceki kullandığım kart zotac 4070 Ti Trinity.
Trinity oyunlarda 65 dereceden başlayıp 75'e dayanıyordu.
5080 phantom soğutma konusunda oldukça iyi.
kartı silent mod'da kullanıyorum.
sistem boşta 27 derece.
oyunlarda en tepe 63 derece gördüm.
genelde 55/58 derece arası çalışıyor.
"4K"
alt kısma bir kaç test bırakıyorum.
10 dakikalık funmark.
ve cp 2077 4k tüm ayarlar full.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X