145.999 yaptı şimdi. |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (358. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Maşallah girer girmez çaktılar
-
:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 6 Şubat 2025; 16:1:43 > -
Yok hala derken bro görende 2080 den bahsediyorsun sanar 4090 bro o 4090....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne de olsa satılıyor diyorlar üzerine 10 bin daha koyalım bir şey olmaz kafasındalar .
-
Sinerji 5090 stoğu bitmiş.
-
5070 ve 5070ti kovalayacak olanlar vatanbilgisayardan başka yere bakmasın derdim. bu 5080 ve 5090 görmüş oldugumuz gibi sadece vatan uygun fiyata giriş yaptı genel olarak ürünleri geri kalan merdiven altı karaborsa satıcı siteler yüksek fiyattan girdiler hep.
-
Fiyatlar daha da artacaktır. Bunun haberleri çıkalı 1 ayı geçiyor. Buradaki arkadaşlar kalkmış fiyatlar düşecek diyor. İlk üretim olan kartlar düşük fiyattan satıldıktan sonra %40 ABD tarafından vergi konulacak ve tüm dünyaya bu şekilde satılacak, bu sadece ekran kartları için değil işlemci ve ankartlar içinde geçerli olacaktır.
https://www.google.com/url?q=https://www.cozumpark.com/trumpin-yeni-gumruk-tarifeleri-ekran-karti-fiyatlarini-yukseltebilir/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi modeller vardı sinerjide?
-
msi trio sadece
-
sapık la bunlar şimdide 155 yapmışlar.
firmalar topluyor herhalde şu renderciler oyuncu bu parayı vermez sanmam maddi durumu çok iyi değilse
-
ben vatandan 24500 e almıstım ilk çıktığı zaman kavga dövüş mağazaları arayıp :) 3 kere iptal edildi en sonunda almıstım ekstradan 1500 de puan vermişti vakıf bank kutulu olanını şuan aynı fiyat hemen hemen. kutusuzlara elim gitmiyor ya o kadar para ver peçeteyle göndersinler.
bence bir üstü satılınca o cıkınca düşer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzyildiz -- 6 Şubat 2025; 16:23:23 > -
zaten kart sayılı, zengin fiyata bakmıyor. maksimum kar ile satıyorlar böylece.
insaf ya bari 120bin den falan koysaydınızda bizde alsaydık. daraldım sabahtan beri f5 atmaktan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 6 Şubat 2025; 16:23:10 > -
f5 bastıkça fiyat artıyor bıraktım bakmayı :D:D:D
-
sinir bozucu ve taksit zaten yok maximum dışında başka seviye
-
sayılı derken ? sonuçta gelmicek mi kota filan mı var türkiye için bir geyik dönüyordu belli bir sayı üstü gönderilmeyecek filan diye de inanmadım pek. adam üretip satar fabrikası onda değil mi niye az üretsin
-
5090 msi gaming bir anda 160 a satılmaya başlandı gamegaraj da. Diğer firmalarda köklüyor fiyatları. 160 şu an taban fiyat görünüyor. Fiyatlar daha da artacak. Resmen çılgınlık bu. Stoklar anında eriyor. Alamayan arkadan bakıyor. Belki bir ay sonra fiyatlar yüzde 40 daha artacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus TUF aldım ön sipariş ile 28 şubat teslim, Vatan Bilgisayar.
-
Msi trio’yu 141 iken kaçırdım ama 146k iken aldım. Umuyorum incehesap sözünü tutar ve ürünü stoktan gönderir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
saçmalığa bak kime ne itelerseme döndü
10 tane ekledim stoğa 9 tane 167.99 den oluyor 1 tane 154.99den oluyor demekki yazılım şöyle diyor 3 tane bu fiyat 6 tane bu fiyat 10 tane bu fiyat bittikce artıyor, şifreyi çözdüm beyler direk alın birdaha stok gelirse :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X