incehesap bakıyorum bakam 165k yapacakmı :D |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (360. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
150 küsür, 155'di sanırım.
-
Teşekkür ederim hocam. 2 model bekliyordum 2 side ne stoğa girdi nede giriyor gireceğede benzemiyor. Amerikanın yeni vergi sistemi, stokların aşırı derecede az olması inat etmemek gerektiğini düşünüp, alt tier olmayan bir kart böylede fırsat gelince aldım geçtim. Ne zaman alabilirim açıkçası artık umutsuzluğa kapılmıştım, fiyatlarda düşeceğe benzemiyor hani bekleyelim desek. Pahalı bir fiyat 129 bin lira ama yapacak birşey yok.
-
Ne demişler, bizim Türk firmaları varken scalpera ne gerek var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 6 Şubat 2025; 16:46:18 > -
Tamam da alan varsa niye yükseltmesin ki? Aynı şey pandemi zamanı araç piyasasında oldu. Bitecek diye saldıran bir milletiz. Cem Yılmaz'ın açık büfe skeçi geldi aklıma:)
-
GAINWARD RTX5080 PHOENIX alarak bir maceraya girdim. 55.859,05 TL' ye peşine 6 taksit. Alma amacım uzun yıllardır AMD kullandığım için açıkçası biraz değişiklik istedim. Sıkıldım yani :) Şu anki aktif olarak kullandığım ekran kartım RX 7900XT aslında 2K da saf güçte iyiydi. Bu zamana kadar da karttan yana bir sıkıntı da yaşamadım. (genelin aksine driver, wattman gibi) umarım pişman olmam.
-
hayırlı olsun nereden aldınız
-
Teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgi için. Asus TUF aldım artık ön siparişten 28 şubat teslimli.
-
kart kutudan nasıl çıktıysa o şekilde.
0 oc.
ayrıca işlemcim i5 13600k.
-
Best Buy'dan aylık 200 dolara alabiliyorsun:) Amerika'da taksit yok diyenlere gelsin. :)
-
hayırlı olsun bende phantom modelini 56k'ya aldım.
-
Bu arada daha önce Ebaydan ürün getirmedim , getiren varsa Zotac RTX 5090 vergiyle kadara geliceğini hesaplayabilir miyiz ?
-
teşekkürler PAZARAMA üzerinden aldım hocam.
-
Teşekkürler hocam. Böyle satın almalarda insan yine de heyecanlanıyor. :)
-
Gaming x trio bile bu fiyatlardan çıktıysa suprim in fiyatını hayal dahi edemiyorum. Ve stoğa girdikçe ilginç bir şekilde insanlar kapışıyor, koy 200 e sanki gene gidecek. İnanılmaz bir şey bu. İnsanlar sanki ekran kartı kıtlığındamıymış neymiş birader. Fiyatlar çok daha uçacak, elini çabuk tutmayan eli boş kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rtx5090 ın şu anki fiyatının daha düşüğüne 2 sene önce rtx4090 lı sistem topladım yazık günah vermeyin bu kadar para...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Foruma birşeyler oldu benim attığım cevaplar gözükmüyor yada yayınlanmıyor.
-
taş çatlasın 2500€ edecek karta şu an 160k yani 4300€ fiyat biçiyorlar.
-
170k oldu 4.570€ iyice sağmaladılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X