Yani hocam, şu an bu kart olması gereken MSRP sinde olsa bence 2.400 dolar olurdu. Burada da 95-100 derdim. Fazlasına çok der, altına da pek mümkün değil derdim. Bana kartın maliyeti de, yeni sistem topladığım için 105 e gelmiş olsun. Şu yoklukta bu fiyat benim için avantajlı derim. Ederi 100-105 bin olması gereken kartlar şu an 140-150 havada uçuşuyor |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (442. sayfa)
-
-
Alıntı
metni:Henüz yok gibi ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor. Her şey TGP değerinden ibaret değildir, PCB'deki birtakım (connector civarındaki) bileşenlerden kısmalar da var. Tabii ki RTX 5090 gibi ütopik süreçler yaşanmayacak olsa da temkinli olunmasında yarar vardır. Reddit'teki ilgili listenin bildirimi gelmişti lakin henüz incelemeye fırsat bulamadım.
Ama ne var ki, kendi açımdan gene ''nokta atışı'' bi' tespit daha dile getirdiğimi söyleyebilirim ki örnek vaka da vuku bulmuş görüldüğü üzere...
-
Kartlar daha bize gelmeden bir de geri çağırma kampanyası başlarsa işte o zaman güzel şenlik olur :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4090 dan sonra sadece xbox series x tatmin eder
Sen kart değiştirme. 4090 varken değiştirmek gereksiz. Super ya da Ti ara seri gelirse onlara bakarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: AlperMetinKartlar daha bize gelmeden bir de geri çağırma kampanyası başlarsa işte o zaman güzel şenlik olur :)))
Haha sadece 5090 değil bir de tüm 5080leri toplayıp üretimleri durdurup herkesten özür dileyip, yeni revize edilmiş kartları 2 ay sonra sürüyorlarmış , ve 5080 i de 24 gb olarak revize falan :D . Sonra da .... uyanıyomuşuz :D .
-
Aksine tam geldikten sonra başlarsa daha fena.
5090'lar yanıyor diye değil maksat evde bulunsun
-
Kutuyu açarsam vermem daha,değiştiriyorlarsa hemen şimdi isterük:))
Sarı site vb. platformlardaki ilanlar vasıtasıyla aldıktan sonra satmaya çalışanlar da muhtemelen bedava olduğunu düşünerek almışlardır.
TRIO'nun ne yazık ki tier düşürülme muhabbeti her açıdan fark edilebiliyor.
-
-
5080 ve 5090 sahibi olanlar pc acik ve yukte iken kesinlikle pc başından gidip, pcyi acik birakmasin oyle. Yangin cikar felan aman. Ciddi diyorum . Yil 2025 ve guc girisi eriyen kart konuşuyoruz.
Ben uv siz kullanmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 12 Şubat 2025; 22:51:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MSI gaming satıcı Amazon
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BX6LGM2X?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GQAZ2Z4KXS899EJN02XY&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GQAZ2Z4KXS899EJN02XY&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GQAZ2Z4KXS899EJN02XY&starsLeft=1
amzn.euMSI VGA GEFORCE RTX 5080 16G GAMING TRIO OC RTX5080 16GB GDRR7 256 B DX12 PCIE 5.0 X16 (3XDP 1XHDMI)https://www.amazon.com.tr/dp/B0BX6LGM2X?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GQAZ2Z4KXS899EJN02XY&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GQAZ2Z4KXS899EJN02XY&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_GQAZ2Z4KXS899EJN02XY&starsLeft=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
OLED yanığı sonrası yeni travma hayırlı olsun :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı uğuırlu olsun hocam. Sonunda alabilmişsin 5090'ı. Güle güle kullanman dileğiyle 100 bin çok iyi ekran kartı için.
-
Hocam bende aynı şekilde herkese undervolt önerdim ama şöyle bir gerçek var konu yüksek watt çekmesi değil pinlerin dengesiz amperleri yani undervolt yapsakta risk devam edecek maalesef
Teşekkür ederiim hocam, darısı ay sonu başınıza artık
-
Hocam güle güle kullan aman undervoltsuz zorlama kartı
Vatan inşallah sözünde dururda 28 Şubat-5 mart arası gönderir. :)
-
Arkadaşlar ben sizi sattım, bugün 2. el 4090 Asus tuf buldum 65k ya aldım. 3090 dan sonra 4k da aydınlanma yaşadım ama sağlam cw var. Kulaklık kullanıyorum yüklü oyunlarda zaten.
Tahminim 4090lara bir dönüş olacak gibi eğer 5000ler böyle giderse.
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Bizim 5090'lar patlayacak gibi zaten gelen haberler hiç iç açıcı değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X