Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: UNNL , Professor X , donda , legendwarior3 Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.140
Cevap
275
Favori
460.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lansmana katılanlara çekilişle mi oyunla mı ne 500usd ödül veriyorlardı 30 ocakta onu kazanmıştır arkadaş muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizyonbilgisayarda arkadasa aldığımız 5070ti asus prime kartta sorun yok ROPS 96 çıktı

• AlperMetin kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

5080 geldi ilgileniyorsan

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]www.vatanbilgisayar.com
    Ekran kartı fiyatları, modelleri ve güvenilir ekran kartı markaları uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da, şimdi inceleyin hemen satın alın.
    https://www.vatanbilgisayar.com/ekran-kartlari/?opf=p43639,p43640,p43643
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    kendi reklamini yaparken kendini ifsa etmis

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın daha yeni eve geldim herhangi bir reklam yapmıyorum yani paylaşmak istedim ama Forum üyeleri nedense aşırı toksik yani bilemiyorum niye böyle davrandınız yani kuponu açıkla ne demektir yani kupon kardeşim hani birisi diyor ki yok Mesut çevik'in akrabasıdır Yok işte yok Mesut çevik'in fake hesabıdır yani komplo teorisinde harbiden dünya birincisi o ayrı bir konu ama üzücü bir durumda hani tebrik edileceğine vay efendim nasıl aldın vay efendim nasıl oldu yani görseniz de yolda dövüp parçalayacaksınız yani nasıl alır diye böyle bir paraya bilemiyorum yani ben hani belki dedim ki bir ter gider birileri de görür ya hayırlı olsun ufaktan güzel bir şekilde nasıl aldın kuponunu aldın he tamam hayırlı olsun der geçersiniz diye beklemiştim sizi bayağı aşmışsınız kendiniz arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

vay arkadaş vialand avmye nasıl gidelim.

Ya reis birisi 20 bine 5070ti alsa demekki 20k dan bile kar ediyorlar diyeceksin 

• asi3636 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun kral.

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlperMetin kullanıcısına yanıt

yok ya o açıdan demedim normalde bazı işletmeler çalışanlarına böyle haklar tanıyor. zati o kartların TR giriş fiyatları 1000€ altında içinde satıcı payıda var yani kdv dahil fiyatı ile 35-40k gelir böyle bi indirim uygulandıysa açıdan dedim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 24 Şubat 2025; 18:7:42 >
  • 5090 astralı her gün iade etmeye karar verip 6 taksit diye geri çıkıyorum, ne zaman bir ürünü pahalı diye iptal etsem bu ülkede pişman oldum bu seferde iptal etmediğim için pişman olucam sanırım

• rambocuk kullanıcısına yanıt

Ön siparişten mi aldınız yoksa kart elinizdemi?

• band222 B kullanıcısına yanıt

ön sipariş 1 mart teslim gözüküyor

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

şu adama kızıyorlar bir de... diğerleri çekebilir mi bu videoyu?

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.