Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (556. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (7 Mobil) - 21 Masaüstü9 Mobil
5 sn
11.224
Cevap
276
Favori
463.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan personeliyle konuştugumda ilk günden sonra fiyatların %10 arttıgını ve ay başına dogru yine %15 artabilicegini iletmişti.Sanırım dogru finalde %25-30 fiyatlar ilk güne nazaran artıcaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuq010101

Vatan personeliyle konuştugumda ilk günden sonra fiyatların %10 arttıgını ve ay başına dogru yine %15 artabilicegini iletmişti.Sanırım dogru finalde %25-30 fiyatlar ilk güne nazaran artıcaktır.

Fiyatlar hala pahalı.

Kurbağa reyis ve gainward 40.000 tl lere inip üstteki msi trio 43-44 ü bulmadığı sürece büyük talep olacağını sanmıyorum.

Birde mevcut fiyatların üstüne zam yapacaklarsa sonucu merakla bekliyorum. Alacak adam bulurlarsa ne güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 25 Şubat 2025; 14:24:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • King geldi benim, alan herkes güle, güle kullansın.

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 25 Şubat 2025; 14:28:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Ne zammı, bilakis dedikleri oranda düşer fiyatlar, yoksa bu 5000 serisiyle turşu kurarlar. Zaten hayal kırıklığı oldu, derdi tasası bitmiyor, bir de zam mı yapılacakmış! Oldu.

Bu manipülasyonlara gelmeyin, en kötü rakip firmanın kartlarından alır geçilir, neymiş bu Nvidia çilesi yahu.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Suprim soc aslında Asus tuf'dan bile ucuz msrp olarak 125 civarına verirlerdi ön sipariş açılsa.Tabi şuan saplama modunu açtıkları için x triolar bile 150 bandında olduğuna göre suprim normal stoğa girerse 165 civarı falan olur.Ancak yaza doğru 125 bandında görürüz gibi görünüyor.Bende suprim istiyorum ama mecbur astral aldık sadece o vardı bakalım yaza doğru suprime geçerim belki

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Bende Beyaz bekliyorum.  

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt

Teşekkürler dostum, en kısa zamanda alırsın umarım.

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Fiyatların artması için hiçbir sebep yok. Aksine inmesi lazım. Fiyatlar yüksek.

• 28 i sonrası 1 ay içinde dip fiyatları görürüz rtx 50 serisinde.Sonrası malum.

• donda kullanıcısına yanıt

@donda

İlk gördüğümde PS sanmıştım bunu, GPU-Z hatası mıydı?

Gördüğüm kadarıyla öyleymiş...

• palit, pny, gainward, inno3d 5070ti'lar ne zaman düşecek piyasaya acaba, 5080'ler lansman ile beraber düşmüştü bu sefer gecikti diye düşünüyorum.

• josusu J kullanıcısına yanıt
    Plait ve inno3d gamegaraj'da mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • >NVIDIA, ''nadir'' RTX 5090/5070 Ti üretim sorununu doğruladı

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160786727

>NVIDIA, bazı erken dönem RTX 5080 kartlarının da ROP'lardan yoksun olduğunu kabul ediyor

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7]the verge
    Nvidia admits some early RTX 5080 cards are missing ROPs, too
    https://www.theverge.com/news/618748/nvidia-admits-the-rtx-5080-is-affecte

Alıntı

metni:
    Daha detaylı araştırma sonucunda, GeForce RTX 5080 GPU'larının erken üretim yapısının da aynı sorundan etkilendiğini tespit ettik. Etkilenen tüketiciler, değiştirme için anakart üreticisiyle iletişime geçebilirler

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, gpu-z bios update esnasında bu şekilde gösterdi.

• oxygen5011 O kullanıcısına yanıt

onlar önsipariş hocam. hem de fiyatları arttırdılar. zaten sevdiğim bir firma değildir gamegaraj.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Hocam 28inde gelecek stokların hemen hemen hepsini önden sattılar.10 Mart için bile ön sipariş alanlar oldu onlarda bitti.5070ti ve alt seri için evet kısa vadede belki biraz düşüş olur ancak 5080/90 özelinde Nisan/Mayıs'a kadar düşüş beklemek çok gerçekçi görünmüyor.Dolar kurununda ufak ufak yükseldiğini düşünürsek kısa vadede düşüş beklemiyorum.

• josusu J kullanıcısına yanıt
    Ben de ön sipariş diye aldım. Gelmesi 1 ayı da bulsa sıkıntı değil hatta daha iyi. O arada fiyatlar düşerse iade ederim, düşmezse bir daha düşmesi zor demektir, alır kullanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AlperMetin kullanıcısına yanıt

Halen her şey normalmiş gibi yaklaşıyorsunuz olaya, yaşanan absürt fiyatlandırma ve tedarik sorunlarından sonra donanım ve yazılım alanındaki sıkıntılar da eklenince insanların güvenlerini kaybettiler. Fiyatlar her türlü gerileyecektir, bu fahiş fiyatların bir de artmaya devam edebileceğini düşünmüyorum.

Ülkemizdeki otomobil fiyatlandırması gibi, satıcılar üretici firmalar gibi yatırım yapmadan, fabrika açmadan know-how ve arge süreçleriyle uğraşmadan bolca para kazanma derdindeler.  

• AlperMetin kullanıcısına yanıt
    5080 için Nisan Mayıs ayları
    5090 için haziran temmuz aylarından sonra stoklar oluşacak ve fiyatlar düşmeye başlayacak diye birkaç site de okumuştum.

5080 ler için Alza.de bile 1200- 1250 Euro olan ön sipariş fiyatını bir anda modeline göre 1330 ile 1450 Euro bandına çekti. Belli Mart ayında fazla 5080 gelmeyecek.

En çok talep orta sekment olacağından 5070ti ve 9070xt modeller Mart ayında stok sıkıntısı olmadan yer alacakmış.

Inno 5070ti ön satış fiyatı şu an 880 euro bizde 44k buradan piyasanın ne olacağı üç aşağı beş yukarı çıkarım yapılabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.