Şimdi Ara

Nvidia GTX 1070 e eski VGA monitör bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba saygı değer Donanım Haber kullanıcıları.

Nvidia GTX 1070 (zotac) ekran kartlı toplama bilgisayarıma ikinci ekran olarak evde bulduğum eski samsung syncmaster 740n monitörü takmak istiyorum. çalıştığından emin olduğum iki vga kablom var (bir tanesi monitörün yanında gelen kablo) ana monitörüm HDMI portuna bağlı (geri kalanları displayport başka HDMI yok) iki tanede DVI-D Dual Link girişi var vga yı DVI-D ye çevirmek için adaptör aldımhttp://tomana.com.tr/urun/585/vga-d--dvi-e girişlerde sıkıntı yok kablolarda sağlam ced win+p de yaptım ama ikinci monitörüm "Check Signal Cable" diyor hiçbir hareket yok. Bu durumla ilgili bir bilgisi olanlar bana yardım edebilirmi?

Söyleneceğini bildiğim için şimdiden yazıyım maksadım oyun değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanrer -- 19 Ocak 2017; 15:7:8 >

• +1 çözümü bulduysan bekliyorum
  • immistercool kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında uğraşmayı bıraktım ama aynı olay raspberry pi 3 ümdede olunca başka çözüm baktım, meğersem kullandığım adaptör sinyali dönüştüremeyen bişeymiş sinyali dönüştürmek için önce şöyle bir VGA-HDMI ya ihtiyacın var. bu noktada normalde sinyal vermezken raspberry pi 3 ile çalıştı. Ama tekrar DVI-D ye çevirmeyi denemedim.

Garanti veremem ama önce VGA dan HDMI ya resimdeki gibi bi adaptör al sonra onuda HDMI dan DVI-D ye dönüştüren bir adaptör al çünkü anladığım kadarıyla VGA-DVI-D ye direkt dönüştürülemiyor.
    Nvidia GTX 1070 e eski VGA monitör bağlamak
    Bide, özür dilerim bi süredir siteye girmiyodum mesajını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanrer -- 11 Ekim 2017; 16:55:3 >

• xanrer kullanıcısına yanıt
    hocam valla geçen hafta öğrendim unuttum buraya yazmayı da hakkınızı helal edin valla :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.