Şimdi Ara

NVIDIA GTX 260

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nvidia gtx 260 bi kart almaya karar verdim ama gigabyte mı zotac mı karar veremedim arada 70 tl lik bi fark var??
    gigabytehttp://www.exa.com.tr/gigabyte/ekran_kartlari_kategorisinde/gigabyte_gtx-334-7381.html
    zotachttp://www.exa.com.tr/zotac/ekran_kartlari_kategorisinde/zotac_gtx-334-7421.html

• zotac tercih etmenı tavsıye ederım.ikiside referans tasarım kullanıyor.fakat zotac olan core192,gigabyte core216 versıyonu..onun için burda gıgabyte almanı tavsıye ederım fakat asıl alman gereken kart zotac gtx260 (core 216)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktyas -- 15 Mart 2009; 14:53:03 >
  • aradaki 70tl yivermek mantıklı diili yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

zotac tercih etmenı tavsıye ederım.ikiside referans tasarım kullanıyor.fakat zotac olan core192,gigabyte core216 versıyonu..onun için burda gıgabyte almanı tavsıye ederım fakat asıl alman gereken kart zotac gtx260 (core 216)

• zotac gtx 260 2'ye(core 216) bak arkadasın dedigi gibi
    Bir de merak ettim 4870'nimi değistirceksin?
  • hyr ya 4870 alcm yada bu gtx 260lardn biri
  • Konuyu yeni açmışsın bu yüzden Teknofiyat a bak derim sparkle de c216 novada 450tl, ve aynı yerde Zotac c2216 260gtx 467lira+Grid hediye geliyor sanırsam. Dğerlendir bence?
  • Bu arada novaya yansıdı mı nvdianın fiyat indirimleri, yansımıs halimi bu yani?
  • gigabyte'ın gtx260 c216 modeli aralarında azda olsa performans olarak farklılık var o yüzden gigabyte derim fakat marka olarak zotac öneririm yani alabilirsen zotac gtx260 c216 derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Born2Bekiller

Bu arada novaya yansıdı mı nvdianın fiyat indirimleri, yansımıs halimi bu yani?

daha nasıl yansımasını bekliyosun ki?bedava verecek halleri yok ya
  • 190 dolarlık kart dısarda,ötv indi falan belki daha iner diye dusunmustum hangi memlekette oldugumu unutarak kusura bakma. Kanıksamıs bile bazılarımız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Born2Bekiller

190 dolarlık kart dısarda,ötv indi falan belki daha iner diye dusunmustum hangi memlekette oldugumu unutarak kusura bakma. Kanıksamıs bile bazılarımız..

3 ay evvel sende 315+kdv verseydin sende kanıksardın.bu kadar inidirim olmuş daha ne bekleyebilirsin ki
  • dahada inecek bıraz bekle
  • @mahmut, konusmaların tüketiciden daha cok üretici ya da satıcı uslubunda bu kart hala pahalı denebilecek seviyede yurt dısına gore. Istıosan 1000 dolar ver, bu gercegi değistirmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.