Şimdi Ara

Nvidia GTX1070 Founders Edition incelemesi '1.9GHz'e varan hızıyla başarılı 2K performansı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD nin yeni kartları umarım çok başarılı bir şekilde gelirde şu NVdia kartlarında indirim görürüz .

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Bazı oyunlar 4k 60fps-40fps alınca akıcı denmiş de bende aynı kartla aynı oyunları aynı ayarlarda denedim hiç akıcı değil. Mesela Witcher 3 te 50-80fps akıcı ama Doom ve Overwatch da akıcı değil biraz reklam kokan bir inceleme olmus.
    Kart full hd de hiç sıkıntısızken her oyunu 2k da supersmooth oynayamazsınız özet olarak.

Merhabalar,

buradaki inceleme videosu 24 kare/saniye ile işlendiği için akıcı gözükmemesi normaldir :)

Rakamlara ve aktardığım deneyimlere odaklanmak daha doğru olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Hangi islemci uzerinde test edildi. Ben kacirmis olabilirim? Amd ve intel baya fark ediyor?

Merhabalar,

aslında test düzeneğinden de bahsetmem gerekiyordu, işlemci 4.5GHz'e hızaşırtılmış i7 6700K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Yalakalık yapçaz diye ne uyduracağınızı şaşırıyorsunuz. HDMI 2.0, HDR desteklemiyor. Bunun sonu yine 4K Bluray destekliyor denen Maxwell Serisi gibi bir gerisingeri dönüş olacak.
    HDR bekleyen AMD alır, yoksa o kadar konsolu Sony ve Microsoft HDR diye diye tanıtmaz boşuna.
    Nvidia yine her zaman olduğu gibi kullanıcılarını kandıracak reklamlar peşinde. G-Sync ekranlarında hiç HDMI reklamı oldu mu? Konu sapıyor ama FreeSync, HDMI, HDR beraber çalışabiliyor.

Merhabalar,

burada benim yanlışım oldu sanırım, HDMI portu 2.0b standardında, yani HDR destekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Orijinalden alıntı: vamp

Hangi islemci uzerinde test edildi. Ben kacirmis olabilirim? Amd ve intel baya fark ediyor?

Merhabalar,

aslında test düzeneğinden de bahsetmem gerekiyordu, işlemci 4.5GHz'e hızaşırtılmış i7 6700K.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: peters

Üretim teknolojisine bakıldığında 80 dereceye ulaşması normalmi? gta gibi bir oyunda msaa 2x , reflektion msaa 4x olmasına rağmen bu fps ler normalmi? diğer videolarda sırasıyla 1080p ultra ayarlarda gtx 1060 ile msaa 8x eflektion msaa 16x te aynı kare saniyeyi yakalıyor hatta geçiyor 144hz monitörde yapılan bir test ti.

Merhabalar,

80 derece bir ekran kartı için tehlike oluşturabilecek bir sıcaklık değil, serin de değil tabii; kartın önceliği sessizlik, fanı %75 ve üstüne ayarlayınca 65 derece civarına kadar çekebiliyorsunuz ısıyı amma velakin bu ayarda çıkardığı ses de az değil, özel tasarım kartlarda daha sessiz ve daha başarılı soğutma çözümler var.

Founders Edition en nihayetinde Nvidia'nın yeni referans kartlarının ismi, beklentileri buna göre belirlemek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Tamam da bu kartı satan bile yok. Ben hiç satan firma görmedim.

Var var :)

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1070-8gb-founders-edition-gddr5-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Ben aynı fpsleri neredeyse 2K'da alıyorum 1070ftw ile. Kart sıcak çalışıyor ve bir yerden kısıyor belli ki.

Merhabalar,

aslında canlı testlerden de görebileceğiniz üzere GPU ve Memory hızlarında herhangi bir dalgalanma oluşmuyor. Kullandığınız ayarların birebir aynı olduğundan emin misiniz?

Elimizde somut bir karşılaştırma verisi olarak detaylı bir ekran görüntüsü alabilirseniz tezinizi desteklemiş olursunuz açıkçası.

Testlerimi MSI Z170A Krait Gaming, i7 6700K 4.5GHz, 8GB DDR4 ram, Nvme standardında SSD, Corsair RM1000i 1000W PSU ve güncel sürücülerle gerçekleştirdim, herhangi bir darboğaz durumu da yaşadığımı sanmıyorum.
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    Burak hocam ayarlar aynı hatta Gta'da daha yüksek. Ram farkından olabilir. Gta V'te 8-10GB arası geziyor. Kartın performans Modunu açınca da frekans aynı kalıyor ama performans %1-2 artıyor. Son sürücüde performans Modu ön tanımlı olarak geliyor. Tabi az bir frekans farkı var, custom soğutmalı kartlar 1.9-2.05GHz arası Gpu hızıyla 60 derece civarı çalışıyor. Belki Aeka planda bazı farklar da vardır ondan emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme için teşekkür

başka oyunlarda olsaydı iyi olurdu mesala crysis serisi bi görseydik fps leri 2k da

mesala benim tarzım oyunlar

call of duty serisi

bf serisi

gibi tarz oyunlar da olur daha iyi olurdu
  • Full HD 24-27 inch bir monitör alacaksın takacaksın bunu vuracaksın kırbacı. Tamam 2K kartı olmuş resmen ama ilerde takılma hissetmeyeyim hastalığı var işte ne yapayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...olmamış reddedildi...

• Artık çözünürlük standardı yavaştan 2K olmaya başladı...

• Ya lütfen bu arkadaşı ekran kartı OC videolarından çekin, daha geçen çektiği videoda Pascal nasıl OC olacak anlattım, cevap verdi bana, anladı sandım ama anlamamış.

Bu kart "FE"'den bahsediyorum, 2150MHz'i diğer özel soğutuculu kartlardan daha rahat görebilir. Çoğu FE kart gördü, bunların BIOS2un da bir farklılık var. Fakat o hızda çalıştırılmaması gerek çünkü fazlar ve soputma yeterli değil.

• Witcher 3'te ayarların hepsini açmamanız neye bağlı acaba? Hairworks ve HBAO+ özellikle. Onları açmayacaksam o kart ne işime yarayacak ki, hem de 1080p'de? İlginç. Sanki FPS 60 civarında seyretsin diye bilerek yapılmış kartın gücü de yeterliyken.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetelmas82

Tamam da bu kartı satan bile yok. Ben hiç satan firma görmedim.

Var var :)

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1070-8gb-founders-edition-gddr5-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Stok yok. Ozel sogutmalar gelmeden satilmisti. Simdi istesen de zor bulursun.

• quar7 kullanıcısına yanıt
    Taktikdir hocam o msaa açmazlar ultra yapmazlar vs vs kart 60 fps altını gormesin diye kartı ben kullanıyorum 60 fps altı dustuğu oyunlar var min fps olarak

• Bu kart yeni mi çıktı(?)

• !!!blow fan almayın aldırtmayın !!!
    bir kere ağzım yandı bir daha elimi bile sürmem (asus gx turbo blow model)

özel tasarım 11 yapraklı fan alın(55 dereceye kadar fan calışmıyor, çalışsa bile %20 seviyelerin de çalıyor ve onun seside fısıltıdan bile daha az, oyun oynarkene %50 de bile rahatsız etmiyor))

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

!!!blow fan almayın aldırtmayın !!!
    bir kere ağzım yandı bir daha elimi bile sürmem (asus gx turbo blow model)

özel tasarım 11 yapraklı fan alın(55 dereceye kadar fan calışmıyor, çalışsa bile %20 seviyelerin de çalıyor ve onun seside fısıltıdan bile daha az, oyun oynarkene %50 de bile rahatsız etmiyor))

saygılarımla

Senin ağzın yandı diye herkesin mi yanacak ? Ben kullanıyorum gayet memnunum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.