!!!blow fan almayın aldırtmayın !!! bir kere ağzım yandı bir daha elimi bile sürmem (asus gx turbo blow model)
özel tasarım 11 yapraklı fan alın(55 dereceye kadar fan calışmıyor, çalışsa bile %20 seviyelerin de çalıyor ve onun seside fısıltıdan bile daha az, oyun oynarkene %50 de bile rahatsız etmiyor))
saygılarımla
Senin ağzın yandı diye herkesin mi yanacak ? Ben kullanıyorum gayet memnunum
kardeş sen blow fanın sesine katlanabiliyorsan güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: flexii_87
quote:
Orijinalden alıntı: canlee89
quote:
Orijinalden alıntı: flexii_87
!!!blow fan almayın aldırtmayın !!! bir kere ağzım yandı bir daha elimi bile sürmem (asus gx turbo blow model)
özel tasarım 11 yapraklı fan alın(55 dereceye kadar fan calışmıyor, çalışsa bile %20 seviyelerin de çalıyor ve onun seside fısıltıdan bile daha az, oyun oynarkene %50 de bile rahatsız etmiyor))
saygılarımla
Senin ağzın yandı diye herkesin mi yanacak ? Ben kullanıyorum gayet memnunum
kardeş sen blow fanın sesine katlanabiliyorsan güle güle kullan
Fan devri çok yüksek olmadığı için sorun yaratmıyor şuan için oc yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
güzel bir ürün
İnceleyen editörde sıkıntı var. Asus Turbo GTX 1070 kullanıyorum. 6600K ile hiçbir ayarı dusurmeden 80 fps ile oynayabiliyorum 1080pde.i7 kullanıldığında 95-101 fps arasına kadar yükseliyor. Kart da hiç sıkıntı olmadan 2050-2088mhz civarına çıkıyor. Memory +800-+1000mhzi kolaylıklar yeyip yaklaşık 9ghzde çalışıyor.
güzel üründe satan yer yok dayamışlar özel soğutmalıları piyasaya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme