Şimdi Ara

Nvidia GTX560 ve SLI (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 1 GB, 256 Bit'lik Asus Nvidia GeForce GTX560 ekran kartı var, mevcut kartım baz alındığında piyasada da bulabileceğim hangi kartlarla SORUNSUZ SLI yapabilirim?

Not: Ürünün farklı modelleri olması sebebiyle resmi linki veriyorum:http://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/ENGTX560_DC2DI1GD5/

Teşekkürler,

• sorunsuz slı için yine gtx 560 gerekir aynı marka ve model olursa daha iyi olur ama 1gblık gtx560 slı yapmak mantıksız çünkü slı yapsan bile 1gb bellekten dolayı oyunlarda sıkıntı çıkarcak elindeki kartı satıp yeni kart alırsan daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 11 Mayıs 2015; 14:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysef

sorunsuz slı için yine gtx 560 gerekir aynı marka ve model olursa daha iyi olur ama 1gblık gtx560 slı yapmak mantıksız çünkü slı yapsan bile 1gb bellekten dolayı oyunlarda sıkıntı çıkarcak elindeki kartı satıp yeni kart alırsan daha iyi olur

İlginiz için teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alacağım.
  • aynı model alman gerekir yine. Gtx 560 ti ile bile sli olmaz. Marka farketmez ama gtx 560 olmak zorunda. Bu arada şu saatten sonra 2xGTX 560 yapmak. tek şeritli yolda formula yarışı yapmaya benzer. Arabalar hızlı ama yol dar. Bence sen gtx 750 ti bak. 560 tan acık daha iyi ve 2gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

aynı model alman gerekir yine. Gtx 560 ti ile bile sli olmaz. Marka farketmez ama gtx 560 olmak zorunda. Bu arada şu saatten sonra 2xGTX 560 yapmak. tek şeritli yolda formula yarışı yapmaya benzer. Arabalar hızlı ama yol dar. Bence sen gtx 750 ti bak. 560 tan acık daha iyi ve 2gb

Çok teşekkürler önerileriniz için...
  • Tavsiyem, o topa girmemeniz yönünde. 560ti var bende de. Driver bazlı sorunlar mı bunlar bilmiyorum ama bazı oyunlarda sorun çıkartıyor. Bf3'ü ultrada oynatıyor 1440x900'de ancak bazı oyunlarda çok büyük sıkıntıları var. Ki bir de bunları sli yapmaktan bahsediyoruz, yazılımsal sorundan kafayı kaldıramayız.

Satın bunu orta düzey bir kart alın bence. x80 x70 harici sli bana çok mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyasalatik

Tavsiyem, o topa girmemeniz yönünde. 560ti var bende de. Driver bazlı sorunlar mı bunlar bilmiyorum ama bazı oyunlarda sorun çıkartıyor. Bf3'ü ultrada oynatıyor 1440x900'de ancak bazı oyunlarda çok büyük sıkıntıları var. Ki bir de bunları sli yapmaktan bahsediyoruz, yazılımsal sorundan kafayı kaldıramayız.

Satın bunu orta düzey bir kart alın bence. x80 x70 harici sli bana çok mantıklı gelmiyor.

Yorumunuz için teşekkürler...

Sapphire R9 280 OC Boost 3GB 384Bit GDDR5 16X bunu düşünüyorum. Daha fazla ekonomiyi zorlamamak lazım. Ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLLy_DJ

quote:

Tavsiyem, o topa girmemeniz yönünde. 560ti var bende de. Driver bazlı sorunlar mı bunlar bilmiyorum ama bazı oyunlarda sorun çıkartıyor. Bf3'ü ultrada oynatıyor 1440x900'de ancak bazı oyunlarda çok büyük sıkıntıları var. Ki bir de bunları sli yapmaktan bahsediyoruz, yazılımsal sorundan kafayı kaldıramayız.

Sapphire R9 280 OC Boost 3GB 384Bit GDDR5 16X bunu düşünüyorum. Daha fazla ekonomiyi zorlamamak lazım. Ne dersiniz?

gayet iyi kartdır r9 280

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

quote:

Orijinalden alıntı: DeLLy_DJ

quote:

gayet iyi kartdır r9 280

Teşekkür ederim görüşünüz için...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.