Şimdi Ara

nvidia gtx860 m driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Monster Abra a7 V1.1 aldım, üzerinde yüklü olarak nvidia 332 sürümü geldi. Güncellemek için epey araştırdım ama nvidia'nın sitesinde bile en son gtx820m driverı var onu da zaten uyumsuz olduğu için yüklemiyor. gtx860m 'e uygun güncel driver yükleyebilen var mı acaba?

Nvidia'nın yaptığıda büyük saçmalık piyasaya ürün çıkarıp driver tarafını pas geçmişler pes yani bu kadar olur

• ne yazık ki yeni ürünlerde böyle sorunlar yaşanıyor. bi süre beklemen gerekecek. standart sürücüleriyle kullanımı performanslı olmasada yapacak bişey yok şimdilik.
  • Bu nasıl bir saçmalık böyle bende bakayım dedim yokmuş
  • bilgisayara geforce experience kurdunuzmu?en guncel driveri sizin icin buluyor!
  • Beta bölümüne 337.50 driverını eklemişler, onu kullanabilirsiniz.
  • Arkadaşlar yeri burası değil ama clevo kasanin soğutmasından ve bilgisayar performansıından memnun.musunuz? Özellikle ses sistemi konusunda ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok memnun kaldım tavsiye ederim. Sıcaklık olayı beklediğimin çok altında kaldı, cod ghost'u son ayarlarda saatlerce oynuyorum 65-70 dereceyi geçmiyor. Sound blaster cinema 'yı aktif edince ses çıkışıda baya güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MONSTER® ABRA A7 V1.1 17.3 bu ürünün driverlarına nasıl ulaşabilirim? Bilginiz var mı acaba? Bana gelen DvD yamuk çıktı ve DD-Rom da yalpalıyor... Format attım ve dım dızlak kaldım.
  • monster'ın driver indirme listesinde w370ss modeli yok maalesef, unutulmuş sanırım. mail atıp bilgi verirseniz eklerler hemen, hatta ben de atıyorum şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.