Şimdi Ara

nvidia hediye ettiği oyun hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gtx1070 ekran kartı aldım nvidia 2 oyun hediye etti for honor ve ghost recon bunları nasıl indirip kuracağım kutusunda kod göremedim
    yardımcı olurmsunuz

• Kampanya şartlarına göre:

"Ücretsiz oyun kodu, uygun grafik kartına sahip bir masaüstü veya dizüstü bilgisayardaki GeForce Experience uygulaması aracılığıyla alınmalıdır."

==> Geforce experience yazılımın menülerinde muhtemelen hediye oyun için bir bölüm vardır.

"Ücretsiz oyunu dijital olarak indirmek için hem GPU ve GeForce Experience yazılımını yüklemeniz hem de bir Uplay hesabına sahip olmanız gerekir."

==> Oyunlar Ubisoft oyunu olduğundan Uplay yazılımını yüklemeli ve giriş yapmalısınız. Sanırım Geforce Experience içerisinden uplay hesabınız ile giriş yapılan bir bölüm var. Oradan giriş yapınca hediye oyunu Uplau kütüphanenize kaydedecek. Buna benzer bir mekanizmadır muhtemelen.

"Seçtiğiniz (For Honor veya Ghost Recon:Wildlands) bir ücretsiz dijital indirme kodu teklifi."
    "Müşteri başına tercih edilen bir oyun indirme kodu ile sınırlıdır."
    ==> Kurala göre tek oyun hediye. İkisinden birini seçmeniz gerekecek.

"Teklif sadece yetkili ETAIL ve Perakende iş ortakları tarafından sunulur ve sadece GeForce Experience müşterisi tarafından kullanılabilir"
    ==>Ekran kartını satın aldığınız yer kampanyaya dahil olmalı.

Şu linke resmi soru cevap bölünü var.

https://rewardsportal.nvidia.com/tr-tr/redemption-faq#gfe

• Ben de yakin zamanda amazondan 3 şubatta 1070 aldim. Geforce experience da kod kullan bolumu var. Ama kod nerde bulamıyorum. Kutuda yok. Geforce experience kodu kullanmak için sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 21 Şubat 2017; 11:24:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod Kullanma Talimatları tam olarak şöyle:

Kod Kullanma Talimatları
    For Honor veya Ghost Recon: Wildlands promosyon kodunuzu kullanmak için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

GEFORCE EXPERIENCE İLE KUPONUNUZU KULLANIN

1.Uygun grafik kartınızı yükleyin ve buradan GeForce Experience’ın en yeni sürümüne güncelleyin veya sürümü yükleyin.
    2. GeForce Experience’ı açıp giriş yapın (Sürüm 3.2.2 veya üzeri).
    3. Hesap açılan menüsüne gidip "KUPON KULLAN"e tıklayın.
    4. Satın aldığınız uygun paketten çıkan kupon kodunuzu yapıştırıp "KUPON KULLAN"e tıklayın.
    5. Oyun tercihinizi seçin ve "DEVAM"a tıklayın.
    6. Oyun sağlayıcı hesabınızla giriş yapın.
    7. Kullanıcı hesabını seçip "KUPON KULLAN"a tıklayın.
    8. Tebrikler! Oyununuzu indirmek için oyun sağlayıcısını başlatın!
    9. Sorun giderme yardımı için lütfen SSS bölümümüzü buradan ziyaret edin. Hâlâ sorun yaşıyorsanız, lütfen müşteri destek ekibimiz ile iletişim kurun.

Madde 4'e göre bir satın alma sonrası kutu içinden/aldığınız yer tarafından gönderilmesi gereken bir koda gerekiyor. Ben daha önceden Hepsiburada'dan benzer bir kampanyadan ürün almıştım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm. E-posta ile bana promosyon kodu göndermişlerdi. Divisi0n oyunu içindi.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Hocam nvidia ex. Uygulamasini indirdim uye oldum kod bölümü var oraya girecegim kod yok kodu gitince oyun orda çıkıyormuş bende kod yok

• pezdum kullanıcısına yanıt
    Hocam şartlarda "Satın aldığınız uygun paketten çıkan kupon kodunuzu yapıştırıp "KUPON KULLAN"e tıklayın."
    ibaresi var. Kutudan çıkmadı ise aldığınız yerin müşteri hizmetleri ile konuşun. Onlar eğer kampanyaya dahil bir satıcı
    ise muhtemelen size promosyon kodu verecektir.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.comdan aldim reklam bile yapmis

http://www.hepsiburada.com/staticPage/11999

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende işler karisik biraz. Atmaca bilgisayardan aldim ucuz diye. Orasi da amazondan aliyor. Faturasi da var hatta. Asusa mi yukleneyim amazona mi bilemedim. Atmaca bilgisayarin bi hayri dokunacak gibi degil.

Yalnız diyor ki "bazı yetkili satıcılarda geçerlidir". Siz mağazası Hepsiburada olan kartı mı aldınız? Ve diyor ki "satın alacağınız ürünün açıklamasında yazıp yazmadığını kontrol edin ve de satın alamdan önce satan yer ile irtibata geçin" diyor. "Eğer hediyesi var ise satın aldıktan sonra satın aldığınız mağazaya talep te bulunarak oyunları indirmeniz için size 2 oyuna da ait kod göndermesini isteyiniz" diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadanin kendisinden aldim mail attim adamlara bakalim kod gonderecekler mi

Bakalım, umarım işin içinden sıyralmazlık yapmazlar da gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 21 Şubat 2017; 12:19:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukken cipslerden bedava çıkardı bakkala gidip gösterince bizde geçerli değil derdi işine gelmediğinden. Aynı durum olmaz umarım sizde de. Kabul etmezlerse bence nvidia ile iletişime geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada.com hediye oyun kodunu verdi ama uplay dan yüklemeye çalışınca hata veriyor nvidia experience den kod bölümüne girip ordan yüklemeye çalıştım ordan da hata mesajı aldım.
    kulanılmış bir kod vermiş olabilirler mi
    nvidia experience'da kod bölümü nerde acaba?
  • kanlı portakal kullanıcısına yanıt
    nvdia experience açıca sağ tarafta kullanıcı adınızı üzerine tıklayın sekme çıkacak kod kulanın diye oraya tıklayın
    hangi oynu alacaksınız
  • 22-23 nisan hepsiburada dan aldım hb ye mi başvurmam gerekiyor kod için?
  • unchange U kullanıcısına yanıt
    oyunun süresi vardı o süre içinde ekran kartını almadıysanız oyun hediye etmeyebilirler siz genede iletişime geçin hb ile bakalım ne diyecekler
    Teşekkürler hocam eski sürüm yüklüymüş bende. For honor aldım.

• Yardımcı olduysam n3 âlâ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.