Şimdi Ara

Nvidia, kripto madencilerin RTX 3000 serisini satın almasını durdurmaya çalışıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En azından Nvidia iyi kötü bir şeyler deniyor. AMD ölü taklidi yapıyor  

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

Biraz uğraşsan normal fiyatından biraz daha yüksekte olsa kart bulabilirsin hayatın için çok önemli olan oyun keyfini gidermeyi çok umursuyorsan ha o da pahalı diyorsan başkası bu parayı verip alıyorsa susacaksın senden daha fazla değer verene saygı göstereceksin.

Ayrıca bu kadar önemli bir yer tutuyorsa oyun oynamak senin için ve benzerlerin için iyi kötü bir kartı vardır elinde onla devam edebilirsiniz bir süre daha. Yoksa neden yok? Zamlanınca satıp kar elde ettiysen sende bu işlerin içindesin.

Veya gırla konsol var gidip son çıkan oyunları elde edebileceğin alternatife yöneleceksin bir süre ekran kartı alamamak dünyanın sonu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasty1521 -- 22 Mayıs 2021; 10:20:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasty1521 kullanıcısına yanıt

Senin gibi mimingciler para kazanacak diye bir süre ekran kartı almamak oyucular için sorun. Ha ben kriptoya karşı değilim, kumar olarak bakıyorum 1 yıl kadar önce girdim hatırı sayılır para kazandım be ana para hariç kar ın bir kısmı halen kriptoda. Kritpo bir değerdir ama fşyatıları bu seviyede mi olmalı ? bence hayır. Kriptolaron gerçek değeri ekran kartı ile çok afaki olmayan karların yapıldığı fiyatdır. Bu durumda mantar gibi miningçi olmaz ve her şey dengede gider.

Piyasa yavaş yavaş yerini bulacak. 2 kuruş para kazanıyorum diye, haklı şikayetlere saygı gösterecek ve sende susacaksın.

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

Kardeşim açıklamasını yaptım iyi oku mesajı alabilirsin miningci nasıl alıyorsa sende alabilirsin.

Ayrıca harddisk ssd psu işlemci herşey çok pahalı sadece ekran kartı değil.

Ve ayrıca üretici olan amd ve nvidia dır bunun sorumlusu baştan kilitli çıkarabilirlerdi kartları doğru mu? Doğru sorumlu miningci falan değil yani onlar aracı kişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasty1521 -- 22 Mayıs 2021; 10:38:44 >
  • Stok sıkıntısı bahane kripto kasmak şahane...

Bence kart üretip kendileri kullanıyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Full Kutulu 4GB Zotac 1050Tİ ITX Mini Ekran kartımı 500TL den

6GB Zotac 1060 mı 850 den sattım.

8GB Sapphire 590 1400 den aldım.Geri iade ettim.CoolWhine dan...

8GB MSI 1070 Mini 1300TL den Yegenime Aldım.3000TL ye sattı Laptop aldı.

4GB Inno3D 1650 aldım 850TL ye su an onu kullanıyorum.

Hepsi son 1 ay ile 2 yıl arasında oldu.Sattıgım Fiyatların 1 Kurus Fazlasını Verip Ekran Kartı Almam.

Adamlar Wattman Sorunlu 3000 e alıp 1 yıl Kullandıkları 5600XT, 3500 e aldıkları 5700XT yi Allah ne verdiyse 8-9-10 satıyorlar.Halbuki NSA da kartın edecegi para 2500TL 1 Yıl Kullanılmıs,Sorunlu ve Yeni Serisi Cıkmıs.

3000 e aldıkları 2060 lar 8-10.000TL, 6-7 sene once aldıkları 1080 leri 8-9 bin TL ye satıyorlar.

3060 MSRP Fiyatı 500USD kac para yapar 4200 TL hadi KDV Ekle 5000TL bu kartlara 2-3 katı isteniyor.Bir de Burada bir Arkadas Distribitorle Konustum onlar da Makul Fiyattan Geliyor ama asırı derecede pahalıya satılıyor demisti.Birkac yerde mesajı vardı.5000 TL lik karta 15000Tl vericem yapma ya NVİDİA,Distribitorler vb

6-7 sene once Sıfırını 600TL ye aldıgım 1050 Tİ NVİDİA nın Muhtesem (!) Ticari Zekasi ile 3000-3500 TL lere Satılıyor.Sonra da Dalga gecer gibi acıklama yapıyorlar.

Alan alır ama ben 3 te 1 fiyatına alınıp 1 yıl kullanılmıs ya da 7 sene kullanılmıs kartlara o parayı asla vermem.

500TL ye Miss gibi Athlon 3000G var.2 Cekirdek 4 izlek Onboard VGA lı parası olmayan icin super islemci al 500-600 e de B450 al devam,720P 1080 Low yeter diyen de gider 2400G,3400G,4650G,4750G alır kullanır.

Ya da Gidip Laptop alacaksın.Yegenin İslemci haric garantisi Olmayan Kasası 9400F,Z370,32GB 2400 Ram 8000 e gitti.Gittik 3-4 aylık Full Kutulu garantili İ7 islemcili,16 Ram 3200,6GB 1660Tİ,120HZ Ekran Laptopu 8000 e aldık.

Alıntıları Göster

Şuna anlam veremiyorum hem dolar kuru artarken hem enflasyon varken adamın aldığı fiyata satmasını bekliyorlar. Adama aldığı parayı vereceksen dolar kurunu enflasyon vs oranını hesaplayıp vereceksin o zaman. Kimse aldığı ürünü ucuza satmak zorunda değil. Fakat satarken belirli seviyeleri aşmamalı cidden bizim ülkemizde ikinci el fiyatları sıfıra yakın durumda oluyor çok garip. Hatta letgo da sıfırından pahalı bol bol ürün bulabilirsiniz. Yani ikinci el bir şey almak mantıksız.

• Hadi inşallah 

• Buna ancak yav he he denir.

• Rüyalarında hayal edemeyecekleri kadar gpu sattılar. Kriptolar düşüyor şimdi oyuncunun yanındayız imajı çiziyorlar. Kripto patlayınca kartlar yok paraya satılmaya başlayınca göreceğiz bunların halini. Dip fiyata kadar indirirecekler fiyatları.

• metamm M kullanıcısına yanıt

Oyuncu adamın pusuya yatıp beklemesi gereken dönemdeyiz suan

• Oyuncu kartlardan GPGPu özelliklerini çıkar.Madencilik yapamasınlar.Madencilik isteyen gitisin quadro vs pro süürümlerini alsın.

• Hikaye, madencilerden köşeyi döndüler. Bir zamanlar amd kart yoktu piyasa da , şuan da hiçbiri yok.

• Gecen gun bir arkkaas bir Afis Paylasmıstı.Hangi firma oldugunu Unuttum. "Madenciler Hazır Mıyız Sizin icin Varız " gibi bir afisti.

Resmen Bireysel Tuketicinin aklıyla,beyniyle dalga gecme,alay etme pesindesiniz.

TIRlarla adamlara satıs yapıp,sonra 3-4 katına bireysele satıp sonra ya yeter artık siz almayın,Dusuk Kazma Hızlı cıkardım cozulunce de Vay Nasını ya Driver ile acılıyormus diyorsunuz.

Tanımlar zaten sacmasapan "MADENCİ;KAZMA" Bir kere birsey kazdıgın yok.Topragı kazıp Patates Ekip Cıkartmıyorsun.Bu bir kepce degil kazsın.Bir Saadet Zincirine Bilg. Kiralayıp islem yapmasına izin veriyorsun.

Ne madeni,madencisi,kazma hızı vs si... Sonra İng. Ekonomi Bakanı palavra,karsılıgı yok diyor.Rus Banka nın CEO su ortada para falan yok diyor.Dunyadaki Enerjinin Anasını Aglattırıyorsunuz.

Sonra da Bireysel Kullanıcı alsın artık diyorsunuz.Siz bizim aklımızı,beynimizi mi sorguluyorsunuz?

• Xbox series s amozonda 3600 TL 1 tanede game pass aboneliği satın alın devam edin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.