Şimdi Ara

Nvidia, kripto madencilerin RTX 3000 serisini satın almasını durdurmaya çalışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Külliyen yalandır. Kaç tane aracıyı devre dışı bırakıp direkt kazıcılara yapıştırıyorlar.
    Fiyatlarda tepe. Miss.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 usd lik karta 18 bin verilir mi ne zaman duserse o zaman aliriz dusmesse madencilere satsinlar 2 saat oyun oynayan adamim gunde onada bu parayi vermem surekli pc basindayim fakat diger islerim icin gt710 bile yeter :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tip haberler geçmişte sanal paraların çökmesine yakın çıkıyordu.

• ethan E kullanıcısına yanıt

Benim de coinlerim var ama bu dediğin tam anlamıyla zırvalık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mining işi bitse bu seferde piyasa al satçı doldu ihtiyacı olmayan sırf kar edeyim diye bu sefer stokları eritiyor örnek çokca mevcut bu forumda,2.el bölümünde, sarı sitede, letgo'da

nvidianın bu hamlesi bir nebze olsa stoklara iyi bir şekilde yansıyacaktır bence ama eskisi gibi olmaz

• hayatımda böyle saçmalık görmedim. Ben bir ürün çıkartacam ekmek peynir gibi satılacak, sonra da kalkıp satılmasın diye uğraşacam öyle mi ?

• 1 ay sonra aaa yanlışlıkla kazımı artıran driver göndermişiz üff yaa  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 19 Mayıs 2021; 22:58:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs09gs09

500 usd lik karta 18 bin verilir mi ne zaman duserse o zaman aliriz dusmesse madencilere satsinlar 2 saat oyun oynayan adamim gunde onada bu parayi vermem surekli pc basindayim fakat diger islerim icin gt710 bile yeter :)

Ben öyle yaptım kartımı sattım parayı da koydum kenara gittim r7 240 2gb aldım, maksat işlerime devam edeyim zaten yaptığım şey Photoshop kullanmak, ufak tefek video işleri idare ediyor. Ne zaman düşer o zaman oyun oynamaya devam ederiz. 2 saat oyun için değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

mining işi bitse bu seferde piyasa al satçı doldu ihtiyacı olmayan sırf kar edeyim diye bu sefer stokları eritiyor örnek çokca mevcut bu forumda,2.el bölümünde, sarı sitede, letgo'da

nvidianın bu hamlesi bir nebze olsa stoklara iyi bir şekilde yansıyacaktır bence ama eskisi gibi olmaz

mining biterse 2.elde ortalık kart kaynar.herkes kartını rigini elden çıkarmaya bakacak.al sat yine olur ama çok mantıgı olmaz.yeterki kartlarla kazım bitsin

• Kripto para düşünce oyunculara şirin gözükme haberleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    bende bugün amd sistemimi komple sattım ssd hariç. İntel e geçerim belki kendi grafik birimi var diye. en kötü cash parayı altına yatıracam. ama hiçbir kudret 5k ya sattığım ekran kartını 12 bin olmuş. Oyun oynamam gerekirse ama yinede almayacağım o kadar inat ettim.

• Bıraksınlar bu isleri son kullanıcıyı dusunseler Ekran Cıkısı Olmayan Kartlar uretirlerdi.Miningciler de saldıramazdı.

Son Kullanıcıyı Dusunseler Daha Satısa Sunmadan Tır larla kartları Miningcilere satmazlardı.

Son Kullanıcıyı Dusunseler Partnerlerine Tır larla Minigcilere Satıs Yapmayın yoksa Kart yok derlerdi.

Son Kullanıcıyı Dusunseler AMD ile MSRP Fiyatına Son Kullanıcıya Urun Satarlardı.

Para Devlet hazinesindeki Malın karsılıgıdır.Bu Coin denen Saadet Zinciri 21M Coini neye gore cıkarıyor bilmiyorum , cıkaran kim Doviz,Altın,Tahvil,Emlak 21m luk malı var da ona gore mi cıkarıyor onu da bilmiyorum ama Er Ya da gec bu saadet Zinciri cokecek.

Daha 3 gun once İngiltere Ekonomi Bakanı Paranızı Sıfırlamak İstiyorsanız Dijital PAralara Yatırın Karsılıgı Yok dedi.Hadi biz bilmiyoruz koskoca Ekonomi Bakanı da mı bilmiyor bu isi...

Basan kim belli degil, hangi karsılıga gore basıyor oyle bir karsılık yok,Bilgisayarını bir nevi kiralıyorsun ne yapıldıgı soru isareti,Deli gibi Elektrik Harcayıp hem Elektrigi israf ediyorsun hem dogaya zarar veriyorsun ne icin bir kurus vergi vermeden para kazanmak icin, elektrik uretimi zor elektrik ithal ama evlerde,ciftliklerde,dukkanlarda 24 saat gidip dunya kadar ekran kartını takıp calıstırıyorsun.İthal elektrigi israf ediyorsun.

Nvidia,AMD,Asus,Gigabyte,MSI,Asrock,Evga,PNY vb hicbiri samimi degil bıraksınlar bu samimiyetten uzak soylemleri hem Tırları cektir hem de soyle boyle...

Bir de MADENCİLER diyorlar ona da ayrı gıcık oluyorum.Komur mu cıkarıyon?Altın Mı?Gumus Mu?Dogalgaz mı?Ne Madencisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: jrbacktoback

bende bugün amd sistemimi komple sattım ssd hariç. İntel e geçerim belki kendi grafik birimi var diye. en kötü cash parayı altına yatıracam. ama hiçbir kudret 5k ya sattığım ekran kartını 12 bin olmuş. Oyun oynamam gerekirse ama yinede almayacağım o kadar inat ettim.

Full Kutulu 4GB Zotac 1050Tİ ITX Mini Ekran kartımı 500TL den

6GB Zotac 1060 mı 850 den sattım.

8GB Sapphire 590 1400 den aldım.Geri iade ettim.CoolWhine dan...

8GB MSI 1070 Mini 1300TL den Yegenime Aldım.3000TL ye sattı Laptop aldı.

4GB Inno3D 1650 aldım 850TL ye su an onu kullanıyorum.

Hepsi son 1 ay ile 2 yıl arasında oldu.Sattıgım Fiyatların 1 Kurus Fazlasını Verip Ekran Kartı Almam.

Adamlar Wattman Sorunlu 3000 e alıp 1 yıl Kullandıkları 5600XT, 3500 e aldıkları 5700XT yi Allah ne verdiyse 8-9-10 satıyorlar.Halbuki NSA da kartın edecegi para 2500TL 1 Yıl Kullanılmıs,Sorunlu ve Yeni Serisi Cıkmıs.

3000 e aldıkları 2060 lar 8-10.000TL, 6-7 sene once aldıkları 1080 leri 8-9 bin TL ye satıyorlar.

3060 MSRP Fiyatı 500USD kac para yapar 4200 TL hadi KDV Ekle 5000TL bu kartlara 2-3 katı isteniyor.Bir de Burada bir Arkadas Distribitorle Konustum onlar da Makul Fiyattan Geliyor ama asırı derecede pahalıya satılıyor demisti.Birkac yerde mesajı vardı.5000 TL lik karta 15000Tl vericem yapma ya NVİDİA,Distribitorler vb

6-7 sene once Sıfırını 600TL ye aldıgım 1050 Tİ NVİDİA nın Muhtesem (!) Ticari Zekasi ile 3000-3500 TL lere Satılıyor.Sonra da Dalga gecer gibi acıklama yapıyorlar.

Alan alır ama ben 3 te 1 fiyatına alınıp 1 yıl kullanılmıs ya da 7 sene kullanılmıs kartlara o parayı asla vermem.

500TL ye Miss gibi Athlon 3000G var.2 Cekirdek 4 izlek Onboard VGA lı parası olmayan icin super islemci al 500-600 e de B450 al devam,720P 1080 Low yeter diyen de gider 2400G,3400G,4650G,4750G alır kullanır.

Ya da Gidip Laptop alacaksın.Yegenin İslemci haric garantisi Olmayan Kasası 9400F,Z370,32GB 2400 Ram 8000 e gitti.Gittik 3-4 aylık Full Kutulu garantili İ7 islemcili,16 Ram 3200,6GB 1660Tİ,120HZ Ekran Laptopu 8000 e aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 20 Mayıs 2021; 1:50:20 >

• En kısa fıkra...

• Nedense AMD'nin hiç böyle bir derdi yok.

• Mademcileri durdurmak için maden kazarken hızı yarıya düşürülmüş kart ürettiler de ne oldu. Madenciler bi biosla kazmaya devam etti. Ben Nvidia ya da AMDnin şikayet edeceğiniz sanmıyor, kart fiyatları rokete bağlamış ve yok satıyor.

• Burada yemezler onu, ponzi şeması dolandırıcılığından pek farkı yok o işin.

• Öyle veya böyle gene nvidia bir şeyler yapıyor sözde kullanıcı dostu amd ne yapıyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.