Bildirim
Nvidia kullanıyorum, videolarım 3D oldu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
nvidia ayarlarinda 3d ile alakali bir secenek var ordan iptal edebilirsin -
Masaüstüne sağ tıklayıp oradan Nvidia Denetim Masası bölümüne gir. 3D ayarları kısmında Varsayılanları Geri Yükle dediğin zaman düzelmesi lazım. -
iptal etme bölümünü bulamadım detaylı bilgi verirsen sevinirim
geri yükle dedim ama yine düzelmedi -
Bu ayar seçili ise seçimi kaldırın. -
bende o bölüm yok, nvidia 315m kullanıyorum seninki farklı sanırım -
O bölüm vista ve win7 de gelir, XP kullanıyorsanız desteklemediği için gelmiyordur. Ekran kartı sürücüsünden değilse yüklediğiniz kodek veya program ayarından kaynaklanıyordur. -
win7 kullanıyorum, dediğiniz gibi kodek veya program ayarlarıyla ilgili olabilir ama en son 4 5 ay önce kodek yükledim videolarımın 3d olması daha yeni yani, program ayarları dediğiniz sorunu nasıl çözebilirim acaba bilginiz var mı -
Sistem geri yükleme en kesin çözüm. -
Ekran kartı driverinı kaldırıp yeniden yükleyebilirsin -
sistem en fazla 2 hafta geri yüklüyo o da işime yaramaz zaten, ekran kartı driver'ı indiriyorum onu tekrardan kurmayı deniyicem bakalım -
ekran kartı driverını tekrardan yükledim ve düzeldi, zamanını ayırıp yardım etmeye çalışan herkese teşşekür ederim. -
nvidia gt 315m 3d video oynatıyormuydu veya dönüştürüyormuydu bea :D -
quote:
Orijinalden alıntı: benimadimname07
bende o bölüm yok, nvidia 315m kullanıyorum seninki farklı sanırım
Varsa eski driveri kaldırın şu adresten sisteminize uygun driveri yükleyin :http://www.geforce.com/Drivers
Daha sonra üstte arkadaşların dediği yöntemi yapınız.
edit:sorun çözülmüş , cevap gözden kaçmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 24 Nisan 2012; 11:32:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X