Şimdi Ara

Nvidia kullanıyorum, videolarım 3D oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nvidia kullanıyorum bi kaç haftadır videolarım 3D oldu, renkleri değişik videoların. Gözlükle izlesem 3d olacak ama öyle yapmak istemiyorum, bu uygulamayı nasıl kaldırabilirim videolarımı eski haline nasıl getirebilirim lütfen yardım edin...

• nvidia ayarlarinda 3d ile alakali bir secenek var ordan iptal edebilirsin
  • Masaüstüne sağ tıklayıp oradan Nvidia Denetim Masası bölümüne gir. 3D ayarları kısmında Varsayılanları Geri Yükle dediğin zaman düzelmesi lazım.
  • iptal etme bölümünü bulamadım detaylı bilgi verirsen sevinirim
    geri yükle dedim ama yine düzelmedi
  •  Nvidia kullanıyorum, videolarım 3D oldu

Bu ayar seçili ise seçimi kaldırın.
  • bende o bölüm yok, nvidia 315m kullanıyorum seninki farklı sanırım
  • O bölüm vista ve win7 de gelir, XP kullanıyorsanız desteklemediği için gelmiyordur. Ekran kartı sürücüsünden değilse yüklediğiniz kodek veya program ayarından kaynaklanıyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • win7 kullanıyorum, dediğiniz gibi kodek veya program ayarlarıyla ilgili olabilir ama en son 4 5 ay önce kodek yükledim videolarımın 3d olması daha yeni yani, program ayarları dediğiniz sorunu nasıl çözebilirim acaba bilginiz var mı
  • Sistem geri yükleme en kesin çözüm.
  • Ekran kartı driverinı kaldırıp yeniden yükleyebilirsin
  • sistem en fazla 2 hafta geri yüklüyo o da işime yaramaz zaten, ekran kartı driver'ı indiriyorum onu tekrardan kurmayı deniyicem bakalım
  • ekran kartı driverını tekrardan yükledim ve düzeldi, zamanını ayırıp yardım etmeye çalışan herkese teşşekür ederim.
  • nvidia gt 315m 3d video oynatıyormuydu veya dönüştürüyormuydu bea :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimname07

bende o bölüm yok, nvidia 315m kullanıyorum seninki farklı sanırım

Varsa eski driveri kaldırın şu adresten sisteminize uygun driveri yükleyin :http://www.geforce.com/Drivers

Daha sonra üstte arkadaşların dediği yöntemi yapınız.

edit:sorun çözülmüş , cevap gözden kaçmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 24 Nisan 2012; 11:32:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.