Şimdi Ara

nvidia mı çalışıyor intel graphics mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. windows 8.1 kullanıyorum (lenovo z500). nvdia geforce gt 740m ve intel hd graphics 4000(dahili) ekran kartlarımın driverlerı yüklü, güncel. ancak, fifa17 oyunundan çıktıktan sonra sağ altta intel simgesi gözüküyor. nvidia denetim masasından fifa17'yi "nvidia ile çalıştır" yapmama rağmen neden intel simgesinin gözüktüğünü anlamıyorum. haa dahili intel ekran kartı fifa17'yi çalıştırabilir mi, onu da sanmıyorum. oyunda bi kasma donma yok. nvidia ile açılmıyor olabilir mi?
    nvidia mı çalışıyor intel graphics mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcan_60 -- 21 Ocak 2017; 16:10:1 >

• O sağ altta sürekli durur onun manası yazılımın çalıştığını gösterir dikkat edersen orda nvıdıanında yazılımı gözükür.

Ayarlardan fifa yı seçmesen bile yazılım otomatik olarak nvıdıa ekran kartını çalıştırmaya başlıyor.

Oyunda kasma yok diyorsunuz zaten buda demek oluyorki nvıdıa kart çalışıyor.

Sonuç olarak o intel orda gözükür. Zaten orda gözükmezse sorun var demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstünde iken işlemci üzerindeki kullanır tasarruf için oyunda iken nvidia ninkini oyunlarda sorun oluyormuş takılma fps düşüşü filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel sadece ekran kartı ya da ekran kartının sürücüsünün yüklü olmadığı durumlarda bir de çok fazla grafik gücü istemeyen işlemlerde aktif olarak devrede kalır.Diğer durumlarda daima ekran kartı işlemdedir. Fifa 17 'yi açtıysan zaten ekran kartı devrededir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.