Şimdi Ara

Nvidia'nın Mantle Benzeri Performans Artışı Sunan Ekran Kartı Sürücüsü Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunun şöyle bir artısı var ki bunu herkes kaçırmış AMD bu artışı sadece mantle ile sağlıyor yani ya mantle ya directX kullanacaksın fakat şimdi işin rengi değişti nvidia tarafında hem bahsi geçen bu yeni sürücüler hemde bahsedilen mantle rakibi dx12 bir arada yani bir yanda mantle diğer yanda nvidia sürücü+directX12

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Evga 780 Ti Classified akar mı acaba

• Böylesi iyi oldu şimdi iki tarafta birisi mantle diğeri kendi yaptığını hep geliştirmek isteyecek çünkü ekran kartlarının satması için o API'nin diğerinden daha iyi olması gerek.
  • Nvidia kullanıcısı olarak diyorum ki Allah amd den razi olsun :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fierro35 -- 24 Mart 2014; 23:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dracula501

Gtx 650 ti de gelicekmi acaba

şimdilik sadece 780 Tİ ye geliyor evelsi aylarda eski kartlarada uğrayacaklar =)

• adamlar kurnaz ellerindeki kozları gerektiğinde kullanıyorlar kimbilir daha ne kozlar vardır haberimiz yok
  • 750 ti aldım mutluyum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tevez51

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: dracula501<br><br>Gtx 650 ti de gelicekmi acaba</blockquote><br><br>şimdilik sadece 780 Tİ ye geliyor evelsi aylarda eski kartlarada uğrayacaklar =)

İlk olarak sadece 780 ti ye geleceği bilgisini nerden aldınız.Kesin bir bilgi değilse çıktığı anda tüm 7 serisine aynı anda gelir diye düşünüyorum ben açıkçası.

• Sagol lan AMD. Sen olmasan su ölü balik gibi yatan Nvidia'nin uyanacagi yoktu.
  • Mantle ayrı şey sürücü güncelleştirmesi ayrı şey, bahsedilen şey sürücü ile performans artışı, NVIDIA bunu her zaman yapıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Mart 2014; 11:05:59 >
  • GTX 480 nim var halen mutluyum :)

• Çırpınma Nvidia geç kaldın bir süredir uyuyorsun rüyadasın yaptığın projeler fiyaskoyla sonuçlandı, yıllardır ben azıcık daha kaliteliyim bu yüzden rakibime göre 40% daha pahalıya satarım dersen böyle sonunda çırpınırsın boşuna uğraşma en az 2-3 yıl daha AMD raflarda yerini sana kaptırmaz

• hd 7870 kartım var amd mantle ı nasıl kullanırım kendi otomatik kullanıyor mu mesela bf4 oynarken

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.