Şimdi Ara

nVidia ''PASCAL'' Serisi'ni Bekleyenler Kulübü (36 Üye) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
6.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam. Sistemi daha kurmadim , amazondan corsair ram ve sıvı soğutucu gelecek. Onlar geldikten sonra kuracağım sistemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 960 strix kullanıcısı olarak ben de Pascal'ı bekliyorum. Yıllık olarak en yeni nesil x60 serisine geçmek gibi bir huyum oldu son yıllarda. Ama bu kez gtx 1060, gtx 970 ayarında olacaktır diye umuyorum. Aksi halde direkt gtx 970'e geçmeyi de düşünebilirim yaz sonunda.
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Anladım toplayınca ss ve özet bir inceleme güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selçux kullanıcısına yanıt
    Merak etmeyin hocam bol bol foto paylaşırım.

• Az kaldı kısa bir süre sonra çıkacak. Directx 12 oyunlarının performansını çok merak ediyorum.
  • haziran a kadar çıkar mı sizce x60

• bende varım
  • Beni de yazın. gtx 970imi elden çıkarttım bekliyorum bakalım. Umarım 980 ti denginde 8 gb bellekli 2500 lira civarı bi kart çıkar beklediğime değer. Yoksa 980ti almadan 2-3 ay beklediğim için üzüleceğim
  • Beni de yazın beni deeee :D yazı sabırsızlıkla bekliyorum Şimdiki Laptobumu satıp toplayacağım inşallah hep beraber bir PASCAL kankileri olalım huhuuuuuuuuuuuuuuu

• venomtrk kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında titan alanlar şimdi ne yaptılar acaba? Resmen araba parası vermişlerdi ozamanlar. Bari 2K çözünürlükte oynasalarda kartın gücü bir işe yarasa. 4K'da çökmüş hepsi resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JMaharaja

İlk çıktığında titan alanlar şimdi ne yaptılar acaba? Resmen araba parası vermişlerdi ozamanlar. Bari 2K çözünürlükte oynasalarda kartın gücü bir işe yarasa. 4K'da çökmüş hepsi resmen.

Maalesef öyle. Pascal serisinde de acele etmemek, gerçek zamanlı oyun performansını görmek lazım. Henüz elle tutulur resmi değerler yok. Fiyatı da cep yakacaktır ben Titan Pascal'ın Türkiye'de 7000 TL'den aşağı satılmayacağını sanıyorum.

Pascal X80 sanırım 6 GB olacak keşke 8 olsaydı ama onun da TDP değerleri çok iyi, 175 watt oldukça az.
  • Gtx 950 veya 960 benzeri f/p ürünleri pascal serilerini ne zaman çıkarır?

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    temmuz-ağustos civarı gtx 960 pascal mimarisinde ki karşılığı çıkar diye düşünüyorum gtx 950'i için ise yıl sonu gibi olur büyük ihtimalle
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinin doğru olması yanında Pascal 'in sadece 4k için alınması gerektiğini düşünüyorum. Zira görünen o ki 2k da 980ti nin bir çıtır OC koklatma ile gayet gideri var bence. (single için konuşuyorum)

• Ekleyin beni bende bekliyorum

• Yaz baba

• Geç olsun, güç olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

4 nisan günü bir konferans vardı sanırım burada detaylar ortaya çıkacak.

4-7 Nisan GPU teknoloji konferansı var, elle tutulur bilgiler gelir belki.
  • mobile için bekliyorum
  • İlk seri Mayıs-Haziran gibi satışta olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.