Şimdi Ara

NVIDIA RTX 4000 Serisi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
44
Favori
43.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

samsungdan vazgectım

bunu aldım. bugün kurdum. memnunum şimdilik.

LG UltraGear 32GP850-B Monitör En Ucuz Fiyat ve Özellikleri - Epey

NVIDIA RTX 4000 Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Ekim 2022; 21:24:19 >

• Fps oyunlarını oynamıyorsunuz galiba demi ? 32 inç fps için iyi değil diyorlardı. Bende o yüzden 27 inç 2k bişeyler düşünüyordum 4080 16 gb için bakalım.

• yok oynuyorum hemde deliler gibi.

• Evga olsaydı en azından böyle çirkin kartların alınması için insanlar zorlanmazdı. 4090 ların neredeyse hepsi tuğla gibi ve dizaynları da görüntü olarak bence kötü.

NVIDIA RTX 4000 Serisi
    NVIDIA RTX 4000 Serisivideocardz.com
    EVGA Precision X1 now supports GeForce RTX 4090, a card the company doesn't have - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/evga-precision-x1-now-supports-geforce-rtx-4090-a-card-the-company-doesnt-have

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 22 Ekim 2022; 17:36:42 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Evet Türkiye canada amerika sonra yine canada sonra holanda sonra Türkiye 3.800 TL ödemiştik dhl kargo ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX 4090 ve 13900K'lı hazır sistem gören oldu mu? Bi gamegaraj'da gördüm diğer sitelerde de ne zaman satılmaya başlanacak veya şu an hangi siteler hazır sistem satıyor bilgisi olan var mı?

• Hayirli olsun hocam ; iyi yapmissiniz diyebilirim.

Yine alsam G7 almazdim diyebilirim ; beni baya soguttu.

FPS icin ise 32 olmaz diyorlar evet ama alakasi yok dogruyu soylemem gerekirse 27 den 32 ye gectim simdi 42 ye gectim ; onemli olan monitor ile sizin mesafeniz ; bende 75cm oldugu icin sorun yasamadim ve OLED gercekten bir baska.

• 4090 kullanıp kartın güç girişi yanan kullanıcılar mevcut. Daha ortada bu girişe sahip doğru düzgün psu bile yokken sırf rakibini geçeceksin diye böyle güç tüketimine sahip kart çıkarırsan olacağı bu.

Yapılması gereken çok belliydi 3 tane 8 pin güç girişi koyup kartın power limitini düşürmek. Böylece kimsenin o her yerinden kalitesizlik kokan adaptörleri kullanmasına gerek kalmazdı.

4 slot soğutmalı kart yapıp pcb yi uzatmayayim diye bu yeni girişi kullanmak ne kadar mantıklı size bırakayim NVIDIA RTX 4000 Serisi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 24 Ekim 2022; 17:28:25 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt

Türkiyede bunu yaşasan %90 kullanıcı hatası deyip garantiyi iptal ederler bence.

Benim upgrade yapacağım kart da belli oldu gibi. O kalitesiz dönüştürücüyü kimse bana kullandırtamaz. Psu dan tek kablo üstünden gelecek şekilde atx 3.0 psu lar gelmediği sürece o kartı kullanmam ben. İsterse dlss 4.0 desteklesin gene de riske girmem. 4080 16gb eğer normal 8 pin ile gelirse o olabilir ya da büyük ihtimal rx7900 lerden biri olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 25 Ekim 2022; 20:54:1 >
  • NVIDIA RTX 4000 Serisi
    NVIDIA RTX 4000 Serisiinventus
    ASUS GeForce ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING RTX4090, PCI-E16 4.0, 24GB/384bit GDDR6X, 2xHDMI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=13420

NVIDIA RTX 4000 Serisiwww.jumbum.com
    GIGABYTE GeForce RTX 4090 AORUS Master 24GB Ekran Kartı
    https://www.jumbum.com/ekran-kartlari/GIGABYTE-RTX4090-AORUS-Master

Hava soğutma olarak en alınabilecek kartlardan ikisi stoklara gelmiş

• Güç girişi yanan yeni kullanıcılar ortaya çıkıyor.

Kart genişlediği için çoğu kişi bu kartları dikey montaj kiti ile kullanmak zorunda bırakılıyor. Yatay olarak kullanılınca kasa kapağı kapanmıyor.

Yapılacak şey çok belliydi. Kart 3 x 8 pin ile gelecekti. Kart 450w üstünde doğru düzgün bir ekstra performans veremiyor zaten.

İlla bu güç girişi ile kart çıkarmak zorunda kaldın o zaman kutu içeriğine L şeklinde bu girişlerden koyulmalıydı. Yok 45c sağa sola döndürmüşsün yok 30defa çıkarıp takmışsın bunlar ile 1600$ vermiş kullanıcı uğraştırılır mı?

Rezillik başka bir şey değil.

Benim bildiğim nvidia bu girişi 4080 lerde de kullanır. Tahminim pcb yi uzatma ya da modifiye etme gibi işlere hiç karışmayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Ekim 2022; 10:46:48 >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Kasa ve PSU pazarına hareketlilik getirecek bu seri.

• 50 bin tl verip birde yandı mı yanacak mı? diye kafa yoruyorsun komedi..

• Ülke ekonomik olarak öyle bir hale geldi ki istisnasız herkes birbirine "geçirme" derdinde. İlk 36bin tl ye tuf satılınca kademeli fiyat arttırdılar. Strix 53bin tl ye gidiyor ve bitmiş. Şimdi 50binlerde gigabyte ın master dahi olmayan vasat modelleri satılıyor. Strix 300$ daha yüksek msrp ye sahipken diğer alt kademe kartlarla nasıl yaklaşık aynı fiyattan satılabiliyor? Burada bir kazıklama olduğu çok açık ve 1-2 haftadır da kur sabit. Kimse kuru bahane edemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Ekim 2022; 18:12:40 >

İyi de 3x8 pin kullanılınca problem olmadığını zannetmiyorum? problem bükülme ile alakası varsa 1x8 pinde de aynı problem olabilir (genel bağlamda söylediğinize katılıyorum hatta kart stok olarak 300-350W TDP bile olabilirmiş)

4080'ler çoktan üretilmiş depolarda bekliyordur, bu saatten sonra da değiştirmezler (keşke güvenli bir dikey kablo olsaydı ama)

• 8 pinde öyle bir sorun olsaydı çoktan ortaya çıkardı bu. 8 pin kabloları şu an çoğu pc de kullanılıyor ve mod olarak dahi kullanımları senelerdir mevcut.

Bükülme sorunları adaptörden mi kaynaklı yoksa yeni güç girişinden mi onu direkt psu dan olacak şekilde 12vhpwr ten 12vhpwr e ve 2-3 x 8pin ten 12vhpwr e kablolar çıktığında bilebileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Ekim 2022; 19:0:46 >

ben dediğinizi ilk başta yanlış anlamışım bu konuda katılıyorum haklısınız

• ookami O kullanıcısına yanıt

Şunu da atlamışım aslında. Kart zaten geniş ve cablemod un önerdiği bükme için 35mm de eklenince kasanızın baya bir geniş olması gerekecek.

Bu iş en çok coolermaster ın haf 700 serisine yaramış olabilir.NVIDIA RTX 4000 Serisi  Phanteks enthoo lara 35mm yi baz almadan anca sığıyorsa kart haf 700 gerekecek çünkü 40mm daha geniş o kasa.

Tabii dikey montaj bunun dışında. Yatay olarak düşünülürse bu durum geçerli. Dikey montajda eğer dikey montaj kiti kullanılırsa çoğu kasa bu şartları sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 26 Ekim 2022; 19:11:17 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.