Şimdi Ara

Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor: Örnekler büyüleyici (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor: Örnekler büyüleyici

Bekliyorum

• Grafikler mükemmelleştikçe oyun hikayesi, mekanikleri ve buglar boka sarmaya başladı son 3-4 yıldır. Assassin's Creed için ya da call of duty için sistem değiştirdik şimdilerde o heyecanı yaşayacak 1 tane oyun yok. Artık oyun için sistem toplama hevesimiz dahi yok. Çok ilginç gerçekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grafikler güzel, hikayeler boş

• Bu Nvidia gerçekten çok başka bi kulvarda, nasıl bir ARGE manyaklığıdır bu arkadaş!

• Büyüleyici başlığı “fazla iddialı” olmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siyaset yapan arkadaşlar, bu ülkede herkes israile gemi gitmediğini biliyor. Filistine yardım göndermek istediğinde önce israil limanına girmen gerekiyor. Her gönderdiğin gemi önce israile giriyor. Birileri sizin beyninizi dikiyor haberiniz yok. Türkiyede israil ile ilgili birşey arıyorsanız medyaya bakın. Odatv, sözcü, cumhuriyet, medyaskop vsvs.onlarca mosad kanalı var. Ayrıca chp ye danışmanlık yapan hahamları da unutmamak gerek. Gizlice binaya alınırlarken yakalanmışlardı hatırlıyor musunuz? Bataklık belli, saldrıacaksanız devlete değil bataklığa saldırın, onu kurutun.

• Modcuların elinde deli gibi iş yapacağı kesin keşke işin içine nintendo ve hukuk departmanı girmese de Zelda serisine de el atsalar.Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor: Örnekler büyüleyici 

• Bende öyle retro eski anıları insan özlüyor hala 37" tüplü tvde ps2 bağlar arada bi açarım.

• RTX Remix'li Tomb Raider demosunu denedim RTX 3060'lı laptopta. Sabit 17 FPS veriyor. Böyle performans sorunu olacaksa bi anlamı olmaz çoğu kişi için.

Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor: Örnekler büyüleyici
    Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor: Örnekler büyüleyiciwww.bolumsonucanavari.com
    RTX Remix'li Tomb Raider 2 için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-RTX_Remixli_Tomb_Raider_2_icin_Yeni_Ekran_Goruntuleri_Paylasildi-119934.htm
  • En guzeli remastered oyunlardan kurtulacagiz. Artik firmalar yeni oyun cikarmak yerine son zamanlarda remastered furyasina katiliyorlardi. Eger ki tum ooyunlarda ortalama ustu buna yakin bir goruntu verirse cok guzel olur oyuncular icin. Son donemlerde oyun sektoru iyice kisirlasmisti. Surekli ayni yapimlar son 5 yildir elle tutulur agzimi acik birakacak bir gelisme goremedim.
    Sahsi fikrimdir abanmayin hemen :D

• Kingpin Life of Crime indirdim oynayamadım ya, tam bir leş..

Grafiği ne kadar düzeltirsen düzelt, bir yerde yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Ocak 2024; 4:35:45 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

CHP'ye gizlice neden haham girsin, hahamlık suç mu, hem gizlice girerken haham kıyafetlerini mi giyiyorlarmış? Nasıl bir zihin dünyanız var, üzücü cidden.

Siz İsrail'den üstün cesaret madalyası alanları da eleştirirsiniz kesin, ama adamlar holocost adına anma olarak veriyorlar; o da meşru bir ödül, alanın eline sağlık, ülkemizin itibarını artıran bir ödüldür.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

İsrail'e gemi göndermiyor muyuz? Ne gemisi, silah parçası gönderdiğini söyledi Devletin kurumu 2 gün önce dalga mı geçiyorsunuz?

Ne güzel açıklama değil mi, silah göndermiyoruz ama parçasını gönderiyoruz. Ama birleştirince silahta olabilir bak. Te Allam.

Bilal'in, Binali'nin şirketleri açıklama dahi yaptı ''İsrail ile o anlaşmalar savaştan önce yapılmıştı'' diye.

Bir yılda iki ülkenin ticaret hacminin resmi rakamlarla %40 tan fazla artması da cabası.

Ya Troll güldürdün beni, maaşlar artmış tam mesaidesiniz galiba.

Olm sizi yarım akıllı İmam kandırdı, bu mu kandıramicak saftrikler ordusu.

Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor: Örnekler büyüleyici
    Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor: Örnekler büyüleyicit24
    TÜİK: İsrail'e silah göndermedik, parçalarını gönderdik
    https://t24.com.tr/haber/tuik-israil-e-silah-gondermedik-parcalarini-gonderdik,1148609

https://www.evrensel.net/haber/508877/tuik-turkiyeden-israile-silah-gondermedik-parcalarini-gonderdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 25 Ocak 2024; 22:37:16 >

• Şuan knightı bırakma aşamasındayım, biri buna uyarlasa yeniden başlarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quake 3 , NFS Underground 2 gibi oyunlar bakalım nasıl olacak. Yeni oyunları oynamaktansa onları oynarım tekrar.

• Professor X kullanıcısına yanıt

Hadi ulan ordan bleached brain

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • had umarım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.