|
Nvidia RTX Remix eski oyunları modern hale getiriyor: Örnekler büyüleyici
-
-
Vay be rtx 5080 de gelir artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni oyunları zaten pek sevmiyordum , işe yarar gibi duruyor dx9 dönemindeki oyunlar en iyisiydi zaten. Gerçi oyun oynamaya fırsat bulabileceğimi de pek sanmıyorum, 40 yıllık oyun bağımlısı olmama rağmen. Devlet fakirleri o kadar düşünüyor ki şimdi de esnaf çalışma olanağı getirdi ittirdiği yıllık gelir vergileri ile gerçi kazanmak da zor 10 saat altında çalışırsan hiç kazanamazsın(çoğu vergiyi hesaplamıyor yıllık vergiyi ödeyince asgari ücretli ile neredeyse aynı alıyoruz ama hiçbir olanağımız da yok ne tazminat ne yıllık izin...), en azından 12-16 saat çalışacaksın ki para kazan. Her neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 23 Ocak 2024; 10:38:14 >
-
Şu adamları biri durdursun.
Halflife tamam da, bi yerden sonra durmak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amd dx9 desteğini keser diğeri ise eskilere saygı duyar ve bize güzel şeyler sunar.
en güzeli de israil'e yaptığı 15 milyon dolarlık bağış...
-
Hocam hangi partiye oy veriyorsun bilmiyorum ama işin orasından bakarsan bizimkiler israile gemi göndermeye devam ediyor. Eğer benim ülkem böyle birşeye karşı çıkıp ürünleri ülkeden içeri sokmazsa desteğim tam. Çıkıp israile sallayıp ürünleri içeri sokarsan benim suçum ne. He anlaşman mı var, koy %400 vergiyi ki bu yönetimin hoşuna gider bizde neyin nesidir seçeriz.
Eski oyunlar iyidir. Merakla bekliyorum.
Underground 2'yi çok merak ediyorum
-
üstad parti işi bana ters. ama kendi elimden geleni yapmaya çalışıyorum. tamamen sana katılıyorum ama bireysel çabamı da es geçmiyorum.
-
Ben de Most Wanted'ı çok merak ediyorum. Şu oyunları neden remake, remaster yapmadılar aklım almıyor.
-
Buradan Ubisofta sesleniyorum;
Prince of Persia üçlemesini (Sands of Time - Warriors Within - Two Thrones) remake yap ya da acilen RTX Remix gibi bir şeyle karşımıza çıkar.
Bak sesleniyorum!
-
Underground2 yorumunu ararken 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski oyunları tüplü Tv'de oynamak nedense nostalji olarak daha güzel geliyor,,, ne bileyim CD DVD sürücüsünün çalışma sesi bile bana güzel geliyor belki eski kafaliyimdir ondandır,,,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 23 Ocak 2024; 20:43:57 >
Yapıyorlardi sands of time da beğenmedilerdi başka bi stüdyoya verdiydiler
PlayStationyoutubeExperience the classic tale that redefined action-adventure gaming in The Sands of Time Remake, the first full-scale remake of Prince of Persia by Ubisoft. Available January 21, 2021.https://www.youtube.com/watch?v=htzq7EEXQs8
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 23 Ocak 2024; 20:53:27 > -
Adamlar ciddiye almadı bu remake'i gittiler Hindistanda bir stüdyoya verdiler sonra beğenmediler
-
belki bu yeni verdikleri iyi yaparda remakeleri oynarız bende seviyorum pop serisini küçükken ne oynardık :D
-
Çocukken bana göre zamanının en iyi korku oyunu olan F.E.A.R. oynarken aşırı gerilirdim ama Warriors Within'de Dahaka'dan kaçarken ondan daha fazla gerilirdim
-
Geforce now da eski oyunlar mevcut mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Yeni oyunları zaten pek sevmiyordum , işe yarar gibi duruyor dx9 dönemindeki oyunlar en iyisiydi zaten. Gerçi oyun oynamaya fırsat bulabileceğimi de pek sanmıyorum, 40 yıllık oyun bağımlısı olmama rağmen. Devlet fakirleri o kadar düşünüyor ki şimdi de esnaf çalışma olanağı getirdi ittirdiği yıllık gelir vergileri ile gerçi kazanmak da zor 10 saat altında çalışırsan hiç kazanamazsın(çoğu vergiyi hesaplamıyor yıllık vergiyi ödeyince asgari ücretli ile neredeyse aynı alıyoruz ama hiçbir olanağımız da yok ne tazminat ne yıllık izin...), en azından 12-16 saat çalışacaksın ki para kazan. Her neyse
|
Hocam hangi partiye oy veriyorsun bilmiyorum ama işin orasından bakarsan bizimkiler israile gemi göndermeye devam ediyor. Eğer benim ülkem böyle birşeye karşı çıkıp ürünleri ülkeden içeri sokmazsa desteğim tam. Çıkıp israile sallayıp ürünleri içeri sokarsan benim suçum ne. He anlaşman mı var, koy %400 vergiyi ki bu yönetimin hoşuna gider bizde neyin nesidir seçeriz.
|
Buradan Ubisofta sesleniyorum; Prince of Persia üçlemesini (Sands of Time - Warriors Within - Two Thrones) remake yap ya da acilen RTX Remix gibi bir şeyle karşımıza çıkar. Bak sesleniyorum! |
Ben de Most Wanted'ı çok merak ediyorum. Şu oyunları neden remake, remaster yapmadılar aklım almıyor.
|
Grafikler mükemmelleştikçe oyun hikayesi, mekanikleri ve buglar boka sarmaya başladı son 3-4 yıldır. Assassin's Creed için ya da call of duty için sistem değiştirdik şimdilerde o heyecanı yaşayacak 1 tane oyun yok. Artık oyun için sistem toplama hevesimiz dahi yok. Çok ilginç gerçekten.
|
Benzer içerikler
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- whatsapp aramaları sessize alma
- whatsapp durum sözleri
- whatsapp sohbet aktarma
- udf dosyası nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X