arkadaşlar ben biraz önce nvidia'nın 71.84 Forceware sürücülerini yükledim,daha sonra yeni donanım bulunduğunu söyledi ve 2 tane donanımı yükledim ve sonuç:donanımlar başlatılamaz olduğunu söylüyor,aygıt yöneticisinden baktığımda ise yüklediğim 2 tane donanımın üstünde ünlem olduğunu görüyorum..niçin bu konuda yardım ederseniz sevinirim.. Donanimlar:Nvidia WDM TV Tuner ve Nvidia WDM Video Capture(Universal)Not:Yüklemede bir hata yapmadım..
Şimdiden Teşşekürler!!!!...???
kimse mi yok be abiciğim..bi allahın kulu yok mu ya bir kişi bile..
Driverları kaldırıp tekrar yüklemeyi dene,yüklemede bir hata çıkmaması doğru yüklendiği anlamına gelmez
Aynı şey bende de olmuştu. Birkaç zorlamadan sonra soru işaretleri kalktı, ama birkaç gün sonra gene sorun...
Orijinal sürücüler gibi kararlı olmuyor.
ah şu xp saçmalıkları, bide yeni detenatorde tazeleme hızlarını geçersiz kılma seçeneği yok bunu ayarlamayıncada oyunlarda 60 da filan tazeliyo 100 de tazelicene 71 kullanmıyorum bidahaki seriyi bekliyorum.
Aynı Sorun bende de var aynı hata ne yapabilriz kaldırıp yüklemekten hardisk aşındı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme