Şimdi Ara

Nvidia Tegra 4'ü test ettik: Toshiba Excite Pro tablet ön inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nvida tegra işlemcilerine kendinden bişey katmıyor anlaşılan qualcomm ve Apple ise arm mimarisi üzerine kendi teknolajileri ile ilaveler yapıyorlar benim işlemci sıralamam
    apple qualcomm samsung tegra
    Samsung un 8 çekirdekli işlemci çıkarmış ama marifet çekirdekleri arttırmak değil onları daha verimli kullanabilmek

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

1920x1080 neyinize yetmiyor onu anlamıyorum ne gerek boşuna kastırmaya..

hocam kesinlikle müşteri çekmek için bence. Mesela tabletden anlamayan 2 kişi gitti aaaa bak bu full hd çözünürlüklü aaa asıl sen buna bak 2k çözünürlüklüymüş 2k daha iyi full hd den kesinlikle bunu almalıyız şeklinde
  • Tegra Pişmanlıktır..
  • akıcı mı oynatıyor ? yahu bırak çocuk mu kandırıyorsunuz baksana nasılda frame atlata atlata oynayıtor akıcılık görmesem inanıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

her test ettiğiniz şey için konu mu açacaksınız

Bizim eve sunuma geliyorlar, profil bilgilerine adresi eklerseniz size de gelirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Tegra Pişmanlıktır..

Hiç Tegra cihaz kullanmadığına yemin bile ederim.
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de sims free deneyin, bendede asus un tegra 2 li tableti var, sims de yerlerde sürünüyor.
  • Çöp.Bana göre çözünürlük yükseltmek çok saçma.Ekranın parlaklığını ışıkta görünürlüğünü yükseltseler veya enerji harcamasını azaltsalarda pilden tasarruf etsek.Ben 480x800 çözünürlüklü S2'imde Most Wanted yağ gibi akıcı oynuyorum ve pixel falanda gördüğüm yok.Hatta görüntü kalitesi daha hoş sanki videodaki tablete göre.:) 5 inç telefonlarda 1280x800 , +7 inç tabletlerde 1920x1080 çözünürlük olmalı bence.Gereksiz çözünürlük arttıran firmaların ürünlerini inadına almayacağım.

• anlamdığın o ekran ebatında yüksek çözünürlüğe ne gerek var oldu olacak 4k yapın

sonra vay efendim adreno 320 takılıyor tegra 4 kasılıyor hay ben sizin omuzlarızın üzerinde duran yuvarlak şeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

Hocam bir de sims free deneyin, bendede asus un tegra 2 li tableti var, sims de yerlerde sürünüyor.

Biraz da optimizasyon işi. Ben Viewsonic üzerinde Tegra 2 kullanıyorum. Çılgın Hırsız filminin "runner" tarzda bir oyunu var mesela. Diğer oyunlardan grafik olarak zayıf bile, ama bu kadar kasan bir oyun hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insipe12

Çöp

oo çöpçümüzde gelmiş.

• Firmaların mobil cihazlardaki çözünürlük artırma hastalıklarına anlam veremiyorum. Yahu arkadaş sanki PC'de adam gibi 2560 çözünürlük kullanılıyordu da iş mobil cihazlara kalmıştı. Daha PC'de bile 2560 çözünürlükte oyun oynatmak için servet ödemek gerekirken, mobilde grafik kalitesi çok düşük olmasına karşın bu çözünürlük için yeterli güce sahip değilken nedir bu uçuk çözünürlük kullanma merakı. Yok yani uzunca bir süre de olmayacak, çünkü PC'deki dana gözü kadar GPU'ların bile gücü belli işte. Çözünürlük fetişi millete yaranmak için hesapsız artırımların gerekliliği sorgulanmalı. Hadi 1080p standart oldu eyvallah ama 1440p'ler 1600p'ler nedir böyle? Tablete microskopla mı bakıyoruz?
  • Sevgili adaşım. Bayağıdır tanıtımlarını izliyorum bu kadar salladığın tanıtımını az görmüştüm. Oyun oynarken akıcılık konusunda resmen yalan söyledin. Gözün gördüğüyle akıldan geçen aynı değil sanırım. Takıla takıla oynadığın oyuna akıcı deme ki azcık inandırıcı olsun. Çözünürlüğün gereksiz yüksekliğine laf edeceğine onu övmüşsün. Sallamalarının devamını dilerim.

• Tegra' ya hayıır !
    Benimdilim yande Tegra ürünlerinde, hem çok yakıyo hem çok ısınıyor, hemde verdigi performans anlamında sürekli diger ürünlerden geri kalıyor !

Nvidia' nın daha çok yol katetmesi lazım.

• Tegra'nın bu kötü imajını temizleyebilmesi için, rakiplerine karşı pozitif yönde farklılıklar yaratabilen sağlam bir chipset çıkarması gerekiyor.

Zira şimdiye kadar çıkmış Tegra modelleri genel olarak ya şikayetlere sebep oldu (Isınma, ucuza kaçmak için tek bellek kontrolcüsü koyma ve eksik komut setleri vs.) ya da rakip ürünlere kıyasla performans anlamında geride kaldı.

E insanlar da şimdi doğal olarak "Tegra mı? Aman kalsın." diyorlar. Yadırgamamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teramit

quote:

Orijinalden alıntı: insipe12Çöp
    oo çöpçümüzde gelmiş.

Ya ne? görmüyormusun frame atlamalarını ve ısınma sorununu!Aldığı puanlarda s800 ile aynı seviye ve daha az.Bence herşey ortada,yoruma gerekde yok zaten.Bir platform ne kadar güçlü olursa olsun optimizasyon ve ısınma sorunları olduğu sürece çöptür ki zaten ısınma sorunu; beraberinde performans ve dayanıklılık sorunlarına yol açacaktır...

• nvidia tega çip setini daha düşük bi çözünürlükte kullansaydınız cihaz hiç kasmayacaktı belki de snapdragon 800 ü bile geride bırakabilirdi fakat bu cihazda çuvalladılar

• kardesim ben bunlari anlamiyorum yapin 1080p gitsin zaten daha ustunu gozumuz ayirt edemez ki ne gerek var islemciyi zorluyonuz

• bana kalırsa hiç düşündüğünüz gibi değil oyun performansı süper bunun gibi güzel bi tablet bulabiliyorsanız gidin onu alın her zaman tegra öneririm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.