Şimdi Ara

NVIDIA, üretim hattını GeForce RTX 50 serisine kaydırdı: RTX 40 ne olacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eskiden fiyat artmıyordu eskiden rekabet vardı amd cevap veremiyor artık ekran kartı olarak.

Zaten tek rakibi amd oda karşılık veremeyince nvidia istesiği fiyatı belirliyor.

Şimdiki yorumlara bakıyorum amd inteli tokatladı ezdi filan ilerleyen zamanda amd işlemci piyasasında tekel olunca ozaman göreceğim şu intele atıp tutanları.

En güzeli ust düzey gpu almak işlemcide ayni şekilde uzun süre dokunmamak 150.000 tl harcadım toplamda sisteme ama şuanda o sistemi bu fiyata toplamak zor.

2 Yıl önce samsung evo 870 1 tb ssd almıştım 960tl şimdi girin bakın 2.600 tl yani senede neredeyse %90 zamlanmış ucuz birşey kalmadiki zaten bizdeki vergiler iyice uçuruyor fiyatları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt

4080 kulanıyorum ne fsr nede başka bir özelik açmıyorum hepsi hikaye ben kartın saf haline bakarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enja kullanıcısına yanıt
    Arka planda diğer oyun açıkken kapatmadan üstüne başka oyun açıyorum demişsin. böyle yaparak ne yapmaya çalışıyorsun ? iki oyunu birbirine mi oynatmaya çalışıyorsun ? merak uyandırdın.

Değişik şeylerle uğraşıyorsun. Buradan, seni kendi haline bırakmak gerektiği anlaşılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

Nasa yı hacklemeye oğraşıyorum uzak dur yakalanırsam senide benide alırlar içeri ömür boyu sürünürüz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.