Şimdi Ara

nvidia ve amd ekran kartını aynı anda kullanamyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, mining için amd r9 280x (sapphire vapor x) ekran kartı aldım. kasada zotac gtx 580 takılıydı. iki kartı aynı anda bilgisayara tanıtmayı bir türlü beceremedim, 4 tane pci express slotum var, mümkün olan her kombinasyonu denedim. ama ilk pci express slotu harici bir yere taktığım kart çalışmıyor.
    daha önce benzer durumu tecrübe edenler veye sorunun ne olduğunu bilenler yardımcı olursa sevinirim.
    ana kartım asus maximus iv extreme, güç kaynağımda 1000 watt 80+.

şimdide teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apulunas -- 27 Aralık 2013; 21:53:53 >

• iki farklı ekran kartını çalıştırmak mümkün müki ben değil diye biliyorum
  • Denemişsinizdir ama gene de sorayım, aynı anda iki proje birden çalıştırmayı denediniz mi? Yani biri cuda biri ati-opencl olan. Mining program parçaları tek tip (cuda ya da ati-opencl) program çalıştırıyor diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 27 Aralık 2013; 21:48:39 >
  • kusura bakmayın arkadaşlar, yanlış yazmışım, şimdi asıl mesajımıda değiştirdim, söylemek istediğim aynı anda iki ekran kartını bilgisayara tanıtamadığımdır. bilgisayar ilk pci slotunda olmayan kartı bir türlü görmüyor.
  • Aygıt yöneticisinde gözüküyorsa oradan sürücü yükle deyip indirdiğiniz sürücüyü gösteriniz. Aygıt yöneticisi bile görmüyorsa ya anakart ya da işletim sistemi üreticileri utansın.
  • işletim sistemi ile alakalı olduğunu sanmıyorum, monitör kablosunu çalışmayan karta taktığımda bilgisayarı açarken dahi görüntü gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.