Şimdi Ara

NVİDİA VİDEO YARIŞMASI!!! [ 3 TÜRK Katılımcı!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nvidia video yarışmasına katıldık. videolara cool verirseniz seviniriz. Türkiye'den sadece biz katıldık ilk 3 e girmek istiyoruz . Şimdiden teşekkürler.[ve lütfen boş olmuş diyip lame vermeyiniz öncelikle yarışmanın konusunu okuyunuz....]

• Dereceye girmemiz için xFire kullanıcılarının yardımı lazım :)
  • Kusura bakmayında hepsi birbirinden lame...Destek olsun diye böyle şeylere prim vermek hiç adaletli değil.En azından biraz daha özenilmesi gerekiyordu.Alalade çekilmiş videolar.İzleyeni şaşırtan yada düşündüren güldüren bişey yok.Allahtan kısada hemen bittip lame verebildim.
    Pek bişi ummayın bence.Ama umudunuzu kırmakta istemem yani, çabalamış gençler.

LAME
  • iyide konuyu okudunmu acaba ? veay diğer videolara baktınmı ? üstelik edit yasak önce yarışma hakkında oku sora eleştiri yaparsn sevinirim....
  • quote:

Kusura bakmayında hepsi birbirinden lame...Destek olsun diye böyle şeylere prim vermek hiç adaletli değil.En azından biraz daha özenilmesi gerekiyordu.Alalade çekilmiş videolar.İzleyeni şaşırtan yada düşündüren güldüren bişey yok.Allahtan kısada hemen bittip lame verebildim.
    Pek bişi ummayın bence.Ama umudunuzu kırmakta istemem yani, çabalamış gençler.
    LAME

Şu sayfayı Oku :http://www.xfire.com/cms/xf_nvidia_contest/

ondan sora Yorum yap!

• Edit yasağı olması videoların kötü olduğu gerçeğini değiştirmez sanırım onu demek istemiş arkadaş.Ama harbi kötü.
    quote:

Ama umudunuzu kırmakta istemem yani, çabalamış gençler.
  • :S iyide neye göre kötü yahu onca insan cool demiş boşamı ? [gta3 , gta4 , ve cod 2 yarış bnce gayet hoş videolar cod 2 @ noob konusu gereği güzel] diye düşünüyorum ama yinede siz bilrsz...Fakat Tek Türk katlmcyz yani en azndan desteklersenz seviniriz...
  • 3 haftada 1000 küsür Cool alan bir Left 4 Dead videosu var.Adam L4D oyununu Counter-Strike:Source'daki de_dust2 haritasına aktarmış.Adam bunu yapmak için "3 gün uğraştım" diyor.Ancak sizin videolarda ben emek görmedim.

Siz kalkmış GTA3'den kalma(ki oyunun her anında karşımıza çıkan bi olay) bir video ile "Katılan tek Türk biziz bize oy verin" diyorsunuz,ilk olarak bu bir milli dava değil çünkü kazandığınızda kazanan bir Türk denmeyecek,şu isimli kullanıcı kazanmıştır denecek.Ayrıca her önüne gelen katılabilir bu yarışmaya ve Türkler'in size oy verip kazanmanız bana veya bize hiç bir şey kazandırmaz.Sonuçta bende dandik bir video çekip tagına "nvidiacontest2" yazdımmı bu yarışmada sayılabilirim.Gerisi benim 1 günde açabileceğim "fake" hesaplara kalır.

Ayrıca Türklerin oyuna güvenerek bu olaya girdiyseniz,hiç kazanmayı umut etmeyin.Çünkü X-Fire'daki Türk sayısı en fazla 1200 olabilir,bunların hepsi oy veremeyeceğine göre ve X-Fire'da 12 Milyon kullanıcı olduğuna göre fazla umutlanmayın derim.CoD2'deki yarış vi,deosu hariç hepsi LAME'lik videolar.

• quote:

3 haftada 1000 küsür Cool alan bir Left 4 Dead videosu var.Adam L4D oyununu Counter-Strike:Source'daki de_dust2 haritasına aktarmış.Adam bunu yapmak için "3 gün uğraştım" diyor.Ancak sizin videolarda ben emek görmedim.

Siz kalkmış GTA3'den kalma(ki oyunun her anında karşımıza çıkan bi olay) bir video ile "Katılan tek Türk biziz bize oy verin" diyorsunuz,ilk olarak bu bir milli dava değil çünkü kazandığınızda kazanan bir Türk denmeyecek,şu isimli kullanıcı kazanmıştır denecek.Ayrıca her önüne gelen katılabilir bu yarışmaya ve Türkler'in size oy verip kazanmanız bana veya bize hiç bir şey kazandırmaz.Sonuçta bende dandik bir video çekip tagına "nvidiacontest2" yazdımmı bu yarışmada sayılabilirim.Gerisi benim 1 günde açabileceğim "fake" hesaplara kalır.

Ayrıca Türklerin oyuna güvenerek bu olaya girdiyseniz,hiç kazanmayı umut etmeyin.Çünkü X-Fire'daki Türk sayısı en fazla 1200 olabilir,bunların hepsi oy veremeyeceğine göre ve X-Fire'da 12 Milyon kullanıcı olduğuna göre fazla umutlanmayın derim.CoD2'deki yarış vi,deosu hariç hepsi LAME'lik videolar.

Dandik bi video koy, YARISMANIN KONUSUNU ve KURALLARINI okuyupta !! daha sora ''FAKE'' hesaplarınlada yap bakalım kazanabilcenmi.
    Ve surdaki bi kaç mal haricinde LAME veren cok az.Biz Türklere güvenipte yarışmaya katılmadık destekleyin diyoruz sadece.

1. Yarışmanın başlangıc tarihi 18 Ocak bu tarihten önce konulan hiçbir video geçerli değildir!!
    2. Videonun altında farkındaysan views var verilen oylar viewsten fazla olursa geçerli olmuyor !!
    3. Videoyu editlemek yasak yoksa bizde ''EMEK'' verip yapmasını biliyoruz!!
    + lame vermen hiç bir şeye yaramıcak çünkü ''CooL'' lar sayılcak.

• Az once XFire ın sitesinde gördüm beyenmediğiniz videolar TOP20 ye girmiştir...

http://www.xfire.com/cms/xf_nvidia_contest/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.