Slm arkadaşlar. Arkdaşlar bu sitenin yeni kullanıcılarındanım allah varki harika bir forum sitesi var yalnız ben aradıklarımı bir ölçüde istediiklerimi bulamıyorum... Sizden bir ricam NW HD3 SONY kullanıcıları için cihazımızda oluşan hataları sadece bu başlıkta tartışalım biliyorum diceksinizki böyle bir başlık zaten var ama çok karışmış bir şekilde farklı mp3 player ler bile bu başlıkta tartışılmaya başlanmış ben diyorum ki bu başlıkta sadece bu cihazı kullananlar buluşsun böylelikle cihazımızı paylaşmayı sevenler ile beraber en kullanılabilir hale getirelim...
merhaba arkdaşlar arkadaşlar siz sony hd3 de attıyorum şarkıları unitled(bilinmeyen) gösteriyor şarkı ismi şarkıcı ismi yazmıyor böyle bir hata ile karşılaştınızmı çözümü biliyormusunuz...
tagleri düzenlenmemiştir....Büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyordur........
olabilir ama ben aynı şarkıları dha önc attım sorun yoktu bir silindi bir daha yüklemeye kalktım aynı ne yapabilriirm bir önerin varmı...
Slm arkdaşlar. Arkadaşlar daha öncede belirttiğim gibi benimde hd3 cihazım var şu an en büyük problemim şarkların ismi olmasına rahmen untitled olarak görüyor pc den şarkıları tek tek ismini değiştirerek yazdım yine aynı bu aleti ilk şarkı yüklememde de böyle bir problemim yoktu ama şimdi nasıl oldu anlamıyorum ne yüklüyorsam teker teker ismini değiştiriyorum.MESALA SEZEN AKSU-Keskin Bıcak--- Bu Şekilde dediğim gibi untitled gösteriyor Ama Keskin Bıcak-Sezen Aksu şeklinde Kayıt yaparsam sorun yok... Arkaşlar varmı bunun bir çaresi başına gelen şunu şöyle yap diyen bir arkadaşımız varsa lütfen yardımlarınız bekliyorum...