Merhaba arkdaşlar ben NW HD3 SONY MP3 PLAYER kullanıcısıyım.Cihazımda sürekli problem yaşıyorum veya ben öyle sanıyorum özellikle bir zman yüklediğim bir şarkıyı diğer yüklememde yüklemiyor veya önceden yükleyemediğim bir şarkıyı şimdi yükleyebiliyorum veya binlerce şarkı yüklüyorum belli zaman sonra bir anda siliniyor özellikle pc hata verip görevi sonlandır dediğim zaman binlerce şarkıyı kaldırmış oluyorNe yapıcağımı şaşırdım ilk oldu dedim benden kaynaklanıyor bir daha yüklemeye çalıştım önceden sorunsuz yüklediği şarkıları isimlileri mesala bilinmeyen olarak gösteriyor bir iki denem sonra halletim derken şimdi binlerce şarkım yine silindi yine yükliyim dedim belki yine benden kaynaklanıyordur şimdide alfabatik sıra mesala A şarkıcısından başlıcaksa en başta bu olucak sa gidiyor en başta z şarkııcısı veya şarksıı oluyor ilk yüklemelerimde böyle değildi ama şimdi yüklemelerim de sorun bu oldu ilk başlarda son larda olan şarkılar var.Arkdaşlar şimdide bu modellerde belliseri numaralında hata varmış benimki bun uymuyor ama aklım hala karmaşık. EĞER BU ÜRÜNÜN KULLANICALARI VEYA BU ÜRÜNDEN ANLAYAN ARKADAŞLARIMIZ VARSA RİCAM BANA YARDIMCI OLSUN ÇÜNKÜ CİHAZI ATMAMA AZ KALDI!!!