Bildirim
nx 3000 adaptör
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aliexpress.com ' da raslamıştım daha önce .
canon için , canon eos to samsung nx
nikon için , nikon dx to camsung nx
şeklinde aratıp ulaşabilirsiniz . gittigidiyorda da görmedim daha önce öyle bir aparat . ayrıca bu dediğim aparatlar da muhtemelen manuel netleme yapabilirsiniz sadece . belki canon adaptör çipli ise alacağınız canon lenste netleme motoru olduğundan otomatik olarak kullanabilirsiniz . canon eos to sony nex adatörüyle tam otomatik kullanılabiliyor canon lensler , samsung için de olabileceğini düşünüyorum . -
Teşekkür ederim üstat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim hocam umarım bulursunuz adaptörü . -
Ben buldum ama net cihaz yazmıyor nx serisine uyar galiba birde diger lensler bunların ucuna uyacakmi valla delirecem tezgahtara uyduk gittik bunu aldık keşke bildiğimiz i uygulasaydik bu arada bendeki cihaz Samsun nx3000 yinede cok sagol
valla bu sınıfta olympus ya da sony almak lazım hocam , kendini kanıtlamış gövdeleri var her fiyat seviyesinde . samsung pek tutulmadığından tezgahtar arkadaşlar satmaya çalışıyorlar . işi o tezgahtarlara bırakmadan ne alacağımızı bilerek gidip alışveriş yapmak lazım . -
Valla 3 magaza geçtim hepsini inceledim internete sordum sen tut gel o deyusa kaptır kendini kafamı duvarlara vuruyorum ama ne fayda ****ler iade de kabul etmiyor
Aynasız makine testlerinde Samsung cihazlar oldukça başarılı. Fakat piyasada aksesuar yaygınlığı pek yok. -
Nx300 ve d7000 kullanıyorum makinelerimden memnunum.kullanmadan burada sallamayın.samsung aynasızda geyet başarılı
Başarısız diyen olmadi ki, adaptor bulamıyorum diyor adam.
Yani, işte bu derece rahatsızlar. Yazılan nee, anladıkları ne , verdikleri cevap ne ! Bu bence bir dönemin efsane markasına benzer bir yolda ilerliyor. Böyle forumda bodozlama her şeyi "makinayı ve markayı kötülüyor" diye görüp kılıç çekip hurraaa saldıranların olduğu dönem gibi. -
vallahi ve billahi kötü demek istemedim yahu , neden böyle yapıyor forum üyelerimiz -
Yurtdışı forumlarda takip ettiğim kadarıyla çoğu kullanıcı, NX makinesini manuel lensler ile kullanıyor ve dehşet fotoğraflar çekiyorlar. Adaptörler ebayda uygun fiyatlarla mevcut. -
Acaba canon veya nikpn adaptör alma isteğinizin kaynağı nedir? Eğer lens bulma konusunda sıkıntı çekiyorsanız tam araştıramamışsınız herhalde. Çünkü çok güzel pancake ve prime lensler var samsungta mesela 45 1.8 30mm f2 16mm f2.4. Veya manuel lenlerle kullanım seçeneyiniz çok fazla ama dediğiniz gibi adaptör bulmak biraz zor ama ebay da m42 to nx diye aratırsanız 10-20$ arası adaptör bulabilirsiniz ve sahibinden.com dan güzel lensler satın alabilirsiniz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X