Şimdi Ara

NX8800GTS ya da hd4600 hangisi iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elimde MSI NX8800GTS OC ekran kartı var epeydir kullanmıyorum. 4690k nın dahili işlemcisini yani hd4600 ü kullanıyorum. Fakat bunlardan hangisi iyidir karar veremedim.Power tüketimi de baz alındığında bu ekran kartı kullanmaya değer mi ya da hd4600 den ne kadar iyi..

• Epeydir derken? O kart çıkalı 11 seneyi geçiyor. 3-4 yıldır sürücü bile çıkmıyor kendisine.

Keşke arada bir takıp kullansaydın. Artık pek oyun da oynatmaz o. Ama eski oyunları baya güzel oynatır. Geçtiğimiz neslin oyunlarını özellikle. Yani 3-4 yıl önceki oyunlara kadar genel olarak oynatır.

Hd4000 igp ile bir halt oynanmaz. Eski oyunları güzel şekilde oynayayım dersen, 8800gts'i tak kullan. En azından cod mw serisini falan oynarsın. Tabi 320 mb olanı ise bol alt-tab'lı günler diliyorum.
  • Epeydir derken kartın üretildiği tarhiten bu yana bende değil tabi sadece 1 yıla yakın dolapta duruyor..320 mb olanı..mesela hocam fry cray 4 oynatır mı bu kart?
  • fazla darboğaz yapar pc o kart ile
  • Anladım hocam en iyisi hiç takmamak o zaman..teşekkürler
  • Hd 4600 1gb vram kullanımı var
    8800gts 320mb ise hiç takmayın derim.
  • Bende dedim hangi troll fosilleşmiş konuyu aktif etti diye.Şaka maka yeniymiş lan
  • İlla kapıştıracaksak oyunda 8800gts daha iyi, çünkü intelin dahili gpuları oyunda tamamen çöp.
  • Passmark sonucuna göre Hd4600 biraz daha iyi. Artı HD için güncel sürücü de mevcut.

NX8800GTS ya da hd4600 hangisi iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 7 Şubat 2019; 16:12:2 >
  • Bende dvi-hdmi dönüştürücü alıp kullanayım demiştim ama yorumları okuyunca karttan soğudum:) Teşekkür ederim arkadaşlar en azından mesele benim için netleşti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.