Arkadaşlar bu Cod:M.W.2 detay bakımından bence daha iyi ve size şunu soyluyorum eger gerçek savaş istiyosan bc2 al boşuna yorum yapma.
quote:Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası quote:Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası MW2 de adam BC2 dekine gore daha kolay oluor.BC2 de adama 30 mermi atıom nedense olmuor. adamın vücüdüna atıcaksın bılıyorsun değil mi? hadiya bende adamın ayaklarına vuruyodum diyom neden olmuyor...
quote:Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası quote:Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası quote:Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası MW2 de adam BC2 dekine gore daha kolay oluor.BC2 de adama 30 mermi atıom nedense olmuor. adamın vücüdüna atıcaksın bılıyorsun değil mi? hadiya bende adamın ayaklarına vuruyodum diyom neden olmuyor... arkadasım demekki adama nisan alamıosun?
quote:Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası quote:Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası quote:Orijinalden alıntı: sıcak hava dalgası MW2 de adam BC2 dekine gore daha kolay oluor.BC2 de adama 30 mermi atıom nedense olmuor. adamın vücüdüna atıcaksın bılıyorsun değil mi? hadiya bende adamın ayaklarına vuruyodum diyom neden olmuyor... ilk başlarda öyleydi bende de sonra magnum ve güçlü silahlar açıldı artık 5-6 mermide alıyorum