Şimdi Ara

Nymphomaniac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lars Von Trier'in yeni filmi biletler 31 ocak 2 ocak tarihleri arası satışa çıkıyor bu güzel filme kimler geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donquixote Doflamingo -- 31 Ocak 2014; 5:13:54 >

• Bilet kalmamış sanırım
  • bilet kalmamış satan varsa anında alabilirim. 1 ve 2.
  • maalesef biletler çıktığında 1 saat içinde tükenmiş
  • IMDB notu 7.6 şuan.
  • Numan N kullanıcısına yanıt
    Hazır yönetici yakalamışken, bu filmin bundan önceki konusu silinmişti, bu konu da silinmeyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Hazır yönetici yakalamışken, bu filmin bundan önceki konusu silinmişti, bu konu da silinmeyecek mi?

Sinema bölümü hakkında pek bir bilgim yok ama silinmesi saçma olur gibime geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Se7en (1995) | David Fincher
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Sinema bölümü hakkında pek bir bilgim yok ama silinmesi saçma olur gibime geliyor.

Bu filmin konusunu açmıştım da daha önceden, bir yönetici silmiş konuyu, sebep de göstermemiş. +18 fragman ve filmden kareler vardı. Bu yüzden silinmiş olsa bile sadece o mesajların silinmesi yeterli olabilirdi, toptan silmişler konuyu. Hazır bulmuşken sorayım demiştim. Yanıtladığınız için teşekkürler en azından :)
  • Lars Von Trier'in antichrist filmini izlemistim.Adam erotik sahneleri bildigin sanatsal bir hale sokuyor.Nymphomaniacta bunu daha da gelistirecegini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.