Herhangi bir resmi bilgi ya da makale yok. 2019 da revize edilmiş. https://www.kitguru.net/components/power-supplies/zardon/seasonic-focus-px-650-platinum-review/ |
NZXT C750 80+ Gold 1899 TL - NZXT C850 80+ Gold 2199 TL Tier A PSU (2. sayfa)
-
-
Bu ses son derece normaldir. Kaliteli psularda olan röle sesi o. Benim rmx850'de de bulunuyor aynı ses
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam gayet normal. Mini itx kasamda Corsair SF600 Plat kullanıyorum. Açılırken ve kapanırken bu ses geliyor.
-
-
-
Kutuyu ilk ben açtım jelatinliydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
c850 modelini aldıydım yaklaşık 1.5 ay oldu şeyi anladımda 24 pin anakart girişini o ekran kartı güç girişleri ne alaka bende anlayamadım
-
Arkadaşlar başka satın alan varsa kontrol etme şansı var mı acaba?
-
Ben aldım 850'liği, şuan dağıtımda kargo gelsin bakıp bu konuya yazıcam hocam.
Edit: Teslim aldım hocam benimde görselleri böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldarisedr -- 17 Kasım 2022; 15:54:42 >
-
@Ruvhart ve @aldarisedr hocam, PSU'ların çalışmasında herhangi bir problem var mı? Benim de almayı düşündüğüm bir model. Bilgi verirseniz sevinirim.
-
Ben direk sisteme taktım hocam hiç bir sıkınyı tok. Sorunsuz kusursuz çalışıyor.
Ryzen 5 3600x
Rx 6600xt
b550 anakart
16gb 4000hz ram
sorunsuz çalışıyor şuan
-
Ben olsam iade ederdim. Foksiyonelliklerinde sikinti olmayabilir ama bariz bir tasarim hatasi var gibi duruyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok yeni psularda olan bir durummuş. Araştırdım bir sıkıntı yok.
-
Peki kabloların bu durumu normal değil mi
Normal hocam herkeste böyle. Olması gerekeni yazıyorum yabancı bir kaynaktan aldım.
X - Pin
O - No pin
8-Pin CPU Cable RE25
All pins on the PSU side
All pins on the CPU side
6-Pin SATA Type 3 (PSU side)
X O X
X X X
8-Pin to 2x8-Pin PCIe RG34
PSU side
O X X X
X X X X
All pins on the PCIe Side
MOLEX Type 3 (PSU Side)
O O X
X X X
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvhart -- 18 Kasım 2022; 10:36:1 > -
Aynen katılıyorum bir çok marka psuda da aynı durum mevcut. Google a yazıp bulabilirsiniz. Söylenenlere aldırış etmeyin hocam iade vs gibi. Durum gayet normal ve stabil.
Hocam bende bu modeli aldım geçen gün. Evde duruyor daha açmadım, 1700 TLye aldım. Nasıl sizce iade etsem mi?
www.n11.comSharkoon SS-COOLZERO-750 750W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/sharkoon-ss-coolzero-750-750w-80-gold-moduler-guc-kaynagi-1807954 -
Merhaba hocam incelemeniz için elinize sağlık. Ben de geçen gün Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W 80+ Gold Modüler Güç Kaynağı modelini sipariş verdim 1700 TLYE geldi. Evde duruyor henüz açmadım. Sizce nasıl iade edip NZXT almaya değer mi?
-
Hocam sharkoon markasını araştırmadım bu nedenle bilmiyorum ama nzxt a tier bir psu dolayısıyla daha iyi olduğunu düşünüyorum. Aklınızda kaldıysa iade edin derim. PSU tier listte sharkoon tier b gösteriyor şu listeden bakabilirsiniz.
cultists network[psucultists] PSU Tier List rev. 15.0a - Cultists Networkhttps://cultists.network/140/psu-tier-list/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X