Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
6
Favori
29.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kim bilir nasıl kullandılar ki hesapları kapanmış ben hiç sorun yaşamadım sanal kartta
  • Kartınız yurt dışı alışverişlere açıksa ister gerçek ister sanal kart olsun farketmez. Fiyat olarak da, Amazon ürün için parayı keser ve bu para provizyona döviz olarak (Bende dolar) düşer. Kaç TL tutacağı provizyondan, dönem içi hareketlere düşerken ki, bankanın esas aldığı kura göre hesaplanır. Ben de hep böyle oldu. İki alışverişimin haricinde çok afaki bir fiyat ödemedim. Ziraatın kredi kartı bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

kim bilir nasıl kullandılar ki hesapları kapanmış ben hiç sorun yaşamadım sanal kartta

Sonraki alışverişimde deneyecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan gelen X62 şuan İstanbul antrepoda.Pazartesiye gümrükten çekerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Amazondan gelen X62 şuan İstanbul antrepoda.Pazartesiye gümrükten çekerler.

Kaç günde kargoladılar?
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    13 mayısta sürece başlanmış 16 mayısta yola çıkmış 18inde istanbulda.Arada haftasonuna denk geldiği için bekleme olmuştur.Standart 2 günde türkiyeye gelmiş.

18 May 2017 05:47 PM
    Istanbul, Turkey
    Received at Operations Facility

18 May 201705:30 PM
    Istanbul, Turkey

16 May 2017 01:14 PM
    New York, United States
    Departed Operations facility – In Transit

15 May 2017 02:39 PM
    New York, United States

13 May 2017 11:46 PM
    New York, United States
    Record created.
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Hızı iyi görünüyor, bana da 2 gün ek süreyle gelir büyük ihtimalle.
    benim yavaş kargo bile 4 günde geldi bursa ilçesine
  • quote:

Ben Giresun'da oturuyorum. Paketin hazırlanışı, gümrüğe gelişi, gümrükten çekilmesi, kargoya verilmesi derken 10 günü buluyor.
  • Benim de X52'yi amazon nihayet yolladı. Yolda geliyor. AM4 kiti için NZXT ile iletişime geçtim. Onların verdiği cevapsa şu: Bu kadar fazla satılacağını ve bu kadar AM4 kiti talebi olacağını bilmiyorduk. Elimizde stok yok ama çok yakında yeni stoklar gelecek dediler. Sizi de en önce göndereceklerimizin arasına ekledik dediler.
    Demek ki AMD Ryzen'ler çok fazla sattı ki, sadece Nzxt tercih edenlerden yola çıkarsak, AMD bayaa bi işlemci satmış sanırım.
    türkiyeye girince iş bizim kargolara kalıyor amazonla ilgisi kargoya verip tr ye varınca kalmıyor aras yada yurt içi kargonun işi gerisi
  • quote:

Hangi Bursa ilçesine?
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    mk paşa
  • Delid yaparken işlemciyi haşat ettik, monitör bekliyordum onun yerine kraken ve işlemcinin siparişini verdim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Delid yaparken işlemciyi haşat ettik, monitör bekliyordum onun yerine kraken ve işlemcinin siparişini verdim:)

Bu nasıl olur? Kapağı biraz zorlasan çıkardı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: BalistikBomba

quote:

Delid yaparken işlemciyi haşat ettik, monitör bekliyordum onun yerine kraken ve işlemcinin siparişini verdim:)

Macun geldikten sonra elimde mengene eksikti, 3d yazıcıdan çıkan kalıpla açacaktım normalde. Uğraştım biraz ama açılmadı, ben de jiletle denedim, açarken pcbye sürtmüşüm biraz. O bozdu galiba.

• quote:

quote:

quote:

Macun geldikten sonra elimde mengene eksikti, 3d yazıcıdan çıkan kalıpla açacaktım normalde. Uğraştım biraz ama açılmadı, ben de jiletle denedim, açarken pcbye sürtmüşüm biraz. O bozdu galiba.

Amazonda hazır delid kitleri satılıyordu. Youtubede izledim. Tak diye çıkıyordu normalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: D12

Corax alpha ya ürünler eklenmiş. Ay sonu teslim kraken x62 siparişi verdim. Fiyat olarak çok iyi görünüyor.

Merhabalar

Corax Alpha firmasının bayisi olduğumuz için bir de bizim fiyatlarımıza bakmanızı tavsiye ederiz.

www.qpbilisim.com.tr
  • NZXT Türkiye Distribütörü CoraxAlpha firmasının ülkemiz içerisinde en çok satışı yapan bayisi olarak DH Forum üyelerine en iyi fiyatlarla destek vermek isteriz.

Ayrıca KRAKEN serisi için AM4 socket AMD RYZEN için ara bağlantı bracket parçası stoklarımızda mevcuttur.

Bilginize

QP BİLİŞİM

www.qpbilisim.com.tr
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Amazonda hazır delid kitleri satılıyordu. Youtubede izledim. Tak diye çıkıyordu normalde.

İlk amazondan bakmışım kiti ama orda bulamayınca baskı hizmeti veren bir firmadan aldım. Onda da mengene aramayıp sabırsızlık ettik işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 22 Mayıs 2017; 15:10:42 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.