Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
6
Favori
29.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen bende onu diyorum isteseler insancıl fiyata verebilirler ama işlerine gelmiyor sonra neden yurt dışından alıyor millet diye bozuluyorlar.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bozulmakla kalmayıp batsalar keşke diyorum o yüzden. Adamlar karter kurup kutulu oyunlarda fiyatlara müdahale ediyor bu kadar alçaklık olmaz.

İnşallah çok daha iyi alternatifleri gelir de batarlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nzxt mail attı,yarın cam yazılımı ile ilgili telefon görüşmesi için arayacaklar.
    Saat 21:00'de terleyecez ingilizce,hızlı soru sorma,speak slowly barzo diyecem elemana.
  • Nzxt Kraken X62 bundan ötesi bosch buzdolabı üretiyor onu kullanın

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma

Şimdi bununla ağustos sıcağında 2k oyun oynarken bir anda sıvıyı akıtıp etrafa fışkırtmaya başlarsa bittik

• :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yeni parçaların

NZXT Kraken X62 için AM4 kitini ne yaptın? Benim Kraken x62 hala kenarda yatıyor, NZXT üretim kısıtından dolayı hala kitimi yollamadı...
    Bir de aman diyeyim o ramlerle NZXT CAM yazılımını kullanayım dersin, ben Asus AURA ile ucurdum önceki ramlerin profillerini de dersimi aldım ki NZXT CAM yazılımı da aynı şekilde ram profillerini uçurabiliyormuş
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :D

Benim anakartta 2 adet bracket var onları söküp X62yi takacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Bir de aman diyeyim o ramlerle NZXT CAM yazılımını kullanayım dersin, ben Asus AURA ile ucurdum önceki ramlerin profillerini de dersimi aldım ki NZXT CAM yazılımı da aynı şekilde ram profillerini uçurabiliyormuş

Son Asus bioslarında sorun giderilmiş,Cam yazılımı ile ilgili Nzxt forumunda admin cevap yazmıştı birine orda gördüm.
    Evet biliyorum, senin anakart aynı zamanda benim anakart oluyor ama söylediğin gibi 2 socket girişi var; AM3 ve AM4 fakat o anakartla gelen 1 tane backplate var o da AM4; yani AM3 olanını kullanabilmen için o sabit backplate'i söküp bir AM3 backplate bulup onu takman gerekiyor Moralini bozmuş gibi olmayayım ama durum bu ve aynı durumdayız şuan
  • woundedknee kullanıcısına yanıt
    Valla bir kere o ramleri elime aldıkdan sonra o adminlere falan güvenip de deneyesim gelmiyor hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Evet biliyorum, senin anakart aynı zamanda benim anakart oluyor ama söylediğin gibi 2 socket girişi var; AM3 ve AM4 fakat o anakartla gelen 1 tane backplate var o da AM4; yani AM3 olanını kullanabilmen için o sabit backplate'i söküp bir AM3 backplate bulup onu takman gerekiyor Moralini bozmuş gibi olmayayım ama durum bu ve aynı durumdayız şuan

Youtubeda adam aldığı gibi taktı X62yi

Sonu -02 ile biten versiyonu olmasın o? 01 versiyonunda AM4 bracket yok; isteyince gönderiyorlar ama 02 versiyonunda yanında geliyor.
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    Versiyon numarası belirtilmemiş.Olabilir.

İzmirde bulabilir miyim bu bracketi?

Bracketi zor bulursun fakat AM3 backplate bulabilirsin. Bracket için NZXT'ye ticket açıp talepte bulunman gerekiyor ki onlar da arz sıkıntısından dolayı anına gönderemeyip öteliyorlar... Ben 2 hafta önce talepte bulundum ama hala ne gelen var ne giden...
  • NZXT X62 soğutucum bugün geldi. Kasam Corsair 400C

X62 genelde kasanın ön tarafına takmışlar.X62 yi tepeye taksam performans kaybı yaşar mıyım ?Çünkü öndeki 3 lü kasa fanımın kasanın içine sağladığı hava akışından olmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

NZXT X62 soğutucum bugün geldi. Kasam Corsair 400C

X62 genelde kasanın ön tarafına takmışlar.X62 yi tepeye taksam performans kaybı yaşar mıyım ?Çünkü öndeki 3 lü kasa fanımın kasanın içine sağladığı hava akışından olmak istemiyorum.

Ben ikisinide denedim, ön kısımdan çıkarıp üst kısma taktığımda kasanın içi en az 10 derece serinledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

Ben ikisinide denedim, ön kısımdan çıkarıp üst kısma taktığımda kasanın içi en az 10 derece serinledi.

Peki ya termal pasta kullanıyor muyuz? X62 Yeni aldım elimde noctua nın çok güzel bir termal pastası var. Kullansam mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Peki ya termal pasta kullanıyor muyuz? X62 Yeni aldım elimde noctua nın çok güzel bir termal pastası var. Kullansam mı ?

Soğutucu termal macun sürülmüş hazır şekilde geliyor . Bende arctic mx4 vardı bu yüzden hazır olanı silip kendi termal macunu mu kullandım.

• quote:

quote:

Üst taraf en güzeli,radyatör sıcaklık yaydığı için içeri üfletmek pek iyi değil.
    Ön tarafta kasa dışına atılır ama bu sefer kasa içine taze hava üfleme olayı olmuyor.
    En güzeli ön fanlar içeri basacak,üstte radyatör arkada egzoz fan dışarı atacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soğutucu termal macun sürülmüş hazır şekilde geliyor . Bende arctic mx4 vardı bu yüzden hazır olanı silip kendi termal macunu mu kullandım.

Dün Gelen X62 me nazar değdi.
    Hayatımda gördüğüm en dayanıksız vidaları kullanmışlar. Aşırı kuvvet uygulamama rağmen kırıldı.

Amazondan almıştım nasıl temin edebilirim bu vidaları ?

Yerine amd vidasını kullanıp başka bir vida uydurup sıktım baya da sıkı oldu ama işlemci boşta 40 derece falan oyunda 80 lere çıkıyor 7700K ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 26 Mayıs 2017; 9:54:27 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.