Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
6
Favori
29.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Müjdeeeeee

NZXT AM4 bracket USPS ( amerikan kayıtlı posta servisi) ile adresime doğru yola çıkmış

Maillerinizi kontrol edin .

Benimkisi elime bugün ulaştı.
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    sağolun teşekkür ederim, ilk su soğutma tecrübem sıcaklıklarda aidata ve hwmonitor aynı değerleri gösteriyor ama NZXT Cam programı yük altında yaklaşık 10 derece yüksek gösteriyor anlamış değilim. cam programında slient ve performance modları arasında geçiş yapsamda bir fark göremedim, fan Pompa rpm hızları artıyor ama soğutmaya yansıyormu bunu detaylıca test etmek lazım sanırım. velhasıl x62 bana 92 Euroya geldi piyasaya göre baya karlı alışveriş oldu memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 1 Haziran 2017; 17:38:11 >
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    sıcaklıklara bir de HWMonitor ile bakınhttp://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
    Güle güle kullan soğutucunu. CAM programı hatalı gösteriyor olabilir çok takılma. Silent ve Performans modları arasında fark görememenin sebebi her iki modda da ısınınca pompanın devrinin sessiz bir şekilde maksimuma çıkıyor olması ama fan sesini 1100rpm ve sonrasında fark edersin Pompa hızının artması ise soğutmaya doğrudan yansıyor, üst seviye overclockda bunu çok rahat hissediyorsun.

Son olarak sana nasıl 92 Euro'ya geldi anlatabilir misin, merak ettim?
  • Ben 123e aldım, ne zaman 92 olmuştu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Şimdi şöyle farklı bir siparişimi ramazan indirimiyle aldım, siparişimi iptal etmiştim ve 10€ luk ramazan indirimi hesabıma geri yatmadı normalde geri yatıyor bug oldu anlık sanırım. sipariş iptal edilenler kısmına düştü. bu sırada aktifde stok beklemede olan x62 siparişim vardı. bende MH bağlandım az buçuk türkçe konuşan yabancı birisi bağlandı 10 Euroluk inidirimin geri yatmadığını söyledim tam olarak beni anlamadı sanırım iptal edilenlerdeki siparişim ile ilgili işlem yapması gerekirken aktif siparişimin fiyatıyla oynamaya başladı böyle iyimi dedi bende Müşteri memnuniyeti adına yapıldığını düşünerek iyi dedim teşekkür ettim. aradan 5 dk geçmeden ramazan kuponumda hesabıma geri geldi şansıma bu şekilde ürünü satın almış oldum. sonraki süreçte 1 hafta stok bekledim para çekildi gönderimi sağlandı.

Ben şuan i7 2600k üzerinde 5.0 Ghz de kullanıyorum internetten yabancı forumlara baktığımda NZXT Cam programının sıcaklık değerlerinde hata olduğunu öğrendim. sonraki güncellemelerde düzeltilmiş olabilir veya sizlerde sorun olmayabilir bendeki işlemci 6 yıllık hangi sensörü dikkate alıp ölçüyorsa yük altında Aiada64 ve HWmonitörden 10 derece daha yüksek gösteriyor.

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 1 Haziran 2017; 20:7:25 >

Vay arkadaş adamdaki şansa bak

Ben kullandığım ramlerden dolayı CAM yazılımını korkarak kullanıyorum işim biter bitmez de kapatıp işlerime öyle bakıyorum; bellek profillerini tekrar silecek diye aklım gidiyor

Bu arada ben soğutucumu bugün iade etmek zorunda kaldım. Silent moda aldığımda traktör gibi ses çıkarmaya başladı taktıktan 1-2 gün sonra ve ben de değişime gönderdim. Şimdi de amazon stokda ürün yok diye parayı iade edeceğiz diyor... Mail attım etmeyin stoka gelmesini beklerim diye ama henüz bir cevap gelmedi Sanırım 01 versiyonları bitti, AM4 kitli olan 02 versiyonları stoklara girecek diye düşünüyorum ki satıcısı amazon olmayan 02 versiyonu preorderda görünmeye başlamış bile.

• ßekir kullanıcısına yanıt
    02 versiyonları newegg ve amazon.com da satılıyor, dediğiniz gibi amazon.de yede gelebilir bekleyip görmek lazım. gerçi kitleri yollamaya başladılar ben dün ticket açtım gece mesaj geldi takip numarasını kısa sürede paylaşcağım sizle diye.
    Ben de NZXT ile bir hayli kavga ettim geçen gün. Başkasının kitleri benden sonra yollamışsınız benimkini hala yolladınız diye ki adamların atlayıp takip kodu yollamadığı çıktı sonra ortaya... Neyse yolladılar sonra ve şimdi baktım yarın dağıtıma çıkacak görünüyor kitim. Şu 02 versiyonu gelsin de alayım artık, şuan R5 1600'ün fanını kullanıyorum R7 1700'de
    İyi denk gelmiş vallaha, benimki de yarın gelecek görünüyor bakalım nolcak, sabırsızlanıyorum:)

• Ben de az önce amazon.de'de ödemesini yaptım. Sipariş vermiş, ödeme bekletiyordum. İlk versiyon ve 2.si arasında am4 kit dışında farklılık var mı? Vidalarda güçlendirme vs? Teşekkürler...
  • NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma

Kavuştuk sonunda:)

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    AM4 kit lazım mı? Satalım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

AM4 kit lazım mı? Satalım hemen

Beleşse alayım bir tane:) İntel kullanıyorum.

49 lira, ilk gelen alır
  • quote:

49 lira, ilk gelen alır

Bizim gibi ölücülere de mi?:)

İşine gelen alır
  • quote:

İşine gelen alır

Nzxt beleş gönderirse alırım, göndermezse almam:)

Valla beni 1 aya yakın süründürdüler ki bu süre daha da uzayabilir... Sürünmek istemeyen benden alır ertesi günü de o güzel soğutucusunu Ryzen sisteminde kullanır Ayrıca NZXT sadece 2017 Nisan başından sonra bu ürünleri alanlara kit gönderiyor, öncesinde alan olduysa bir bardak soğuk su...
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    Daha yeni aldım beni ırgalamaz orası, zaten intel kullanıyorum platform değişimi felan düşünürsem elimde hazır dursun diye şey etmiştim:)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.