Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
792
Cevap
6
Favori
29.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düzeldiyse süper çekirdek çitlemek için Threadripper işlemci lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Düzeldiyse süper çekirdek çitlemek için Threadripper işlemci lazım

Amd athlondan 7700k geçtim, bu işlemciden ryzen felan geçmeme gerenk yok:)
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Athlondan geçtiysen sustum; sana bu işlemci bir 10 yıl yeter
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    Aynen 10 yıl gerek yok değiştirmeye:) zaten uzun süre değiştirmemek için bir ton masraf yaptım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qpbilisim.com.tr kullanıcısına yanıt
    O fiyatı koyarak buradakilerin aklıyla dalga mı geçiyorsunuz?
  • Çok ucuzmuş hemen sipariş veriyorum.

• quote:

O fiyatı koyarak buradakilerin aklıyla dalga mı geçiyorsunuz?

güzel fiyat 150 daha koy işlemci alırsın
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    O fiyata da işlemci vardır:)
    Arkadaş müslüman mahallesinde salyangoz ilanı veriyor:)
  • Yahu Kraken x62'yi patlattık şimdi de aynısından bulamıyorum iyi mi... Bakalım daha ne kadar sürünecem stok fanla Nanokatalog'da var ama nedense onlardan da almak istemiyorum hiç Amazon'a geçen gün 02 modeli geldi ama TR gönderimi yoktu alamadım ki aynı gün stokları sömürdü apachiler
  • quote:

Yahu Kraken x62'yi patlattık şimdi de aynısından bulamıyorum iyi mi... Bakalım daha ne kadar sürünecem stok fanla Nanokatalog'da var ama nedense onlardan da almak istemiyorum hiç Amazon'a geçen gün 02 modeli geldi ama TR gönderimi yoktu alamadım ki aynı gün stokları sömürdü apachiler

oha nasıl patlattın yaw bismillah daha yeni almadın mı

aman nanokatologa bulaşma ara varsa stokta öyle al ben denedim Allahtan 20 tl lik ürün gelmedi sadece yoksa uğraş dur iade ettiler mi parayı ona da bakmadım

Benim öyle üstün yeteneklerim var, aldığım parçaları önce patlatıp sonra sıfırlarıyla değiştiriyorum ama bu sefer değişim için sıfır gönderdikleri x62 de kargoda patlayınca elime gelemeden geri döndü, akabinde de amazon stokları bitti ve ben de köt gibi kala kaldım stok soğutucuyla ortalıkta

AMD Vega'yı da bekliyorum mesela ama bekle bekle nereye kadar bakalım...
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    valla ilginç arıza yoksa o ürün kolay bozulmaması lazım gerçekten üstün yetenek
  • Arkadaşlar soğutucuyu orijinal fanlarla mı kullanıyorsunuz?

Orijinal fanlarıyla kullanıyordum ama biraz uyguna bulursam 5x AER RGB 140mm olanlarından alma niyetim var
  • quote:

Orijinal fanlarıyla kullanıyordum ama biraz uyguna bulursam 5x AER RGB 140mm olanlarından alma niyetim var

Ben de ml140 aldım da daha gelmedi, merak ettim kendi fanlarından memnun kalmayıp değiştiren var mı diye:)
    Benimki memnuniyetsizlik değil de renk katmak için aslında:)
    Aer ben de düşünüyordum bir aralar ama aklımda sıvı soğutma değişimi yoktu tabi o zamanlar, o fanlar illa kontrolcü istediği için vazgeçtim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 7 Haziran 2017; 22:1:20 >
    Kendi fanları oldukça iyiydi, özellikle 1100 RPM altında fan sesi duyulmuyor ama üzerinde çıkınca duyulmaya başlıyordu.

Valla renk katmak diyorsan işin piri AER RGB, gerisi hikaye fakat dediğin gibi maliyeti oldukça yüksek

Eğer onları da alırsam kasamın içi tam o malum yer olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 7 Haziran 2017; 22:13:38 >
  • quote:

Kendi fanları oldukça iyiydi, özellikle 1100 RPM altında fan sesi duyulmuyor ama üzerinde çıkınca duyulmaya başlıyordu.

Valla renk katmak diyorsan işin piri AER RGB, gerisi hikaye fakat dediğin gibi maliyeti oldukça yüksek

Eğer onları da alırsam kasamın içi tam o malum yer olacak

Aer rgb süper,kurarken yardımcı oluruz.NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.