Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
6
Favori
29.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ßekir

Valla beni 1 aya yakın süründürdüler ki bu süre daha da uzayabilir... Sürünmek istemeyen benden alır ertesi günü de o güzel soğutucusunu Ryzen sisteminde kullanır Ayrıca NZXT sadece 2017 Nisan başından sonra bu ürünleri alanlara kit gönderiyor, öncesinde alan olduysa bir bardak soğuk su...

BUNLARIN Derdi ne anlamadım neden ürünün yanına koymuyorlar bu kiti de ayrıca yollayıp milleti esir ediyorlar böyle saçma iş görmedim

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Para para para...
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    zaten dünya para alıyor yaw
  • Parça başına maliyeti 1 dolar bile değildir. Değersiz bu metal parça bir anda stokları karşılayamadı.

Kısmette alabilmek varmış , 1 hafta anca oldu ticket açalı ve şuan kargoda.

Siparişleri yetiştiremiyoruz ve ne zaman yeni parti metal parça geleceği belirsiz demişlerdi.

Yurtdışı sitelerde bu parçayı 2 aydır bekleyenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar backplate ve pompanın montaj ayakları plastik mi oluyor?

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Metal, satalım hemennn
  • quote:

Metal, satalım hemennn

Amd alınca düşünürük:)

Harbiden pompa ayağı ve backplate, ikisi de metal mi?

Backplate metal plastik karışımıydı sanki ama pompa ayağı metal
  • quote:

Backplate metal plastik karışımıydı sanki ama pompa ayağı metal

Benimkinin pompa ayağı plastik, neyse kırılınca yenilerler heralde...:)

Ucuz aldın diye sana çakma ürün yollamışlar
  • quote:

Ucuz aldın diye sana çakma ürün yollamışlar

Valla fıldır fıldır dönüyor pompa ekranı, gayet güzel:)

• Nihayet, AM4 kit elime ulaştı ve Kraken X52'mi kasaya taktım. Manyak güzel bir şey bu. İnsanın sürekli oynayası geliyor.

NZXT yaklaşık 10 günlük bir süre içersinde elime AM4 kiti ulaştırdı. İlk izlenimlerim ise görüntü gayet güzel ve şık. Pompa gürültüsü yok. Sıcaklıklar şu an için gayet normal seviyelerde.
    Bu arada Amazon.com'da direkt AM4 kiti ekli olan modeller satılmaya başlandı. Alacaklar değerlendirebilirler.
  • Benim am4 bracket göndermişler ticket açalı 2 gün oldu helal olsun.

• Öfff metal nereden çıktı? kafam corsair'in AM4 bracketine gitmiş.Yanlış yazdım Nzxt bracketi metal değil .Fakat sert bir malzeme , rijit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Öfff metal nereden çıktı? kafam corsair'in AM4 bracketine gitmiş.Yanlış yazdım Nzxt bracketi metal değil .Fakat sert bir malzeme , rijit.

Pompa ayağı plastik mi peki?

Bugün montajda elimin ayarını kaçırıp vidayı fazla sıkmamla biraz fan yuvasını kırdım.

Bu fanın yüksek devirde bana sıkıntı çıkarma imkanı var mıdır? Pervanede bir şey yok, sadece vidalamada sıkıntı oldu.

Masterliquid vida yuvaları kauçuk yapıdaydı ve bayağı sıkmama rağmen bir şey olmamıştı. Ama zırıltı yapıp beni çıldırtıyordu, ben de ondan fazla sıkıp kırdım. Ve yine onun pompa ayağı metaldi, ama backplate acayipti. Bunun gibi sokete vidalı değil, pompayı montajlarken arkadan destekleyip vidalamak gerekiyor. İki el gerekiyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 3 Haziran 2017; 0:20:1 >

Pompa ayağı derken neresi oluyor algılayamadım. Pompanın işlemciye değen yüzeyi tamamen metal.Pompayı çevreleyen aksam ise sert bir malzemeden yapılmış.Bu sebeple de ağır değil.Kuş gibi.

Hortum bağlantı kısımları plastik.Bunlar ileride deforme olur mu , ısıya bağlı olarak kopma , çatlama , dökülme yapar mı artık deneyimleyeceğiz.
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    Pompa yüzeyini değil de o sert plastik kısmı sormuştum. Master metal olduğundan onu da öyle bekliyordum. Önceki soğutma zırıltı yapıyordu inşallah bu yapmaz. Gerçi fan aldım ama neyse bakalım.

Renkler felan gerçekten güzel

• Arkadaşlar cam yazılımında renk ayarı ve fan ayar kısmı bende kayboluyor, tekrar yüklemeyle düzeliyor.
    Bu neyin nesi, nasıl düzeltilir veya neden böyle sorun çıkarıyor acaba?
    Bende öyle bir sorun olmadı hiç. Tüm bunlar Ryzen'e geçmen için bir işaret mi yoksa
  • quote:

Bende öyle bir sorun olmadı hiç. Tüm bunlar Ryzen'e geçmen için bir işaret mi yoksa

Sürücüyü tekrar yükledim düzeldi, ryzen benim işlemcinin çekirdeklerini yesin:)
    Galiba anakarta takılan usb de sıkıntı var, neyin nesi anlamadım valla.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.