Şimdi Ara

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
6
Favori
28.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Corax yada İnventus dan al 6 yıl garantisi olur.

Amazonda 2 yıl garanti var.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam coraxı düşünüyorum
  • Bu ayar nasil yapiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thom yorke T kullanıcısına yanıt
    Euro 5 tl dolar 4 tl amaz9ndan 100 dolara veya amazon.de 100 euro apamiyacagina gore buradan apman daha mantikli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ladre81

Bu müziğe göre ledlerin yanması sorunu bendede var x62 kullanıyorum bir çözümü varmı acaba.

Alıntıları Göster
    Sorun tamamen yazilimdan kaynakli format atmadigim bı gün eski yazilim yüklüydü format attim yeni yazilimi indirdim sizde ki sorun baş gösterdi sonra sildim regeditten kayit defterini de temizledim. Sonrasinda eski yazilimi buldum yukledim sorun duzeldi . Firma yazilimda zayif ve mail atmama ragmen geri dönüş olmadi bu sorun hakkinda .

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Corax yada İnventus dan al 6 yıl garantisi olur.

Amazonda 2 yıl garanti var.
    2 yıl sonunda amazondan alacağı para iadesi ile corax ya da inventustan alacağı para iadesini merak ediyorum. Aynı ürünü alabilecek mi.
    Neyse inşallah sıkıntısız kullanır da gerek kalmaz bu düşüncelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

2 yıl sonunda amazondan alacağı para iadesi ile corax ya da inventustan alacağı para iadesini merak ediyorum. Aynı ürünü alabilecek mi.
    Neyse inşallah sıkıntısız kullanır da gerek kalmaz bu düşüncelere.

Alıntıları Göster
    6 Yıl ürün değişimi yapılabilir. tabi tercih alan kişiyi ilgilendirir
  • 6 sene kim öle kim kala. TR firmaları ürünü satana kadar dükkandan çıktıktan sonra bozulsun arkasında durmuyorlar bir ton uğraşıyorsun. Fazlada 6 sene garantiye takılmayın istersen ömür boyu versin
  • corax alpha pompası bozulan x62yi sorunsuz şekilde yenisi ile değiştirdi. fazla paranoyak olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Eazy-E

corax alpha pompası bozulan x62yi sorunsuz şekilde yenisi ile değiştirdi. fazla paranoyak olmayın
    X52 de sorunsuz değişti,üzerine bir miktar para ile x72 oldu.
  • iyi ki eski kafalıyım takıyorum ntcua hava soğutmayı püfür püfür serinletiyorum işlemciyi pompa ne zaman bozulur patlar değişim için servisle uğraş sök tak uğraş derdim yok 400 tl de cepte kar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Mayıs 2018; 2:36:35 >
  • .......................................................................................................

Buraya belirteyim istedim acaba sadece bende mi böyle yoksa sizde de mi aynı bir deneyin görün istedim. Testleri sizde yapmak isterseniz DPC Latency Checker indirmek için:

www.thesycon.de
    Thesycon Tools - Free Download
    https://www.thesycon.de/eng/free_download.shtml

NZXT'nin meşhur CAM yazılımı bende "CPU DPC Latency" zamanını çok olumsuz etkiliyor. Normalde sistem boşta 07-1000µs arasında inişli çıkışlı olan ama yükteyken yani oyunlarda nerdeyse sabit bir şekilde ~500µs olan DPC Latency, CAM yazılımı çalıştırınca ~3900-4500µs'ye arasında devam eden bir aralığa sıçrıyor ve bu aralıktan oyunlarda bile ne düşüyor nede çok daha yukarılara çıkıyor ortalama ~4250µs olarak devam ediyor ta ki CAM yazılımından tamamen çıkış yapana kadar (saatin ordaki ikonunun çalışmadığından da emin olun). DPC Latency'in ~4500µs gibi (9 kat) değerlere çıkması haliyle oyunlardaki lagı da artırıyor, stutter, fps düşmesi, müzik performansını bile etkiliyor yani özetle sistemi yavaşlatıyor...

CAM yazılımı kapalı sistem boşta

NZXT Kraken X42/X52/X62/X72 AIO Sıvı Soğutma

CAM yazılımı kapalı sistem yükte

CAM yazılımı açık sistem boşta (Oyun kapalı)

CAM yazılımı açık sistem yükte (Oyun açık)

CAM yazılımı kapatıldığı anda DPC latency'in sistem yükteyken bile (Oyun açık) ~4500µs' lerdeyken birden ~500µs'lere düşüşü.

Not: LatencyMon v6.51 yazılımını çalıştırdığımda ise CAM eğer açıksa 15 saniye sonra testten birden çıkıyor ama CAM kapalı ise LatencyMon v6.51 çalışmaya devam ediyor.
    .
    .
    .
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 14 Mayıs 2018; 22:13:49 >

• Arkadaşlar
    Speed Fan ile CAM yazılımı arasında sıcaklık farkı var.

Cam yazılımında 40 ise Speed Fan'da 34-35 derece oluyor ortalama 6-7 derecelik bir sapma var bu durum normal mi ?
    am4 anakartların çoğu ısı programı seçiyor yani her ısı programı ısıyı doğru ölçmüyor en doğru ölçen HWiNFO
    HWiNFO
    Free Download HWiNFO Sofware | Installer & Portable for Windows, DOS
    https://www.hwinfo.com/download.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Mayıs 2018; 0:10:58 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ben İntel İ7 8700K kullanıyorum bahsettiğiniz programı deneyeceğim.
    pardon ben amd sanmıştım ama İntelde de işe yarayabilir
  • Arkadaslar merhaba..Bugun kraken x62 aldim tum baglantilari duzgun bir sekilde yaptim.Usb , 3 pun , sata vs..Sistemi calistirinca pomapa uzerindeki nzxt yazisi ve ledler calisiyor

Ancak oslemcim surekli 90 ve uzeri sanirim pompa calismiyor..

Yapmam gereken baska birsey veya atladigim bir konumu var ?

Sistem ryzen 2700x , gigabyte aorus x470 gaming 7 wifi..

• woundedknee kullanıcısına yanıt
    X72 nasıl soğutma performansı olarak değdi mi değiştirdiğinize?
    @mgurgen
    Bağlantıları iyice kontrol edin, olmadı montajı gözden geçirin çünkü çalışmaması için sebep yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

X72 nasıl soğutma performansı olarak değdi mi değiştirdiğinize?
    @mgurgen
    Bağlantıları iyice kontrol edin, olmadı montajı gözden geçirin çünkü çalışmaması için sebep yok
    Cam yazılımını yükleyene kadar sıcaklıklar 90 civarıydı ve led gri idi..
    Cam'ı yükleyince ledler maviye döndü ve pompaya çalıştı.Şuanda stabil sıcaklıklar.
    Boşta 29-32 civarı , stabilite teslerinde max. 56 derece gördü.4.0Ghz 'e overclocklu voltaj 1.325V
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.