Şimdi Ara

O ADAM BEYAZ TV'DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki bir futbol klübünü İSTERSEM 1 dk da yok edebilirim.. Haftaya fb maçina gidip sahaya atlayip birine tekme atarsam savciyada '' yok abii öyle bişiy ben sarilmak istedim '' dersem serbest kalacağim için sorun yok..

Yanmişiz lan biz.. Tepeden tirnağa Türk Futbolu BİTMİŞTİR....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O

Ortalık karıştı

Alıntıları Göster
    tam kapatıyodum ortam şenlendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O

Ortalık karıştı

Alıntıları Göster
    Fernandes'in moralini düzeltmeye girmiş

Adam tam komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

bu sahaya atlayıp futbolcuya saldıran adam ceza alacağına nasıl Beşiktaş ceza alır aklım almıyor...

cezayı beşiktaş değil kasımpaşa alır beşiktaş niye alsın ki. stadın güvenliğinden kasımpaşa sorumlu, onun sahası. taraftarın beşiktaşlı olması bi şeyi değiştirmez. beşiktaş ceza alır diye bi haber mi var?

bu adamı da ibret için ömür boyu sahadan men edeceksin, hapse atacaksın bi kaç sene de. nerdeyse programı ele geçirecek.
  • Beyler adamn twitterina bakin ozellikle.biraz geriye dogru bakin tam komedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan engin içeride biriyle telefonla konuşup o adami acilen ordan almasi gerektiği söylendi başka izahi yok bunun... Resmen elinden kolundan tutup dişari aldi.. Yazik..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Sinan engin içeride biriyle telefonla konuşup o adami acilen ordan almasi gerektiği söylendi başka izahi yok bunun... Resmen elinden kolundan tutup dişari aldi.. Yazik..
    bu ne ya resmen rezillik
  • quote:

Orijinalden alıntı: adizman

bu ne ya resmen rezillik

Alıntıları Göster
    bu adama Bursasporlu diyip Bursaspor'a küfür eden adamlar vardı dün ve bugün Twitter'da. O arkadaşlara o küfürleri misliyle iade olmuştur umarım.
  • quote:

Sinan engin içeride biriyle telefonla konuşup o adami acilen ordan almasi gerektiği söylendi başka izahi yok bunun... Resmen elinden kolundan tutup dişari aldi.. Yazik..

Benim bildiğim Sinan çok bile dayandı. Televizyon skandalı program oldu. Ertem'e de hiç yakışmadı. Ondan da özür bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

bu adama Bursasporlu diyip Bursaspor'a küfür eden adamlar vardı dün ve bugün Twitter'da. O arkadaşlara o küfürleri misliyle iade olmuştur umarım.

Alıntıları Göster
    bu adam evli ve 1 çocuğu varmış Twitter'daki fake müstehcen hesapları takip ediyor ve onlara gerçekmiş gibi mesajlar atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adizman

bu ne ya resmen rezillik

Alıntıları Göster
    iyi bari götürdü sinan engin. rüzgar bunlar sırf. adam hepsini susturdu nerdeyse. ümit hiç muhatap olmadı iyi oldu. sinan engin de adammış. ahmet çakarın atarı sırf hava. adam en fazla onun kadar saçmaladı, stüdyodan kaçacaktı rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

quote:

Benim bildiğim Sinan çok bile dayandı. Televizyon skandalı program oldu. Ertem'e de hiç yakışmadı. Ondan da özür bekliyorum.

Ert min ilk pis isi mi bu sanki gecen sene firat aydinursun kapisina gitmisti
    Çok bozdu ertem

• Bide habercilik yaptık diyorlar

• Ne demiş yakalayamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Ne demiş yakalayamadım ?
    eee niye girmis ?
  • Bu gece gerek Ntvsporda YD, gerekse de Beyaz tvdeki muhabbet Türk futbolunun Bitmiş olduğunu açikça göstermiştir..

• Girmemiş atmışlar . Buda hazır düştüm gidip fernandese sarilayim demis . Koşarken hızını alamayıp çarpmış . Yerseniz tabi .

• Bu adam yarın öbürgün almeida ve motta hakkında suç duyurusunda bulunursa şaşırmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

eee niye girmis ?

Alıntıları Göster
    Gece yarilari kanun değişikliği yapanlar mecliste şike aklanmasi için 6222 degistirenler bunlar sizlerin eseri
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Gece yarilari kanun değişikliği yapanlar mecliste şike aklanmasi için 6222 degistirenler bunlar sizlerin eseri

Alıntıları Göster
    beyaz tv resmen adamı idama götürdü,90-100 kişilip grub o kanalı basıp adamı linç etseydi ne olacaktı acaba,polis gelene kadar o adamı patates ederler patates
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.