Şimdi Ara

O ADAM BEYAZ TV'DE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jackiver

beyaz tv resmen adamı idama götürdü,90-100 kişilip grub o kanalı basıp adamı linç etseydi ne olacaktı acaba,polis gelene kadar o adamı patates ederler patates

• quote:

Orijinalden alıntı: jackiver

beyaz tv resmen adamı idama götürdü,90-100 kişilip grub o kanalı basıp adamı linç etseydi ne olacaktı acaba,polis gelene kadar o adamı patates ederler patates

Olsaydi üzülürmüydüm bilemiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Galatasaray Juventus maçında bizim futbolculara da kar topu atmış galiba.Adam bukalemun gibi her takımın rengini almış.
  • [DHTUBE=https://www.youtube.com/watch?v=xi5tt4Rxbsg&feature=youtube_gdata_player]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bildiğin "Ben sahaya düşmüşüm, kime gideceğim?" dedi. Bu adam iş adamıysa, ben de Rothschild ailesindenim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

bu sahaya atlayıp futbolcuya saldıran adam ceza alacağına nasıl Beşiktaş ceza alır aklım almıyor...

cezayı beşiktaş değil kasımpaşa alır beşiktaş niye alsın ki. stadın güvenliğinden kasımpaşa sorumlu, onun sahası. taraftarın beşiktaşlı olması bi şeyi değiştirmez. beşiktaş ceza alır diye bi haber mi var?

bu adamı da ibret için ömür boyu sahadan men edeceksin, hapse atacaksın bi kaç sene de. nerdeyse programı ele geçirecek.

almedia ceza almış Beşiktaşlı olduğu için

programa katılan sahaya atlayan adam dedi ki Beşiktaş ceza aldığı için çok üzgünüm, bütün camiadan özür diliyorum, almedia ceza aldı benim yüzümden, bu Beşiktaşın ceza alması demektir. benim yüzümden Beşiktaşa (almediaya) ceza verildi dedi sahaya atlayan adam...

• twitterda takip ettiklerine baktım da abovvvv abovvv
  • Video da ses yok.İzleyemedik
    Ama kime gidecektim falan dediyse.
  • Buyrun arkadaşlar.

• ceza alması gereken adam bir de televizyona çıkmış,programlara katılıyor.
    Adaletin geldiği noktaya bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasim arada tehdit ve tecavüz mü dedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyugur

İşin asıl komik yanı dün bir futbolcuya saha içinde saldıran adam suan olması gerektiği gibi adli işlerle uğraşmak yerine tv ye çıkıyor . Bu ne rezil bir memleket arkadaş . Hiç mi hak hukuk adalet kalmadı bu ülkede ?

Hak, Hukuk, Adalet.
    Hakimler mahkeme esnasında uyuyorlar artık.
    şüpheli adı altında 4 sene içeri aldıkları insanlara kusura bakma diyorlar.
    neyin adaleti
    neyin hukuku.
    benim bir alacak verecek davam var.
    2004 senesinden beri sürüyor.
    Adalet sistemi yozlaşmış ve çökmüştür. itibarı da kalmamıştır.
  • Kepaze ülkem, rezil ülkem...

Kurtuluş savaşında Atatürk'ün savaşarak koruduğu onurumuzu şimdi parayla ticaret makamında döndürüyoruz. Yazık ki ülkemden utanacak seviyeye gelmişsem.

• Ingiltere'de yaşayacağım artık futbol yüzünden oraya gideceğim. Mis gibi Premier Lig var oh. Siz dandik Toto ligiyle uğraşıp durun

• Nasıl sallıyor yuh

• quote:

quote:

quote:

bu sahaya atlayıp futbolcuya saldıran adam ceza alacağına nasıl Beşiktaş ceza alır aklım almıyor...

cezayı beşiktaş değil kasımpaşa alır beşiktaş niye alsın ki. stadın güvenliğinden kasımpaşa sorumlu, onun sahası. taraftarın beşiktaşlı olması bi şeyi değiştirmez. beşiktaş ceza alır diye bi haber mi var?

bu adamı da ibret için ömür boyu sahadan men edeceksin, hapse atacaksın bi kaç sene de. nerdeyse programı ele geçirecek.

programa katılan sahaya atlayan adam dedi ki Beşiktaş ceza aldığı için çok üzgünüm, bütün camiadan özür diliyorum, almedia ceza aldı benim yüzümden, bu Beşiktaşın ceza alması demektir. benim yüzümden Beşiktaşa (almediaya) ceza verildi dedi sahaya atlayan adam...

o normal, sahaya giren kim olursa olsun dokunamazsın. bizim bursasporlu kaleci de maç bittiğinde adam saldırmaya çalışınca adama daldı tekme tokat ceza aldı 4 maç sonra 2 maça indi. bu tüm dünya da böyle. beşiktaşa gelince ülke bitmiş adalet yok naraları atanlar onları görmüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o normal, sahaya giren kim olursa olsun dokunamazsın. bizim bursasporlu kaleci de maç bittiğinde adam saldırmaya çalışınca adama daldı tekme tokat ceza aldı 4 maç sonra 2 maça indi. bu tüm dünya da böyle. beşiktaşa gelince ülke bitmiş adalet yok naraları atanlar onları görmüyor.

dokunmasınlardı da adam fernandes yerdeyken ya bıçak falan saplasaydı kasımpaşalı futbolcularda teke yumruk yere indirdiler almedia ya kendini tutamadı yerdeyken bir kaç tekme attı yerden kalkmasın bir daha diyerek belki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dokunmasınlardı da adam fernandes yerdeyken ya bıçak falan saplasaydı kasımpaşalı futbolcularda teke yumruk yere indirdiler almedia ya kendini tutamadı yerdeyken bir kaç tekme attı yerden kalkmasın bir daha diyerek belki

o anda öyle refleks gösterilmesi normal zaten, adamın kalp atışı belki 120 ile top oynuyor, normal insan değiller ki o sahada gladyatör gibiler. yurt dışında da oluyor da adam gelip sahada koşuyor ya da sarılıyor, niyeti belli yani. bizdeki seyirci direkt adama dalıyor. nefsi müdafaa gibi düşünüp karar ona göre verilmesi lazım. bizim kaleciye de ceza verilmemesi lazımdı, almedia ya da verilmemesi lazım ancak kuralı yapan bizdeki gibi manyakları düşünmemiş sanırım. direkt futbolcuya kastedilen can güvenliği olmayan bi yerde maç oynanmaması lazım, böyle düşünmesi lazım hakemin. hakem kendine yapılsa tatil eder ama futbolcuya üzerine nerdeyse kart gösterecek.

• 2.gol ofsayt gözlerim ile gördüm demiş.Mümkün değil görmesi çünkü atladığı tribün Beşiktaş alanı tarafında değil Kasımpaşa alanı tarafında.Yani rakip kale önünde çizgi halinde olan bir defans arkasında 4-5 cm geride duran adamı görmesi mümkün değil bence.Superman falan olmak lazım
  • Sözleri allayıp pullayıp konuşuyor.Gelmiş geçmiş en büyük futbolcudan , bana vuran,tekme atan Almeida'dan vss
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.