Şimdi Ara

O ARAÇTA CAM PATLAMASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fabrikasını gezmiştim bu temperli camların. Yüzey geriliminin eşit gelişmesi için soğutma işlemi çok önemli. Bu sırada soğurken %20-30 fire veriyorlardı. O sırada patlamayan, fakat gerilimlerinde yine de bölgesel farklar bulunanların bazıları da sonraki ilk stresi bekliyorlar. Bu stres kaynağı köşedeki küçük bir cizik veya kapılardan birinin kapatılması da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 20 Haziran 2010; 19:54:15 >
  • yazılanları okuyunca gercektende oluyomus bunu anladım.inşallah hemen yarın takarlarda aracı teslim alabilirim.film çektirmek farz oldu artık.
  • bu güne kadar başıma gelmedi kimseden de duymadım Allah göstermesin diyelim
  • Abimin dogan slx'te bundan 7-8 ay önce armadadan sincana dogru 50-60 km hızla giderken birden önümde cam tuz buz oldu AMA düşmedi kalıp şeklinde durdu hiç bir şey anlamadım,ne kasis vardı nede birşeye çarptık ama tak diye birses geldiğini duydum biri birşey atmış olabilirdi önden ama farketmedik o haliyle sanayi aradık yaklasık 40km cam düşmedi ama hiç.DOGAN SLX'TE BİLE CAM TUZ BUZ OLUP YERLERE SACILMADI...gittiğimde bir camcı bulduk organize sanayide 70tl fiyat verdiler cama bu cam en adi camdır direk böyle kalıp şeklinde kalmaz param parça olur keser dedi..Demek ki en adi camlardan kullanılmış..
  • Geçmiş olsun demekki oluyormuş.
  • çok sıcak havalarda araç park halindeyken cam patlayabilirmiş.buda aracın içindeki havanın genleşmesi ve çıkacak bir yer bulamamasından kaynaklanırmış.araç güvenli bir yerdeyse ve hava çok sıcaksa üstelik güneşe maruz kalıyorsa camın birini 1-2 mm. açık tutmak iyi olur.
  • çok sakat bir durum araçta çocukta olabilirdi
  • arkadaşlar.bugun aracımı bıraktığım eresin topkapı servisine gittim.bir kişi dışında kimse ilgilenmedi.hemen kaskodan yapalım dediler.hasarsızlık bozulmuyo dediler ama burda deil dışardaki bi camcıda yaptıralım dediler.5 dakika sonra öğrendim ki dışarıda takılıcak cam yan sanayiymiş.çok sinirlendim.sert cıktım. onlar araç bizden alınmış olsaydı tarzı cümleler kurdular.aracın arka camına hemen muşamba tarzı bişey çektirip aracı satın aldığım kia bayraktar kağıthaneye gittim.bana aracı satan bayana gittim beraber servise indik.bir iki ufak mırın kırın ettikten sonra maden bizden alınmış boynumuzun borcu dediler ve cam patlamasının cam kasılmasından dolayı(yani montaj hatası) olduğuna karar verip aracı garanti kapsamında orjinal camla değiştirmem için orda bırakmamı soylediler ve bıraktım.

bu olaydan kendimce cıkardığım ders : evimin 200 metre ilerisinde servis olmasına rağmen aracı teslim aldığım bayiden başkasına gitmiyecekmişim!
  • bizim 407 ninde araç park halindeyken camı çatlamıştı.Olabiliyor yani.

• İlginç

Bu da devamı

Camın kırıldığı anda görüntüyü çekenin kurduğu cümleye bittim An nan nı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seizure -- 22 Haziran 2010; 14:13:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.