Şimdi Ara

O/B Ses kartı problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi anakartım Gigabyte P35c DS3R
    Kart 7.1 ve 6 girişli.
    Girişler şu şekilde : 1 Front | 1 Rear | 1 Subw/Center | 1 Side | 1 Mikrofon | 1 Line-In

Belli başlı ses kartı problemlerini sıralayım;

O/B ses kartından line in'den ses alamıyorum.Resimde kapalı görünüyor ama açtığımda falanda sinyal gelmiyor.Gitar bağlıyorum genelde çalışmıyo o giriş muhtemelen yada software bi problem..

En önemli olay resimde göründüğü gibi;kırmızı ile daire içine aldığım seçenekleri seçip,kısıp sesini açamıyorum.Onlar kilitli öylece.Tek oynatabildiğim kayıt denetimi seçeneği oda Stereo Mix yerine geçiyo zaten.Yani problemi pratik olarak anlatmam gerekirse;
    Stereo mix'i nekadar çok açık tutarsam,yayın yaptığım radyoda ses okadar çok gidiyo ve doğal olarak peak vererek distorte oluyo(yüksek sinyal gittiği için bozuluyo).Bende normal olarak sesi baya bi kısıp öyle çalmak zorundayım.Ama öyle oluncada kayıt denetimi kısık olduğundan dolayı mikrofonun sesini açamıyorum ve konuştuklarım duyulmuyo.Yani mikrofonun sesinide açıp kapatamıyorum.
    Benim sormak istediğim bunun çözümü nasıl olur?O seçilemeyen seçenekleri nasıl aktif edip seçebiliriz?Öyle bi olay varmı yoksa eski driver falanmı yüklemem lazım?

Resim :

O/B Ses kartı problemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korax -- 28 Kasım 2007; 4:55:57 >

• Aynı problem bende de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.