Şimdi Ara

O bir canavar: ASUS GT 430 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1986 yılında 7 yaşında Atari 2600 ile başladım oyun oynamaya, Commodere64 ve Amiga 500 zamanlarından, grafiklerin, fizik motorlarının önemli olmadığı, üç cana sahip olup bunlar bittiğinde eşekler gibi oyunun en başından oynamaya başladığın dönemlerden beri oyun oynuyorum.

bazen steam mağaza sayfasına girip biraz incelediğimde yayınlanma tarihi üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen hala oynama fırsatı bulamadığım AAA kalitesinde düzinelerce oyun olduğunu fark ediyorum.
    örneğin ilk Withcer oyununu geçen sene oynayıp bitirdim, ilk oynamaya başladığımda grafiklerin yeni oyunlara göre kötü görünmesi rahatsız etmişti ama sonrasında alıştım ve en keyif aldığım yapımlardan birisi oldu.

bana kalırsa her ne kadar uygulayamıyor olsam da arkadaşımızın oyun, dolaylı olarak da teknoloji sektörüne yaklaşımı mantıklı bir tercih.
    son çıkan her oyunun peşine düşmemek, biraz da geçmişte kaçırmış olduğumuz yapımların kıymetini bilmek, onarın tadını çıkartmak hem donanımlara ayırdığımız bütçeleri önemli oranda azaltacağı gibi, kullandığımız donanımlarında kullanım ömürlerini uzatacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratBayrakçı -- 5 Ağustos 2019; 10:12:49 >

• 2000-2019 yılları arasında çıkan oyunları harika akıcıklıkta oynatan msi r9 380 satılıktır gaming modelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Nvidia birazdan gelip plaket verecekmiş hazırlıklara başla
    Dostum, GT 430 anlatılmaz yaşanır. Bu kartla 2013'den geriye dönük aç oyna rahat et. Şu ana kadar sahip olduğum en iyi ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratBayrakçı

1986 yılında 7 yaşında Atari 2600 ile başladım oyun oynamaya, Commodere64 ve Amiga 500 zamanlarından, grafiklerin, fizik motorlarının önemli olmadığı, üç cana sahip olup bunlar bittiğinde eşekler gibi oyunun en başından oynamaya başladığın dönemlerden beri oyun oynuyorum.

bazen steam mağaza sayfasına girip biraz incelediğimde yayınlanma tarihi üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen hala oynama fırsatı bulamadığım AAA kalitesinde düzinelerce oyun olduğunu fark ediyorum.
    örneğin ilk Withcer oyununu geçen sene oynayıp bitirdim, ilk oynamaya başladığımda grafiklerin yeni oyunlara göre kötü görünmesi rahatsız etmişti ama sonrasında alıştım ve en keyif aldığım yapımlardan birisi oldu.

bana kalırsa her ne kadar uygulayamıyor olsam da arkadaşımızın oyun, dolaylı olarak da teknoloji sektörüne yaklaşımı mantıklı bir tercih.
    son çıkan her oyunun peşine düşmemek, biraz da geçmişte kaçırmış olduğumuz yapımların kıymetini bilmek, onarın tadını çıkartmak hem donanımlara ayırdığımız bütçeleri önemli oranda azaltacağı gibi, kullandığımız donanımlarında kullanım ömürlerini uzatacaktır.
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Aynı jenerasyonu yaşayan biriyim. Commodore 64'de kafa ayarıyla uğraşan, Myth ile geceleyip, Turrican'da akşamı getirdigim günleri yaşarak bugünlere geldim bende. Ben yukarıda yazdıklarımda aslında işin biraz maddi yönüne vurgu yaptım. Bende almasıni bilirim güncel ekran kartını. Ama her sektörde okduğu gibi, bu sektöründe amacı bize para harcatmak masraf yaptırmak. Dibimizden geçip giden el sürmedigimiz ama mutlaka deneyimlemek gereken harika oyunlar var. Eldeki eski ekran kartlarının üstesinden gelebileceği..

• Ben 2011 gibi geç bir tarihte 9400GT yi emekli edip, yerine hd4670 takmıştım. Dünyalar benim olmuştu, 800-600 den 720p ye geçiş yapmis ve neredeyse her oyunu 60 fps oynar olmustum. Forumdakiler yuksek fps seviyor, yuksek cpzunurluk seviyor ama bana bunlar cok lüx geliyor. 2014 de sapphire hd4670 i emekli edip yerine gtx660 aldım, hala daha oynadigim her oyunu 1080p 60 fps oynatiyor.

Ha bugun sistem toplasam kendime ryzen 1200+ rx460 alir geçerim bana yeterli gelir. Ozetle ôlmüyorsunuz dusuk ayarda dusuk cozunurlukte oynayinca :))

• Rx 460 var elimde GTA 5 yüzü görmedim neyden bahsediyor acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu forumun yaş ortalaması 9-10 falan mı oldu anlayamıyorum.

nVidia GT-430'un Zotac 1 GB versiyonu,Core Clock 850 MHZ / Shader 1800 MHZ kullanmıştım,kartı uzun süreler boyunca 85-90 derecelerde kullanmama rağmen termal macun bile değiştirmedim.

Overclock ile 1920x1080'de,FXAA açık,Texture "High" ayarda GTA V'de stabil 29-30 FPS alabiliyordum.Hatta FXAA kapalı,Texture "Normal" ayarda 40 FPS görüyor.Kart GT-710'dan güçlü,730'la da aynı sayılır.GT-640'larında yüksek sıcaklıkta karamel olduğu mâlum.430'un 40 nanometrelik GPU'su ve Fujitsu-Caxpon üretimi kondansatör/Güç beslemeleri inanılmaz sağlam,9800 GT'lerde de aynısı vardı.105-106 dereceye kadar gidebilir.

Stock haliyle,700 MHZ/1400 MHZ gelen kart,Bios'tan müdahele ile 900/2000'e kadar sağlam bir soğutmayla çıkıyor,zaten 49 Watt TDP Stock halde 34-35 Watt değerinde geziyor.Asus versiyonuna 2020 versiyon GPUTweak kurabilir,5 bin liralık kartlara komut veren uygulamayı aynı temalarla ve aynı şekilde GeForce Experience'ı da kullanabilirsiniz.Bu kart Çin ve Japonya'da 2 kere en iyi fiyat ödülü aldı zaten.

Kart 2010 yılının GT-1030'u değil,GT-X 1650'siydi.Çünkü aynı zamanda GT-210 (Dönemin GT-1030'u.) da satılıyordu

Geçen hafta RX 5700 Pulse aldım,RX 590 Nitro alacaktım,inat ettim 4K için 5700 aldım.GT-430'la dalga geçen arkadaşlar,hepinizin kartını toplasak benim 5700 etmez,hatta ondan önce GT-X 780 Ti kullanıyordum,o da etmez.GT-430'da RX 460'ın bile yanından geçemez ama ben 9800 GT,GT-430,GT-X 745 gibi "OLD BUT GOLD" F/P kartlarına saygı duyuyorum,güncel fiyatı vs. tartışılır ama fiyat/performans konusunda saygı duyarım.Vatan'daki 1000 liralık 2 GB GDDR5 GT-1030'un verdiği FPS 60 ise,430'da 30 FPS veriyor,biri 100 lira,biri 1000 lira burada da dalga geçilecek kişi GT-1030 alanlar oluyor 10 katı para veriyorsun,100 liralık GT-430'a Overclock yapınca arada %70-80 fark kalıyor,yani 2 katı bile değil.

Ek olarak kart Vatan PC'de 371 TL fiyata sahip,esasen de 2010 bir kart değildir,40 nanometre GF108'i 2016'ya kadar kullandılar.

Bende 7 nanometre Radeon çıkacak diye 3 sene bekledim,doların da düşmesini bekledim,5700'ü de 2 ay bekledim,2300'e de Pulse aldım,4 senedir Intel'in dahili 4000 grafikleriyle idare ediyordum.

GT-430 alan arkadaş sonuçta bunla vakit geçirebiliyor,ek olarak Quake 4,Brother in Arms Hells Highway ,Inversion , Spec Ops the Line , Gears of War, Crysis 1-2-3 Warhead gibi oyunların grafikleri 2019 yapımı oyunların çoğundan iyi,ben konuyu açan arkadaşa katılıyorum.Her yıl dünya geneli 120-140 oyun çıkıyor,bunların en az 100 tanesi FPS/TPS yani oynamadığımız dünya kadar oyun var.

1080p Ultra ayarlarda 130-140 FPS'de Battlefield V oynuyorum ve Ragdoll/Gore fizikleri ,Spec Ops The Line ve Inversion'un yanından geçemez,Forza Motorsport 7 oynuyorum,bildiğiniz 2007 yapımı NFS Prostreet.

GTA V'i ben normal haliyle bebe oyunu buldum,oyuna adam gibi Euphoria Ragdoll,Realistic Handling/Accerlation
    (Killatomate85) modları yaptım öyle oynamaya değiyor.

@only_raziel Hocam GT-430 hayırlı olsun,canavar gibi 90 derecede çalışan,Overclock ile de dehşet verim alınan bir kart,kartın DirectX11 desteklemesi de cabası hatta aynı metal blok halen GT-710/30 ve GT-1030'da da kullanılıyor

Bu arada KESİNLİKLE :

NFS Carbon
    NFS Prostreet
    NFS Undercover
    LFS S2
    Beamng Drive(Çok rahat açar,gölgeleri kısın.)
    Ghost Recon : Advanced Warfighter 1/2
    Quake 4
    Spec Ops The Line
    Operation Flashpoint Dragon Ris./Red River
    Arma 2 (Arma 3 vasat.)
    Inversion
    Gears of War
    Crysis 1/Warhead/2/3

Oynayın,ve görün,15 senelik oyunlar daha kaliteli.2013'ten sonra oyun sektörü 6-13 yaş arasına döndü,eskiden Quake'leri en manyak adam 2-3 haftada bitirirdi,geçen gün Scorn ve Doom Eternal'i 7 saatte bitirdim,ve şu an unuttum,aynı ben Ghost Rec Ad War. 1'i 4 günde bitiremedim.

Dalga geçenlere bakmayın,devir tasarruf devri buna katılıyorum,ben işim dolayısıyla sera çizimleri yapıyorum o yüzden sağlam bir PC lazımdı,oyun için alsaydım büyük ihtimalle tekrar GT-430 alabilirim,1080p video açıyor diyen arkadaşa da şunu söyleyim kart 1440p destekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir oyunu zor açmak ne demek ?

Şişe kapağı mı bu ?

Youtube'da Stock halinin GTA V testi var,1920x1080 FXAA açık,gölgeler açık,Normal ayarlarda oynayış ve AVG FPS 30.49

1920x1080 gölgeler kapalı,herşey Norma(Low) Benchmark'ta AVG 50 görüyor.

GT-630 az güç çeksin diye GT-430'un kasıntı hali.

Bu kartı 800/1600 MHZ bile yapınca %15 FPS artıyor 850-900 yaparsanız Wolfenstein The New Order'da,1600x900 ayarlarda 30 FPS veriyor.

• Eldekini en iyi şekilde kullanmak anlamında en iyisini yapmışsınız. Kartın gpu-z görüntüsünü buraya atabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

Şu forumun yaş ortalaması 9-10 falan mı oldu anlayamıyorum.

nVidia GT-430'un Zotac 1 GB versiyonu,Core Clock 850 MHZ / Shader 1800 MHZ kullanmıştım,kartı uzun süreler boyunca 85-90 derecelerde kullanmama rağmen termal macun bile değiştirmedim.

Overclock ile 1920x1080'de,FXAA açık,Texture "High" ayarda GTA V'de stabil 29-30 FPS alabiliyordum.Hatta FXAA kapalı,Texture "Normal" ayarda 40 FPS görüyor.Kart GT-710'dan güçlü,730'la da aynı sayılır.GT-640'larında yüksek sıcaklıkta karamel olduğu mâlum.430'un 40 nanometrelik GPU'su ve Fujitsu-Caxpon üretimi kondansatör/Güç beslemeleri inanılmaz sağlam,9800 GT'lerde de aynısı vardı.105-106 dereceye kadar gidebilir.

Stock haliyle,700 MHZ/1400 MHZ gelen kart,Bios'tan müdahele ile 900/2000'e kadar sağlam bir soğutmayla çıkıyor,zaten 49 Watt TDP Stock halde 34-35 Watt değerinde geziyor.Asus versiyonuna 2020 versiyon GPUTweak kurabilir,5 bin liralık kartlara komut veren uygulamayı aynı temalarla ve aynı şekilde GeForce Experience'ı da kullanabilirsiniz.Bu kart Çin ve Japonya'da 2 kere en iyi fiyat ödülü aldı zaten.

Kart 2010 yılının GT-1030'u değil,GT-X 1650'siydi.Çünkü aynı zamanda GT-210 (Dönemin GT-1030'u.) da satılıyordu

Geçen hafta RX 5700 Pulse aldım,RX 590 Nitro alacaktım,inat ettim 4K için 5700 aldım.GT-430'la dalga geçen arkadaşlar,hepinizin kartını toplasak benim 5700 etmez,hatta ondan önce GT-X 780 Ti kullanıyordum,o da etmez.GT-430'da RX 460'ın bile yanından geçemez ama ben 9800 GT,GT-430,GT-X 745 gibi "OLD BUT GOLD" F/P kartlarına saygı duyuyorum,güncel fiyatı vs. tartışılır ama fiyat/performans konusunda saygı duyarım.Vatan'daki 1000 liralık 2 GB GDDR5 GT-1030'un verdiği FPS 60 ise,430'da 30 FPS veriyor,biri 100 lira,biri 1000 lira burada da dalga geçilecek kişi GT-1030 alanlar oluyor 10 katı para veriyorsun,100 liralık GT-430'a Overclock yapınca arada %70-80 fark kalıyor,yani 2 katı bile değil.

Ek olarak kart Vatan PC'de 371 TL fiyata sahip,esasen de 2010 bir kart değildir,40 nanometre GF108'i 2016'ya kadar kullandılar.

Bende 7 nanometre Radeon çıkacak diye 3 sene bekledim,doların da düşmesini bekledim,5700'ü de 2 ay bekledim,2300'e de Pulse aldım,4 senedir Intel'in dahili 4000 grafikleriyle idare ediyordum.

GT-430 alan arkadaş sonuçta bunla vakit geçirebiliyor,ek olarak Quake 4,Brother in Arms Hells Highway ,Inversion , Spec Ops the Line , Gears of War, Crysis 1-2-3 Warhead gibi oyunların grafikleri 2019 yapımı oyunların çoğundan iyi,ben konuyu açan arkadaşa katılıyorum.Her yıl dünya geneli 120-140 oyun çıkıyor,bunların en az 100 tanesi FPS/TPS yani oynamadığımız dünya kadar oyun var.

1080p Ultra ayarlarda 130-140 FPS'de Battlefield V oynuyorum ve Ragdoll/Gore fizikleri ,Spec Ops The Line ve Inversion'un yanından geçemez,Forza Motorsport 7 oynuyorum,bildiğiniz 2007 yapımı NFS Prostreet.

GTA V'i ben normal haliyle bebe oyunu buldum,oyuna adam gibi Euphoria Ragdoll,Realistic Handling/Accerlation

@only_raziel Hocam GT-430 hayırlı olsun,canavar gibi 90 derecede çalışan,Overclock ile de dehşet verim alınan bir kart,kartın DirectX11 desteklemesi de cabası hatta aynı metal blok halen GT-710/30 ve GT-1030'da da kullanılıyor

Bu arada KESİNLİKLE :

NFS Carbon
    NFS Prostreet
    NFS Undercover
    LFS S2
    Quake 4
    Spec Ops The Line
    Arma 2 (Arma 3 vasat.)
    Inversion
    Gears of War
    Crysis 1/Warhead/2/3

Oynayın,ve görün,15 senelik oyunlar daha kaliteli.2013'ten sonra oyun sektörü 6-13 yaş arasına döndü,eskiden Quake'leri en manyak adam 2-3 haftada bitirirdi,geçen gün Scorn ve Doom Eternal'i 7 saatte bitirdim,ve şu an unuttum,aynı ben Ghost Rec Ad War. 1'i 4 günde bitiremedim.

Dalga geçenlere bakmayın,devir tasarruf devri buna katılıyorum,ben işim dolayısıyla sera çizimleri yapıyorum o yüzden sağlam bir PC lazımdı,oyun için alsaydım büyük ihtimalle tekrar GT-430 alabilirim,1080p video açıyor diyen arkadaşa da şunu söyleyim kart 1440p destekliyor.
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim gayet aydınlatıcı ve açıklayıcı olmuş baştan sona okudum yorumunuzu

• Bastan sona okudum.

Arkadaslarin buyuk bir cogunlugunun 1080p/2k ultra 60fps takintisi var sanirim.Herkes yeni cikan komponent alma peşinde.

Bence kimseye aldiris etmeyin derim.Konu gereksiz yere uzamis.

Siz oyunlardan keyif almaya bakın.En kotu kart ve/onboard kartta kullandim.intel gma serisi kartimda vardi. En iyilerden sayilan gtx 1070 de kullandim.İnanin o donemler daha fazla keyif aliyordum oyunlardan.

Şimdi burda dalga gecip yuksek detay takıntısı olan arkadaslarinda bir çoğu eminimki oyunu oynamak bitirmek tat almak degilde , sentetik test yapip benim fpsim bu kadar vs şeklinde kendilerini tatmin ediyorlardir.

Her neyse,

Zamanında ayni islemci ve ram kombinasyonunu bende kullanmistim.Size bir tavsiyem ,

İslemcinizi mutlaka sogutmaniza bağlı olarak 3.3-3.5ghz yapin mutlaka faydası olur. İleriki donemde rami 8gb yapmak ve rx 460 tarzi bir kart fazlasiyla yeterli gelecektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: gftelektronik

Bastan sona okudum.

Arkadaslarin buyuk bir cogunlugunun 1080p/2k ultra 60fps takintisi var sanirim.Herkes yeni cikan komponent alma peşinde.

Bence kimseye aldiris etmeyin derim.Konu gereksiz yere uzamis.

Siz oyunlardan keyif almaya bakın.En kotu kart ve/onboard kartta kullandim.intel gma serisi kartimda vardi. En iyilerden sayilan gtx 1070 de kullandim.İnanin o donemler daha fazla keyif aliyordum oyunlardan.

Şimdi burda dalga gecip yuksek detay takıntısı olan arkadaslarinda bir çoğu eminimki oyunu oynamak bitirmek tat almak degilde , sentetik test yapip benim fpsim bu kadar vs şeklinde kendilerini tatmin ediyorlardir.

Her neyse,

Zamanında ayni islemci ve ram kombinasyonunu bende kullanmistim.Size bir tavsiyem ,

İslemcinizi mutlaka sogutmaniza bağlı olarak 3.3-3.5ghz yapin mutlaka faydası olur. İleriki donemde rami 8gb yapmak ve rx 460 tarzi bir kart fazlasiyla yeterli gelecektir..
    Evet q8300 2.5GHz işlemci kullanıyorum. Ocerclock ile 3GHz'e çıkarabilirim. İşlemci fanım vasat ama kasamın havalandırması iyi. Ram 8gb ddr2 şu anda. Yakın süre önce 4gb dan 8gb a çıkardım ram kapasitesini. Gt 430'a gelince çekirdek hızı 700mhz, bellek hızı 800mhz. 128 bit veriyoluna sahip ve overclock için çok uygun bir kart. İnternette yaptığım araştırmalarda çekirdek hızının 810a, belleğin de 900'e overclock edilebildiğini gördüm. R7 240 ile aynı performansı veriyor bu şekilde. Ayrıca gt 630un stok değerleriyle birebir. Directx 11 desteği de sunuyor gt 430. Elimde bütçe çok kısıtlı olduğundan malesef upgrade etme şansım yok. Kaldı ki sahip olduğum bu donanımlardan da oldukça memnunum. 2013 yılı ve öncesi çıkmış tüm oyunları 30-90fps arası gayet akıcı oynuyorum. Sırada oynanmayı bekleyen ama hiç oynamadığım öyle kaliteli oyunlar varki. Yeni oyunları oynamak gibi bir derdim olmayacak uzun süre

• Konu sahibine tavsiyem kimseye enayi muamelesi yapmasın herkesin maddi durumu aynı değil ve herkes 5-10 yıllık oyunları oynamak zorunda da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

Şu forumun yaş ortalaması 9-10 falan mı oldu anlayamıyorum.

Bu arada KESİNLİKLE :

NFS Carbon
    NFS Prostreet
    NFS Undercover
    LFS S2
    Quake 4
    Spec Ops The Line
    Arma 2 (Arma 3 vasat.)
    Inversion
    Gears of War
    Crysis 1/Warhead/2/3

Üstadım değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Yorumunuzu baştan sona okudum oldukça aydınlatıcı değerli bilgiler vermişsiniz kartla ilgili. Benim vurgulamak istediğim iki nokta,

1. Eğer imkân yoksa bir ekran kartına servet değerinde para ödemeden önce daha ucuz çözümler bulmak -misal ben ge force 210u 75tl'ye satıp 100tl'ye gt 430 aldım- Neden en azından 750ti veya gt1030 almak yerine gittim gt 430 aldım? Çünkü gt 430 daha ucuz bir çözüm olup 2013'den geriye hiç oynamadığım yüzlerce oyunun zaten hakkını verebiliyor.

2. Kullanıcı tarafından hiç oynanmamış eski ama yeni oyunları keşfetmek, oyunlarda grafik özelliklerinden çok hikayeye atmosfere odaklanmak. Bu konuda iki iyi oyun örneğim ise silent hill 2 ve mafia'dır. Piyasaya çıkış tarihinden seneler sonra ilk kez oynadığım ilk kez keşfettiğim beni hayran bırakan iki efsane oyundur. İnsanlar genelde yeni çıkan oyunlara ve yeni donanımlara odaklı. Halbuki bu örnekteki gibi keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda eski ama A kalite cevher oyun var masraf yapmadan önce keşfedip oynayabileceği. Ama yeni oyun ve yeni donanım takıntısı var malesef birçok kişide ve sürekli masraf yapılıyor. 10 buçuk senedir q8300 işlemcili ddr2 sistem kullanıyorum ve bu on buçuk sene zarfında hiç oynamadığım ve keşfettiğim farklı türden (fps, tps, rpg, rts, race vs.) yaklaşık 200 kadar A ve A kaliteye yakın oyun var. Ve bu tespit ettiğim 200 kadar oyun 2013 ve öncesi yıllarda piyasaya çıkmış oyunlar olup GT 430'un rahatlıkla kaldırabildiği oyunlar. Beni bir on sene daha götürecek kalitede oyunlar.

Ek olarak, sistem ram kapasitesini -2013 ve öncesi oyunlar için yeterli olduğu halde- 4gb'dan 8gb'a çıkarmamın sebebi oyun değil windows performansı içindir. Bu sayede bilgisayarımın windows ömrünü de en az 5 yıl uzatmış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only_raziel -- 17 Kasım 2019; 7:26:44 >

• Gtx 660i hemen cope atıyorum gt 430u kaca satarsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 19 Kasım 2019; 12:55:43 >
  • 5_10yıl sonra yaşlı oluyosun arkadaş. Bakmıyorsun artık oyunlara. unutma ki zaman paradan değerlidir. Tabi ki para bol değilse f/p yi göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bilgisayar oyunlarına ilgin varsa işlemcide en az ryzen 1600 ve grafik kartta en az 4 gb rx 570 i gözden çıkarıcan. Çok da pahalı değiller 2. Elde de çok uyguna bulursun. İşte o zaman anlatmak istediğini anlarız kardeşim. Şu anda söylediklerin bu forumdakilere tuhaf geliyorsa bundandır. 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

Gtx 660i hemen cope atıyorum gt 430u kaca satarsiniz?
    Gtx 660ı çöpe atacağınız zaman haber verin. Zira zamanı geldiğinde çöpe atacağınız gtx 660'ı 100tl ye satın alacağım. Siz de 5bin tl'ye yeni ekran kartı satın alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: only_raziel

Gtx 660ı çöpe atacağınız zaman haber verin. Zira zamanı geldiğinde çöpe atacağınız gtx 660'ı 100tl ye satın alacağım. Siz de 5bin tl'ye yeni ekran kartı satın alırsınız

Alıntıları Göster
    100 tl? Komiksin

• only_raziel O kullanıcısına yanıt

Hocam ne oldu bizim kartlar prim yaptı mı? O bir canavar: ASUS GT 430 

Bu arada GT-430 ile Spec Ops the Line bitirdim, unreal engine muhteşem bir oyun motoru.

• Bende bu kart var.

Bende de 90-100 derece görüyordu.

Meğer termal macun yokmuş.

Macunu yenileyince 69 dereceyi geçmedi, 1440x900'de Crysis 2 oynuyorum.

Ulan bu kart 10 senedir 90 derecede çalışıyor. Hakikaten sağlam makine

O bir canavar: ASUS GT 430

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.