Şimdi Ara

O Bir Efsane....Transport Tycoon (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Dinazor benide ekleyin. Ara ara bende oynuyorum insanı başından kaldırmıyor Fakat bilmediğim bir çok taktik var. Mesela bir şehri kalabalıklaştırmak için neler yapmalıyız. Hatta Bazen tepede bulunan şehirlere metro sistemi bile kurmuştum. Oyunun kendi bünyesinde böyle birşey mevcut değil zaten şehir tepede ise ancak olabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

Aynı Roller Coaster Tycoon 1 grafikleri hatta üst menü bile aynı Vay be indirip oynıcam.
    Konuyu açan arkadaş PM attım sana cevaplarsan sevinirim..

pm ni cevapladım

@emrahcey

şehrin gelişmesi birazcık da bizim elimizde oyunda. Mesela şehre otobüs veya tren hattı döşersen, şehir gelişmeye başlıyor. Biraz daha ilerledikten sonra da havalimanı emi transferleri yapıyorsun. Bir de mesela şehrin ismini tıkladığında şehir de reklam çalışmaları belediye ye rüşvet verme gibi şeyler yapılabiliyor. Birde altta çıkan ihale haberlerini sıkı takip et

Buda gurur tablom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 10 Nisan 2008; 19:57:37 >

• baya güzel e benziye aramaya başladım bulur bulmaz indiricem
  • Demek indirjakson :) Buna benzeyen Sim City vardı arkadaşlar o da baay güzel bir şehrin valisi oluyorsunuz ve tamamen yönetimi size ait oluyor onu da tavsiye edrim bu da güzele benzio en kısa sürede deniycem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyclad

simsiti bu oyunun yanında oyun değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

Sims City gibi bir oyun sanırım

Ayıp ayıp. Simcity'ye hakaret edilmez. Civilization'a hakaret edilmez.
    Bunlardır oyunların ilk babaları, ilk göz ağrıları.

TT güzeldir, hoştur.

Sevenleri için "Capitalism 2" tavsiye edebilirim.
    Yeni mezun 5-10bin$ parası olan biri olarak piyasaya girip iş adamı oluyorsunuz.
    Tavuk çiftliği kurup-yumurta-et-süt vs. satarak, veya diş macunu veya asprin veya artık ne eserse aklınıza, bir iş kurup başlıyorsunuz. En sonralarda araba fabrikalarına kadar gidiyor iş. Ama arabanın lastiği için petrol rafinerisi kurup, oradan petrolu lastik fabrikanıza götürüp, orada demir-elyaf vs. fabrikalarınızdan aldığınız hammadde ile birleştirip, ürettiğiniz lastiği araba fabrikasına gönderip, geri kalan boyasından bilmem neye tüm parçalarını aynı şekilde üretip yapıyorsunuz. Ya da ara imalat yapan şirketlerden alıyorsunuz. vs vs.
    Galeri-mağaza vs. ayrı olay zaten.
    Çok ayrıntılı, çok güzel bir oyundur o da.

Ayrıca "Gangsters" var... Mafya simülasyonu diyeyim.
    Mafyacılığı A'dan Z'ye uygulayabildiğiniz süper bir strateji oyunudur.
    Bu tarz oynadığım en eğlenceli, en kompleks oyunlardan biridir.
    Ama çoğu insan oynayamaz ve en başta bırakır. (Ben bile "bu ne be" deyip bırakmıştım. Sonra meraktan başlayıp, hastası olup çıktıydım.)

• bende zoo tycoonu çok oynadım bide bunu deneyeyim

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cedric King -- 23 Nisan 2008; 19:50:48 >
  • İlk oynadığım oyunlardan biriydigerçekten çok zevkle oynadığım oyunlardan biridir ve deluxe versiyonunu halasaklarım 6 disket :D
  • haritanın adı nedir acaba???(resimdeki)
    quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

Aynı Roller Coaster Tycoon 1 grafikleri hatta üst menü bile aynı Vay be indirip oynıcam.

pm ni cevapladım

@emrahcey

şehrin gelişmesi birazcık da bizim elimizde oyunda. Mesela şehre otobüs veya tren hattı döşersen, şehir gelişmeye başlıyor. Biraz daha ilerledikten sonra da havalimanı emi transferleri yapıyorsun. Bir de mesela şehrin ismini tıkladığında şehir de reklam çalışmaları belediye ye rüşvet verme gibi şeyler yapılabiliyor. Birde altta çıkan ihale haberlerini sıkı takip et

Buda gurur tablom

• Beyler oynanıstan hiç bir şey anlamadım yardım edermisiniz?
  • arkdaşlar kısa bi sorum olacak sizlere industry giant 2mi daha güzel yoksa bumu yoksaada buna benzer başka bi oyunmu...grafikleri yeni olan böyle bir oyun warmı bide....
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

bedne zoo tycoonu çok oynadım bide bunu deneyeyim

bu tarz oyunları cok sevıyorum ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: peka

quote:

Orjinalden alıntı: .:ÖzGüN:.

bedne zoo tycoonu çok oynadım bide bunu deneyeyim

bu tarz oyunları cok sevıyorum ya

evet gerçekden güzel oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: şilelignç

arkdaşlar kısa bi sorum olacak sizlere industry giant 2mi daha güzel yoksa bumu yoksaada buna benzer başka bi oyunmu...grafikleri yeni olan böyle bir oyun warmı bide....

öncelikle ikisini karşılaştırmak saçma olur.biri müzelik biri 5-6 yıllık.fakat oyun zevki açısından ikisinin tadı başka.ig 2 de çok güzel.yakın zamana doğru transport giant çıkmıştı.onu da mutlaka almalısın.mantık hep aynı.çok zevkli oyunlar bunlar.
  • Roller Coaster Tycoon oynadığım zamanlar aklıma geldi o da süper oyundu
  • tycoon oyunlarını bişeye benzediği dönemlerden kalan bir oyun. sonra saçma sapan oyunlar çıktı; bkz: prison tycoon v.s

bir de railroad tycoon vardı hatti sid meier amca bir remake yapmıştı geçen yıllarda. bunu sevenler ona da bir el atsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zathura93

haritanın adı nedir acaba???(resimdeki)
    quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

quote:

pm ni cevapladım

@emrahcey

Buda gurur tablom

açıkcası tam ismini hatırlamıyorum ama ya Dinora Islands Linkgame Islands 2004 ya da Islands yazan.

• Bir müddet sonra sıksa da aradan belli bir zaman geçtikten sonra tekrar tekrar oynanabilecek bir oyun.Tycoonların en iyisi bu oyun bence.
  • Belki 1000den fazla baştan başlamışımdır. Şimdi bir kaç iyi mod var.herkez birşeyler paylaşsın.
  • Canım çekti şu başlığı görğnce hey gidi yıllar heeyy:)
    486 dx 33 ümde oynardım dos dan girilirdi oyuna.Ve bence efsanenin önde gideni.
    Akşam olsun da bi başlıyım tekrardan bari
  • bu okdar güsel degil bence he hak veriom tycoon un yaptıgı oyunlar hosuma gidio ama

crt 3 var tam uzatması aklıma gelmedi lunapark inşa edion işte nnumara onudene bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.