Şimdi Ara

O/C cool n queit ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Athlon 64 x2 4000+ (200x10.5) islemci,geil ddr2 512x2 pc-800 dual kanal ram asrock AM2NF3-VSTA .400 watt pcu bilesenlerinden olusan sistemim var.
    Overclocksuz ramler cpu/6 (2100/6=350 mhz 703) olarak calisiyordu.
    Bende fsb yi 228 e yükselterek islemciyi 2394 e ramleri 399 mhz (798) e yükselttim.Böylece ramlerden tam performans aldim.
    Sorum su sistemim gayet stabil fakat cool n queit acikken youtube da video izlerken reset yiyorum.Bu normal mi ? Overclock ile qool n queit problemli mi acaba.
    Birde cpu bostayken 36-37 derecelerde geziyor bu degerler normal mi ?
    Tesekkürler...

• Isı Değerleri normal Voltaj meselesi yetersiz Voltaj düşük geldigi için reset atıyor %99
  • Fakat benim sorunum sadece qool n queit acikken reset atiyor.Kapaliyken hic sorunum olmuyor.Qool n queit de voltaj yükselip alcaldigi icin olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hs35

Fakat benim sorunum sadece qool n queit acikken reset atiyor.Kapaliyken hic sorunum olmuyor.Qool n queit de voltaj yükselip alcaldigi icin olabilir mi?

olabilirr
    sende kapalı kullan
  • CoolNQuiet fan hızlarını ve voltajı düşürerek işlemcinin yavaş ve sessiz çalışmadını sağlıyor bildiğim kadarıyla. OC yapmak için kapatman lazım. Bende AMD kullanırken artırayım demiştim, reset atmıştı anında.
  • Anladim qool n queit le alakali demek. O/C ile birlikte uyumsuzluk yaratiyor sanirim.Bir sorum daha olacak voltajin yeterli olup olmadigini nasil anlarim.Gayet stabil kullaniyorum, fakat emin olmak icin kücük boyutlu bir test programi tavsiye edebilirmisiniz ?
  • Ben anlamam o işlerden. Eğer soruna bir cevap bulamazsan kullandığın işlemcinin OC yapıldığı başlıklara bir bak forumlarda. "OC nedir nasıl yapılır" sabit konusuna da iyice bir bak. Hiçbir cevap bulamazsan voltajı "Auto" olarak ayarla.
    CPUz, Speedfan, Everest vb. programlar gösteriyorlar voltaj değerlerini.
    Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sagol dostum...Arastiriyorum.
  • İşlemcinin sürücüsünü yükledinmi ?? onunda etkisi olabilir. İşlemcinin sürücüsünü yükledikten sonra sistem daha stabil çalışıyor.. 2622 mhz de hiç voltajsız cool & oiet açık durumda stabil olarak çalışabildim.. Ancak dediğim gibi sürücüyü yükledikten sonra ya değilse sorun yaşadım
  • Sürücüyü yüklemistim , birde amd nin sitesinde dual core optimizer diye bir sey daha yüklemistim . Belki de onunla ilgilidir, onu kaldirip tekrar test edecegim, tesekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.